HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 8., péntek 17:23
Csak most látom hogy írtál, de egyelőre mindegy is, Sabatét megerősítették a posztján 17 nyaráig. Nem mondom hogy túl boldog vagyok, lényegében így nem változik semmi Ortegához képest, talán a morál javul némileg. Ha már így alakul, jó lenne legalább valami másodedző mellé, bár tudom már lényegében Lacika az, de valaki olyan is kéne a padra, aki kicsit másként látja a játékot, mert nagyon beszűkült a repertoár.
Cadenas egy jó edző, tapasztalt, rutinos, bővebb az eszköztára mint Sabaténak és a támadásra több hangsúlyt fektet. Nálam harmadik számú opció lett volna, szezon végéig hagytam volna Sabatét, aztán az olimpia után rámentem volna Rivera, Onesta, Cadenas hármasra, ebben a sorrendben.
Bár megjegyzem, van egy sejtésem, ha esetleg nem lesz meg a f4, vagy csak bronzmeccsért játszik a csapat, akkor Sabatét elküldik.
Iváncsik közben hosszabbított, akkor nem hinném hogy jönne Tollbring, nem fogják Ugaldét elküldeni. Kár érte. Bár előszerződést lehetne kötni a svéddel, jövőre jár le a szerződése úgy tudom. Csak addig valszeg elviszi egy bundás csapat.
Ahogy hallottam, Chema távozni fog nyáron, megy Ortegát követve Koldingba, Terza, Timu, Gulyás hosszabbít. Zeitz Katar, Ancsint azért nem jelentették még be, mert közben adódott egy szansz a kis Dusebajev megszerzésére. Jamali pedig kérdőjel továbbra is, de a távozása a valószínűbb. Sabate nagyon ragaszkodik Sliskovichoz.
Nem illik.