Ez a FIFA büntetése. Mintha a lopás miatt a boltból tiltanának ki két évre, lecsukni nem a cba fog, hanem a rendőrség.Ha boltból lopsz "pár 100.000-et" börtönbe zárnak,ha elcsalsz több millió eurót akkor kapsz egy 8 éves ELTILTÁST.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tudod, hogy miért tiltották el őket vagy csak puffogtatsz itt közhelyeket?miro írta:Ha boltból lopsz "pár 100.000-et" börtönbe zárnak,ha elcsalsz több millió eurót akkor kapsz egy 8 éves ELTILTÁST.volt már? blatter és platini 8 éves eltiltást kapott
Ja hogy itt kezdődik a dolog, erre nem is gondoltam.Ez a FIFA büntetése. Mintha a lopás miatt a boltból tiltanának ki két évre, lecsukni nem a cba fog, hanem a rendőrség
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ha boltból lopsz "pár 100.000-et" börtönbe zárnak,ha elcsalsz több millió eurót akkor kapsz egy 8 éves ELTILTÁST.volt már? blatter és platini 8 éves eltiltást kapott
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Kevés! Ezek amennyit ártottak a focinak és amennyit lenyúlhattak...soadroli írta:közben Blatter és Platini is nyolcéves eltiltást kapott
Remélem nem ússzák meg és az a nevetséges pénzösszeg és a 8 év eltiltás a minimum ami nekik kijár.
Isco-s témához: egyik legnagyobb érvágás lesz az elmúlt 17 évből számomra - mióta követem a Realt- ha elüldözzük innen. Persze egy játékos sem ér többet a klubnál, csak nagyon sajnálom csórit, mert rá és még pár játékosra lehetne építeni egy erős madridot, de mégis egy pónira meg egy nuevo szállodaépítő marketingesre.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ejnye dannen, csak azért mert egy Barcás már beírta észrevehetnéd azt is, nem csak amit a mi fajtánk írdannen írta:volt már? blatter és platini 8 éves eltiltást kapott
Én is csak most olvastam egyébként. Bár gondolom ezzel még nincs vége az ügynek, jönnek a fellebbezések majd meg még lefizetnek pár embert ,hogy olcsón megússzák.
Nem butaság. Én nagyon bírtam Götzet, örültem volna nálunk köt ki annak idején, sokkal több van benne, mint egy BM padja, viszont szerintem Carlo ki is fogja használni. Viszont nem lennék meglepve ha a BM komolyan akarná majd Isco-t, olvasva a tegnapi meccs közbeni hírt, egyre inkább nem puszipajtások Benitezzel.Amúgy ha Isco el, akkor akár egy cserét is meg lehet húzni Götzével. Mondjuk nem tudom Carlo tervez majd e vele, de eddigi bajor karrierje egy nagy nudli, viszont sok van benne.
De legalább tudjuk, innen a fórumról miért nem állt be senki meccs közben, ha jól emlékszem itt is mindenki nevetettJugones: "Isco nevetett, mikor a Rayo megszerezte a második gólt. Benítez ezért úgy döntött, hogy nem fog játszani."
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Amúgy ha Isco el, akkor akár egy cserét is meg lehet húzni Götzével. Mondjuk nem tudom Carlo tervez majd e vele, de eddigi bajor karrierje egy nagy nudli, viszont sok van benne.
Bár ott van meg Asensio, a norvég meg ki tudja hány kötelező kezdő.
Bár ott van meg Asensio, a norvég meg ki tudja hány kötelező kezdő.
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
anno mikor volt vmi ifjúsági torna, u20 vb talán, már nemtom... na ott figyeltem én fel rá, oktatta a mezőnyt, olyan cseleket nyomott, meg irányított, mintha vmi fiatal ronaldinho lett volna. Akkor azt mondtam h ő lesz a következő nagy brazil csillag. Aztán elment a Shaktarba...
Az biztos h sok van benne, kérdés h minnyit vesztegetett el ott. De igazából tökmind1, tuti nem gondolkodunk rajta. Ha isco megy akkor a helyére Asensio jön.
Az biztos h sok van benne, kérdés h minnyit vesztegetett el ott. De igazából tökmind1, tuti nem gondolkodunk rajta. Ha isco megy akkor a helyére Asensio jön.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát nem tudom, nagy szerencsejáték onnan hozni egy brazilt. Akár ki lehet fogni egy Douglas Costát de egy Luiz Adrianot vagy ki tudja milyen máshol balféket is.Remy írta:Amúgy, ha Isco lelép a nyáron, akkor a Shaktarból elhoznám a helyére Alex Teixeira-t. Brutálisan megy idén a brazil. (tavaly sem volt rossz...)
Nem illik.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
közben Blatter és Platini is nyolcéves eltiltást kapott
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy, ha Isco lelép a nyáron, akkor a Shaktarból elhoznám a helyére Alex Teixeira-t. Brutálisan megy idén a brazil. (tavaly sem volt rossz...)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
miro írta:Ramos odatette.."Ha az elnök azt mondja, hogy Benítez a megoldás, akkor az bizonyára úgy van. Mi vagyunk az alattvalók, ő pedig a király." - SR
Az szééépp...na tegyük meg tétjeinket meddig marad Perez meddig Ramos és meddig Benitez
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ramos odatette.."Ha az elnök azt mondja, hogy Benítez a megoldás, akkor az bizonyára úgy van. Mi vagyunk az alattvalók, ő pedig a király." - SR
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Egyèbkènt szoktak.Bár lehet hogy már leszoktak rola,mivel a szokásos sablonszart nyomja az osszes edzo.Amúgy az újságírók szoktak olyan kérdéseket feltenni, amik a taktikával és játékmodorral kapcsolatosak? Pld. hogy középpályán miért ver minket agyon egy Villarreal, Sevilla, vagy hogy egy Rayo miért fut 2 km-el többet az első 15 perc alatt? Vagy ilyenekre nem is válaszolna?
