Azok lehet, de ez a Róma messze van a klasszikus olasz erényektől. Szűken meg kell őket verni, gálát várni azért erősen túlzó lenne.___Samy___ írta:Tökmindegy ki az edző. Az olasz csapatok nagy mumusok számunkra. Illene már ezt a dolgot megtörni.
Bajnokok Ligája
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Amugy az a 15% kiesès az mi
Barcások trollkodtak? Mondjuk akik konstans ide járnak azok is látják hogy mi van.
Teli vagyunk optimista szurkerekkel
Barcások trollkodtak? Mondjuk akik konstans ide járnak azok is látják hogy mi van.
Teli vagyunk optimista szurkerekkel
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ___Samy___
Tökmindegy ki az edző. Az olasz csapatok nagy mumusok számunkra. Illene már ezt a dolgot megtörni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem nézzük le a Rómát, de ha ezektől ki kapunk, akkor megyek aztan sorban kopom le az összes jatekosunkat. Itt nincs merci, ez a Roma nem egy liga velünk.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha Zizou eddigi idegenbeli meccseiből indulunk ki, akkor nagy szenvedés lesz. Plusz azért a Roma tud is focizni, ha jó napot fognak ki. Csak elértek egy döntetlent a Barcával otthon. Szóval én nem számítok győzelemre szerdán, egy döntetlen is bőven megteszi. Viszont a továbbjutás az tényleg kötelező.
- morientes
Nagyon nem nèzem le a rómát,lèvèn hogy Totti miatt mèg szimpatizálok is veluk,(már ha nem èppen ellenunk játszanak),de az a vèdelem tènyleg nagyon szarka,kpn ott egy vèn DDR,meg a Vidal klon....ha ezeken nem jutunk tul,nem tudom mi a f**t akarunk akkor...ès mèg nem is vagyok optimista,csak megnèztem az esèlyeket.hunmadridista írta:Nagyon nem kéne lenézni a Romát ennyire...az olasz csapatok ellen meg legendásan szarok vagyunk...szerintem idegenben kikapunk, viszont hazai pályán bízom a továbbjutásunkban...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nagyon nem kéne lenézni a Romát ennyire...az olasz csapatok ellen meg legendásan szarok vagyunk...szerintem idegenben kikapunk, viszont hazai pályán bízom a továbbjutásunkban...
- morientes
Èn nem tudom.Ha valaki,meg engedheti magának,hogy nyugodtan kèszuljon a BL-re,az pont a bayern.A bajnokság,már meg van.Hasonlo helyzetben csak a PSG van,èn viszont ott èrzem a meglepit,hogy ez a bun rossz chelsea antifocival leikszel párizsban,otthon meg továbbvergodik egy szaros golal.A Juve magára talált, és magabiztos, míg mifelénk továbbra is a sérültek határozzák meg a kezdőt... Ha Pep kimegy pöcsölni idegenben (ami jó szokása) akkor simán megfázik a Bayern szerintem. De ne legyen igazam.
Mièrt is gondolom...elnèzve a hètvègi bajnokiukat,a lille ellen (jol kibasztak velem de ez itt off),ugyan olyan focit toltak mint a dinamo,csak náluk nem volt olyan ember aki meccset tudjon eldonteni.Viszont a chelseabe van ilyen.
Megfolytották a párizst,0-0 lett a vège,a fovárosiaknak momentuma sem volt.Ès nem tartalèkosan álltak fel.
Ellenben a bayern ha torinoba nem is nyer,kikapni se igen fog,az alianzba meg behuzzák...
Ròlunk meg inkább nem mondok semmit,de ha ilyen Rudiger Dinnye fèle vèdelem gond,akkor inkább haggyuk a francba...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Ha az első meccset nem nyerjük meg a visszavágó se lesz sima.
Kint kell eltenni 3-at, reméljük sebességből menni fog.
Kint kell eltenni 3-at, reméljük sebességből menni fog.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Jómagam nem lepődnék meg a Juventus továbbjutásán. Sőt én úgy ítélem meg, hogy szinte minden mellettük szól. Két teljesen ellentétes utat bejáró csapat kerül szembe. A Juve magára talált, és magabiztos, míg mifelénk továbbra is a sérültek határozzák meg a kezdőt... Ha Pep kimegy pöcsölni idegenben (ami jó szokása) akkor simán megfázik a Bayern szerintem. De ne legyen igazam.
Amúgy a Romához csak annyit, hogy idegenben a fontos meccseken ha jól követem a dolgokat nem annyira megy nektek. Szerintem az első meccset nem nyeritek meg de hazai pályán simán tovább fog jutni a Real.
