HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. december 25., péntek 23:07
Egyébként az a baj szerintem is, hogy az egész koncepció szar, úgy ahogy van.
Össze-vissza vásárolunk "világsztárokat", ügyeletes vb királyokat, nemhogy olyan játékosokra utaznánk rá, akik tényleges előrelépést jelentenének (annak idején Vidal, vagy Pogba, Suarez stb stb).
Én bírom Benzemát, és jó játékosnak tartom, de amit Suarez leművel idén... Hát brutális, és még csak a szezon felénél vagyunk. De tavaly is kitett magáért, ahogy beilleszkedett a Barcába, csapata egyik legjobbja (ha nem a legjobbja) lett a tavaszi hajrára.
Vidalért kellett volna lerakni anno az asztalra 80 milliót, és nem egy Jamesért, akinek igazából egy évig nem is volt igazi posztja.
Bale sztorit tudjuk, abba nem mennék bele, akkor kellett volna elhozni Suarezt szerintem. Ott van Danilo, akiért max 10-15-öt kellett volna adni (annyiért nyilván nem adták volna, ez tiszta), nem 30-at, Kovacic volt az utóbbi évek egyik legjobb igazolása Modric és Kroos mellett.
Iscoról az a véleményem, hogy lassan itt van 3 éve, és nagyon sokan örültek neki, hogy egy ilyen jó játékost igazoltunk. Viszont ezt nem nagyon tudja igazolni... 3 év alatt nem sok mindent tett le az asztalra, hosszabb ideig nem tudott kiemelkedőt nyújtani, az ő szerepén is el kellene gondolkodni, mert fölösleges itt tartani a padon szerintem.
Először az ilyen, és ehhez hasonló problémákon kéne javítani, és tényleg találni egy olyan edzőt, aki ért a szakmához, és van tekintélye, persze manapság ezt nem könnyű megtalálni, de a Barcának sikerült párszor az elmúlt években, nekünk miért ne jöhetne össze végre?