De emlèkszem mèg,mikor az oreg Trapattoni rendes továbbkèpzèst tartott a mèdiának egy egy sajtotájèkoztaton meccs után,taktikárol,rendszerekrol,stb...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
ebben kellene rendszert bevezetni. Kellene egy állandó szakmai fórum (kérdés, hogyan működne és ki állítaná fel/választaná meg) olyan megbízható (a klubhoz közel álló) és hozzáértő emberekből, akik közép- és hosszútávú, iránymutató stratégiát dolgoznának ki szigorúan sportszakmai szempontból, legyen szó az első csapat keretét alkotó játékosok típusáról, az utánpótlásról stb. Ezeknek a feltételeknek meg kellene felelnie minden soros elnöknek és juntanak. Eleve olyan játékosokat, edzőket szerződtethetnének csak, akik sportszakmai szempontból is megfelelőek. Nyilván a gazdasági szempontok is fontosak, amiket a mindenkori vezetőség figyelembe kell vegyen, de nem elsődlegesek, egészen addig, amíg ezt megtehetjük. Természetesen az aktuális edzőnek is lenne beleszólása az új idény keretének kialakításába, ő mondhatná meg, hogy milyen típusú játékosra és azon belül is kire lenne szüksége az elképzelt stílushoz/taktikához a következő idényben. De az totálisan elhibázott, hogy valami alapján (mert az adott játékos származási országának piacából nagyot lehet szakítani, mert egy másik bajnokságban vagy egy világversenyen az adott illető volt a legjobb játékos/gólkirály, mert egy ügynökcápa beetet mindenkit stb.) leigazolunk embereket, aztán az aktuális edző főzzön azzal, ami van, egyébként is a "világ legjobb játékosai itt játszanak". El lehet hozni párat a megszerezhető top játékosokból, erről is szólnia kell a RM-nak, de nem olyat, aki nem illik ide, nem hiányposztra jött vagy nem nyújt minőség béli javulást a posztján szereplőhöz képest stb.kiserik írta:szakmai csapat
Így volna koncepció, sportszakmai stratégia, évente csak pár játékos jönne-menne. Így az edzők és játékosok is szívesen jönnének.
Amúgy az újságírók szoktak olyan kérdéseket feltenni, amik a taktikával és játékmodorral kapcsolatosak? Pld. hogy középpályán miért ver minket agyon egy Villarreal, Sevilla, vagy hogy egy Rayo miért fut 2 km-el többet az első 15 perc alatt? Vagy ilyenekre nem is válaszolna?sentry írta:Hihetetlen ez a nyilatkozat
Kész ez a az emberA mérkőzésről: “Egy pár percig elvesztettük az összpontosításunkat, de aztán megtettük, amit meg kellett tennünk. Remekül reagáltunk a bekapott gólok után. A csapat azt tette, amire szükség volt. Gólokat rúgtunk és győztünk. A mai mérkőzés teljesen más volt, mint a Villarreal elleni. Ez minden.”
Nem is tudom mit mondjak.
Hihetetlen ez a nyilatkozat.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Mikor menesztette Mout, akkor szerintem megfogadta, hogy még egyszer nem ad akkora hatalmat egy edzőnek sem. Az igazolásokat egyértelműen ő intézi és valószínűleg bele szól másba is, pl kiknek is kellene sokat játszani. Ezeknek abszolult nem az ő feladatainak kellene lennie, hanem az edzőnek és egy szakmai csapatnak. Amíg ez nincs rendbe rakva, lehet itt bárki az edző, úgy is csak egy báb lesz.Realista24 írta:Én azon a véleményen vagyok, hogy amikor Mout megbuktatták, akkor Pérez is normálisabban dolgozott.kiserik írta:Mindig a győzelem az elfogadható csak. Amúgy se Benitezen múlik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én azon a véleményen vagyok, hogy amikor Mout megbuktatták, akkor Pérez is normálisabban dolgozott.kiserik írta:Mindig a győzelem az elfogadható csak. Amúgy se Benitezen múlik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Mindig a győzelem az elfogadható csak. Amúgy se Benitezen múlik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem kérdés. Utóbbi.Más: ti Real szurkolók hányan fogadtátok volna el azt inkább, hogy kikaptok ma, de Benítezt garantáltan menesztik, minthogy nyertek és marad?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Én ehhez a témához csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem a Barcának van egy nagy előnye, az állandóság. Amit úgy értek, hogy most már évek óta edzőtől függetlenül ugyanaz az alapja a játékunknak, kisebb-nagyobb változtatásokkal.
Más: ti Real szurkolók hányan fogadtátok volna el azt inkább, hogy kikaptok ma, de Benítezt garantáltan menesztik, minthogy nyertek és marad?
Más: ti Real szurkolók hányan fogadtátok volna el azt inkább, hogy kikaptok ma, de Benítezt garantáltan menesztik, minthogy nyertek és marad?