Amúgy a Romához csak annyit, hogy idegenben a fontos meccseken ha jól követem a dolgokat nem annyira megy nektek. Szerintem az első meccset nem nyeritek meg de hazai pályán simán tovább fog jutni a Real.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez a Róma azért messze van az igazi olasz stílustól, minőséget tekintve is. Most talán Spallettivel javultak valamennyit, de akkor is verni kell őket magabiztosan.
A Bayern ha mindenki egészséges és nincs belső balhé, akkor komoly falat lenne, komolyabb, mint a Juventus. Viszont az olaszoknál szinte mindegy ki van a pályán, hozzák amit tudnak.
A Bayern ha mindenki egészséges és nincs belső balhé, akkor komoly falat lenne, komolyabb, mint a Juventus. Viszont az olaszoknál szinte mindegy ki van a pályán, hozzák amit tudnak.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Tavalyi meg az idei Juve között van egy kis különbség.
Amúgy génjeikben van a patkányság sajnos.
Rómát meg ejteni kell, nem erős csapat.
Persze, simán benne van, hogy elszúrjuk, mert a túlfizetett sztárocskáink majd jól lenézik a digókat.
De ha úgy megyünk ki, hogy most meghajtjuk, mert fél óra alatt el is rendezhetjük a párharcot, akkor nem lesz baj.
Amúgy génjeikben van a patkányság sajnos.
Rómát meg ejteni kell, nem erős csapat.
Persze, simán benne van, hogy elszúrjuk, mert a túlfizetett sztárocskáink majd jól lenézik a digókat.
De ha úgy megyünk ki, hogy most meghajtjuk, mert fél óra alatt el is rendezhetjük a párharcot, akkor nem lesz baj.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Sztem nem könnyebb, hisz Pepék felvállalják a játékot, míg a juve kőkeményen védekezik, és akárhonnan nézzük a rm-nek és a barcának is jobban esnek a játszó csapatok.ikarus93 írta:Nem könnyüt írtam, hanem könnyebb, mint a BM-en túljutni...hehe írta:a juve meg a könnyű ellenfél az két külön fogalom, jó lenne már lassan megérteni.
hány kiesés kell még ellenük a béellben? mikor lesz elég?
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tavaly is könnyű volt az a Juve... ilyen Moraták intéztek el minket. Most meg már Khedira is ott van. Inkább Bayern.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát szerintem nem lehet ott papírformáról beszélni, tavaly megtanultukikarus93 írta:Lassan itt a BL, csak én érzem azt hogy a Juve-BM-en meglepetés lesz?
Ugye papírforma szerint a Bayern-nek kéne tovább mennie, de köszönhetően annak, hogy a BM védelme nem túl acélos, a sok sérült miatt, plusz a Juve egy 15 meccses nyerési szériában van.
Nem lenne baj ha a BM-et kiütnék, a Juvét könnyebb ellenfélnek tartom, ha összekerülnénk velük.
- ikarus93
Nem könnyüt írtam, hanem könnyebb, mint a BM-en túljutni...hehe írta:a juve meg a könnyű ellenfél az két külön fogalom, jó lenne már lassan megérteni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a juve meg a könnyű ellenfél az két külön fogalom, jó lenne már lassan megérteni.
- ikarus93
Lassan itt a BL, csak én érzem azt hogy a Juve-BM-en meglepetés lesz?
Ugye papírforma szerint a Bayern-nek kéne tovább mennie, de köszönhetően annak, hogy a BM védelme nem túl acélos, a sok sérült miatt, plusz a Juve egy 15 meccses nyerési szériában van.
Nem lenne baj ha a BM-et kiütnék, a Juvét könnyebb ellenfélnek tartom, ha összekerülnénk velük.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Fabio Capello: "Semmi esély nincs rá, hogy visszatérjek az AS Roma csapatához, mivel azt szeretném, hogy a megnyert bajnoki cím miatt emlékezzenek rám. De remélem, hogy kiejtik a Real Madridot a Bajnokok Ligájából."
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
Foci csúcsa után újabb zseniális, vagy mondhatom hogy speciális foci lenne akkor Manchester vörösebbik oldalánHungarokatalán írta:Pep szerintem is Citybe megy, legfőképp Begiristain miatt.
Mou pedig, ha a holland "zseni" vesszőfutása folytatódik, akkor megy a Unitedbe.
Az biztos hogy Pep és Mou is csak olyan csapathoz menne ahol van pénz lóvéra és teljesen szabad kezet kapnak mindenben.