OFF
Re: OFF
Pont kicsúsztam a szerkesztésből, bocs a dupláért.
Lavazza Crema e Gusto az amire gondoltam Remy. Ez arabika és robuszta keveréke. Szerintem elég finom, bár rég és keveset ittam csak. De egy próbát megér.
Viszont az árát illetően tévedtem. Régebben 800-1000 körül mozgott, most már inkább 1400, szóval duplája a kommersz kávéknak.
Lavazza Crema e Gusto az amire gondoltam Remy. Ez arabika és robuszta keveréke. Szerintem elég finom, bár rég és keveset ittam csak. De egy próbát megér.
Viszont az árát illetően tévedtem. Régebben 800-1000 körül mozgott, most már inkább 1400, szóval duplája a kommersz kávéknak.
Pedig az csak egy középkategóriás kávé Még nem kóstoltam ezt a verziót. De írd majd meg milyen.Remy írta:Amióta mondtad ezt a kávét, azóta nagyon rákattantam. Ha nem is minden nap, de minden héten iszok legalább 1-2-t.sentry írta:Dallmayr...
Próbáltad már a Kilimanjarosat? Egy ilyet kaptam most karácsonyra, kíváncsi leszek mennyivel másabb a classicnál.
Illy-t még ha akciós talán érdemes megvenni, de szerintem ár/érték arányban nem jó versenyző. Mondjuk karakteres erős ízű kávé, nekem ezek annyira nem gyere be, de finom.
Van egy olasz kávé, aminek nem jut eszembe a neve, pedig finom, lágy kávé és csak picivel drágabb mint a csíbó meg a társai. Ha eszembe jut bedobom ide.
Ha nagyon teli vagy akkor Freiben válogass, ott azért még jobb a cucc. Mocskos jó kávék vannak elvitelre is. Sőt úgy az igazán penge, hogy te őrlöd le a kávét. De nagyon én sem értek hozzá sajnos. Még.. De egyszer áldozok rá pénzt és időt és megtanulom, hogy kell jó és finom kávét csinálni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Amióta mondtad ezt a kávét, azóta nagyon rákattantam. Ha nem is minden nap, de minden héten iszok legalább 1-2-t.sentry írta:Dallmayr...
Próbáltad már a Kilimanjarosat? Egy ilyet kaptam most karácsonyra, kíváncsi leszek mennyivel másabb a classicnál.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
vagy elég ha benéz a PL topikbaziro4vr írta: Addig ír egy olyat Benitezre ami újabb 2 hónapot ér.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Boldog karácsonyt mindenkinek! Élvezzétek az ünnepeket legalább annyira, mint Skrtel: https://www.instagram.com/p/_sSLSYrIbX/
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Addig ír egy olyat Benitezre ami újabb 2 hónapot ér.sebydani írta:Szilveszterig megint lelépni készülsz?hehe írta:Boldog Karácsonyt meg Új Évet emberek.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szilveszterig megint lelépni készülsz?hehe írta:Boldog Karácsonyt meg Új Évet emberek.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
micsoda kari ajihehe írta:szevasztok baszókák, rövid 2 hónapos távollét után újra itt.
Boldog Karácsonyt meg Új Évet emberek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Boldog karácsonyt pupákok!
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ateeemadrid
Internet nélkül ennyire elvagy csúszva a hétköznapokban?mocsok írta:Buek!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Kellemes karacsonyi unnepeket!
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Boldog Karácsonyt!!!
Srácok tud valaki nekem küldeni pm-ben egy külföldről is nézhető Sport 2 streamet?
Srácok tud valaki nekem küldeni pm-ben egy külföldről is nézhető Sport 2 streamet?