Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
egy dolog, hogy jól lát és passzol, de ez édeskevés...
semmi extrát nem látok benne, ha ez számítana, akkor a cp3 és hasonlófélék már rommányerték volna magukat.
egyedül randle-t tartom valamire a jelenlegi keretből, a többi kuka.
russell helyett én porzi kristófot hoztam volna, már egy darab draft videó után is.
semmi extrát nem látok benne, ha ez számítana, akkor a cp3 és hasonlófélék már rommányerték volna magukat.
egyedül randle-t tartom valamire a jelenlegi keretből, a többi kuka.
russell helyett én porzi kristófot hoztam volna, már egy darab draft videó után is.
Nyugi haver, még csak rookie Russell, meg gyakorlatilag Randle is. Szépen-lassan, de be fognak indulni, Russellnek olyan látása van a pályán, ami nagyjából CP, Rondo szintű, Randle pedig baromi jó palánk alatti játékszervező lesz.
Te is tudod, hogy ezeknek a srácoknak az kell, hogy nyugodtan, gyakorlatilag tét nélkül gyakorolhassanak, ugyanakkor élesben. Wiggins sem tartana itt, ha nem cserélte volna a Cavs, de mondhatom Paul Georgeot, Durantet, Westbrookot, nagyjából akárkit. Itt tényleg az a lényeg, hogy ki mennyire türelmes, és mennyi munkát hajlandó belefektetni a dolgokba. És munka szempontjából szerintem biztató a fiatal triónk. A jövő év úgy sem számít ha nem húzzuk be Durantet és Whitesideot egyszerre, így én odaadnám nekik az egész szezont.
Amúgy igen, Davist meg kell várni, míg kifut a szerződése, aztán pont mikor prime lesz, berántani.
Te is tudod, hogy ezeknek a srácoknak az kell, hogy nyugodtan, gyakorlatilag tét nélkül gyakorolhassanak, ugyanakkor élesben. Wiggins sem tartana itt, ha nem cserélte volna a Cavs, de mondhatom Paul Georgeot, Durantet, Westbrookot, nagyjából akárkit. Itt tényleg az a lényeg, hogy ki mennyire türelmes, és mennyi munkát hajlandó belefektetni a dolgokba. És munka szempontjából szerintem biztató a fiatal triónk. A jövő év úgy sem számít ha nem húzzuk be Durantet és Whitesideot egyszerre, így én odaadnám nekik az egész szezont.
Amúgy igen, Davist meg kell várni, míg kifut a szerződése, aztán pont mikor prime lesz, berántani.
- hehe
nem értem miért ez a mániád, kevesek ők mind, a max bennük a sorozatos nyugati 6-7-8. hely, sosem lesznek bajnokesélyesek se.Russell-Clarkson-Randle trió megint nem kapna akkor labdát,
vagy neked megfelel a utah jazz szint?
szépen odateszik magukat, keméynen dolgoznak, de nem tudnak előrébb lépni.
kérdés, hogy a lakers mit akar. bajnokságot nyerni vagy kihúzni az éveket?
teljesen egyértelmű 1/1 az ember, tempót dobni meg kell majd tanítani, főleg a lábmunkája gyenge még, de megvan benne a potenciál.Ez a Simmons srác borzasztó tehetséges, nyilván te is ezért szeretnéd őt. Nem tudom amúgy mi a véleményed róla, szerintem eléggé hasonlít a játéka a korai Jameséhez.
én még beteg módon anthony davisért is odatenném fél hollywoodot, akármilyen elhozhatatlannak tűnik, ő ott sosem lesz bajnok szintén.
Sikerült.hehe írta: még ilyenen gondolkodtam - persze csak ha kijózanodtál már Zsombikám - hogy én miccs kupcsak helyében rámennék derrick rose-ra. lassan-lassan kezd visszajönni a lába a versenybe, de vannak pletykák, hogy a bulls már másik irányba nézeget..
és mellé behúznám westbrookot kettesbe poziba, simmonst a drafton, aztán hadd menjen le a redőny, sztem igazi állatság lenne.
ha smallball kell, játszhatna a rose-russell-westbrook trió kicsibe, és randle lehetne a cenyó, mint pl green a warriorsban, amikor kicsibe mennek fel (igaz nincs megbízható triplázó a csapatban, szóval még lehet gondolkodnom kell ezen a lehetőségen, még sztem várok az emaillel )
Nekem az lenne a bajom ezzel, hogy a Russell-Clarkson-Randle trió megint nem kapna akkor labdát, mert Rose biztos bizonyítani szeretne az új helyén és meg is kapná a karmesteri pálcát. Ezeknek a srácoknak az a legfontosabb, hogy egy megfelelő játékrendszerben(ez nincs most meg), megfelelő háttérrel(Scott miatt ez sincs meg), megfelelő mennyiségű labdát kapva(ez sincs meg) játszanak minél többet, győzelemtől vagy vereségtől függetlenül.
Bryant miatt ez most nincs biztosítva, de jövőre biztos vagyok benne, hogy már nem Scott lesz a Lakers edzője, és akkor elindulhatna valami, de Rose megszerzése ismét csak akadályozná a fentebb írt dolgokat. Szerintem Westbrook megszerzésének az az alapvető feltétele, hogy oda lehessen állni hozzá egy jó edzővel, egy fejlődőképes, nagy potenciállal rendelkező fiatal maggal, hogy gyere haver, te kellesz ide vezérnek és bajnokok lehetünk. Duranthez is ez kéne, de mivel Russellék nem kapnak elég labdát, kevés az esély, ugyanakkor 17-ben, plusz egy évvel a hátuk mögött, már reális lehet.
Mivel azért valószínűleg Durant nem köt ki nálunk, kb imádkozni kell hogy valahogy becsaljanak minket a top1-be. Ez a Simmons srác borzasztó tehetséges, nyilván te is ezért szeretnéd őt. Nem tudom amúgy mi a véleményed róla, szerintem eléggé hasonlít a játéka a korai Jameséhez.
- hehe
még ilyenen gondolkodtam - persze csak ha kijózanodtál már Zsombikám - hogy én miccs kupcsak helyében rámennék derrick rose-ra. lassan-lassan kezd visszajönni a lába a versenybe, de vannak pletykák, hogy a bulls már másik irányba nézeget..Zsombor írta:A Jim Buss-Scott duót, de előbb Scottra gondoltam.
De amúgy persze, nem nagyon látok rá esélyt, hogy Durant hozzánk jönne, de azért picit bilibe lóg a kezem.
Amúgy maximum annyit számíthat, hogy esetleg érdekli Kobe helye és helyzete és szívesen lenne a Lakers franchise arca. Viszont erre nem sok esély van.
és mellé behúznám westbrookot kettesbe poziba, simmonst a drafton, aztán hadd menjen le a redőny, sztem igazi állatság lenne.
ha smallball kell, játszhatna a rose-russell-westbrook trió kicsibe, és randle lehetne a cenyó, mint pl green a warriorsban, amikor kicsibe mennek fel (igaz nincs megbízható triplázó a csapatban, szóval még lehet gondolkodnom kell ezen a lehetőségen, még sztem várok az emaillel )
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Eszembe jutott ez a komment...az a 17 január közepére sem lesz megTjacks írta:Knicks december végére 17-16al álljon, csak ezt kérem karira,erős?
Kövi 10 meccs.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Szoros meccs volt, élvezhető helyenként csak, de valakinek ez jön be. Jobbra számítottam meccs előtt, de GSW győzelmet tippeltem.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
James elb.szta a veget. De JR repulese 3asra mikor buntetozott, meg Delly maszasai
Sajnalom,mert most ki lehetett volna kaparni a gyozelmet a Gsw ellen. De hat Livingston megmutatta,hogy miert Mvp :P
En elveztem ezt a meccset tobbekevesbe. Igaz keves pont volt,izzadtsagszag,szar doboszazalekok,megis jo volt latni egy ilyen Gsw meccset,es a Cavst is,hogy ebbol meg lehet valami a playoffra. Persze van meg mit rendezni.
Delly munkajat Curryn azert kiemelnem. Nem rajta mulott ez a meccs, ahogy szerintem a donto se. Fel kell tuningolni fizikailag es nagyon hasznos lehet.
James meg a dobasaival tartok tole sokat nem fog kezdeni,hogy jobbak legyenek,de ilyen helyzetbe dobhatna igazan JR akinek ment is tavolr legalabb.. Na m1,megszoktam
Draymomd Greent meg egyre jobban megszeretem,es en szemely szerint tartom legalabb olyan fontosnak a Gswben mint Curryt. Ellene iden meg nem talalt senki ellenszert ahogy emlekszem.
Sajnalom,mert most ki lehetett volna kaparni a gyozelmet a Gsw ellen. De hat Livingston megmutatta,hogy miert Mvp :P
En elveztem ezt a meccset tobbekevesbe. Igaz keves pont volt,izzadtsagszag,szar doboszazalekok,megis jo volt latni egy ilyen Gsw meccset,es a Cavst is,hogy ebbol meg lehet valami a playoffra. Persze van meg mit rendezni.
Delly munkajat Curryn azert kiemelnem. Nem rajta mulott ez a meccs, ahogy szerintem a donto se. Fel kell tuningolni fizikailag es nagyon hasznos lehet.
James meg a dobasaival tartok tole sokat nem fog kezdeni,hogy jobbak legyenek,de ilyen helyzetbe dobhatna igazan JR akinek ment is tavolr legalabb.. Na m1,megszoktam
Draymomd Greent meg egyre jobban megszeretem,es en szemely szerint tartom legalabb olyan fontosnak a Gswben mint Curryt. Ellene iden meg nem talalt senki ellenszert ahogy emlekszem.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- nmate
Mekkora homályt dobott James
- nmate
Ezaz James, clutch vagy gecó.
JR > James
JR > James
- hehe
bármikor eláslak, nem probléma.
amúgy ott, ahol lebron már nem megállíthatatlan és egy 10 éve játszó iguodala lekapja a pályáról, ott vmi nem stimmel...
ezért nem tartom jamest a legnagyobbak közt, egyrészt középtávolija nincs, másrészt killer instinct is nullaközeli. mondanom se kell, hogy egy jordan úgy végezné ki a védőjét, hogy kitépi és elrágja a szívét, de lebronnak ez is elég...
amúgy ott, ahol lebron már nem megállíthatatlan és egy 10 éve játszó iguodala lekapja a pályáról, ott vmi nem stimmel...
ezért nem tartom jamest a legnagyobbak közt, egyrészt középtávolija nincs, másrészt killer instinct is nullaközeli. mondanom se kell, hogy egy jordan úgy végezné ki a védőjét, hogy kitépi és elrágja a szívét, de lebronnak ez is elég...
- nmate
Melyik írta, hogy jó meccsek lesznek? Fődet rá.
A Jim Buss-Scott duót, de előbb Scottra gondoltam.
De amúgy persze, nem nagyon látok rá esélyt, hogy Durant hozzánk jönne, de azért picit bilibe lóg a kezem.
Amúgy maximum annyit számíthat, hogy esetleg érdekli Kobe helye és helyzete és szívesen lenne a Lakers franchise arca. Viszont erre nem sok esély van.
- hehe
melyikre gondolsz?Csak a barmot el kell takarítani a csapat éléről.
több is van...
nem értem miért számít ez. meg kell nézni, hogy mi a helyzet LA-ben, itt nem lesz bajnokesélyes csapat egyhamar, persze hogy nem akar senki idejönni.Durant nagyon jóban vna Kobeval
durant sem hülye, neki is lassan közelebb lesz a nyugdíj.
a legnagyobb rák amugy a tulajdonosi kör.
Durant nagyon jóban vna Kobeval, szerintem puhítja az öreg, nyáron együtt edzegettek, KD Los Angelesben él nyáron, stb.
Russell meg kurva jó kis játékos lesz, szerintem teljesen egyértelmű. Szerencsétlen gyerek önbizalmát rombolja az az inkompetens barom Scott, egyrészt az idióta kommentjeivel, másrészt a teljesen fos játékrendszerrel. Kobe mellett labdát sem kap szinte a srác, pedig az ő irányítójátékához ez elég alapvető. Lehetett látni mennyivel máshogy játszott, mikor kezdő volt és megkapta a labdát. Nagyon jó lesz a gyerek. Csak a barmot el kell takarítani a csapat éléről.
Russell meg kurva jó kis játékos lesz, szerintem teljesen egyértelmű. Szerencsétlen gyerek önbizalmát rombolja az az inkompetens barom Scott, egyrészt az idióta kommentjeivel, másrészt a teljesen fos játékrendszerrel. Kobe mellett labdát sem kap szinte a srác, pedig az ő irányítójátékához ez elég alapvető. Lehetett látni mennyivel máshogy játszott, mikor kezdő volt és megkapta a labdát. Nagyon jó lesz a gyerek. Csak a barmot el kell takarítani a csapat éléről.
- hehe
inkább van esély rwb hazajövetelére, mint durantra.
kd ha megy - sztem nem fog -, akkor csakis washingtonba.
dangelo russell meg kvagyenge, nemhogy franchise player a lakersben....
kd ha megy - sztem nem fog -, akkor csakis washingtonba.
dangelo russell meg kvagyenge, nemhogy franchise player a lakersben....
Hehénél az igazság. Ez egy csapatsport. Teljesen felesleges itt D-ligás kisegítő emberekről beszélni, amíg a Westbrook és Durant isok mennek orrba-szájba. Nincs értelmes játékrendszer. Ez a duó soha az életben nem fog bajnokságot nyerni így. Ibakát viszont felesleges elővenni. Testalkata megvan viszont post movejai sose voltak, mindig a periméteren dolgozott, ráadásul idén 40%-kal triplázik. Jó helyen van ő ott.
Westbrook meg nem kell a Lakersbe. Jó lesz Russell és Randle, aztán ha valakit be tudunk rántani a Simmons-Durant duóból, akkor azért bíztató lehet a jövő.
Westbrook meg nem kell a Lakersbe. Jó lesz Russell és Randle, aztán ha valakit be tudunk rántani a Simmons-Durant duóból, akkor azért bíztató lehet a jövő.
- nmate
Az oké, hogy D ligás mindenki, de ez a két ember nagyon kilóg, és nem csak tudásban. Nem egységes ez az OKC, túlzottan rájuk támaszkodnak.Galacticos írta:szerintem nem a párossal van a gond, hanem a kiegészítő személyzettel.
ma is dobtak ketten 55pontot, nincs még egy ilyen duó a ligában. de ketten nem lehet öt ellen.