Kézilabda

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 9., szombat 20:27

ziro4vr írta:Terzic hosszabbított. Ennyit Bodóról vagy Jamaliról. Nem tudom miért félnek a változástól. Ha még a végén Chema is hosszabbít, kitépem a hajam.
Főleg,hogy támadásban abszolút használhatatlan Terzic.

http://index.hu/sport/kezilabda/2016/01 ... _baki_ftc/

ez elég komoly volt, élőben is néztem hogy mi a fene történik :mrgreen:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 9., szombat 14:45

Terzic hosszabbított. Ennyit Bodóról vagy Jamaliról. Nem tudom miért félnek a változástól. Ha még a végén Chema is hosszabbít, kitépem a hajam.
Nem illik.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 8., péntek 17:45

Terzic meg a másik kedvence az edzőnek. Már Ortega is ezt csinálta, hogy legyen meg egy brutál védekezés, aztán majd támadásban valahogy egyel több gólt dobunk és nyerünk. Aztán Sabate pontosan ugyanazt követi, csak benne még egy jófajta játékos-bratyizás is megmaradt a másodedző korából, így nem akar senkit eladni, senkit venni. Pedig ha már csak annyi változás lenne, hogy Terzic elmegy, Sliskovic védekezik helyette, Jamali meg támad Sliskovic helyett, már akkor sokat nyerhetnénk.

Ja még egy kis extra, Sabaté azt akarta volna elvileg, hogy Chema maradjon és Lékai mehet amerre lát, de ezt a vezetőség nem akarta, és fordítva lesz. Mondjuk én nem bánnám, ha lenne egy Atman-Lékai csere, utóbbi egyszerűen kevés.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 8., péntek 17:41

Köszönöm a választ

Elég rosszul alakulnak a dolgok. Ez a Sliskovic sztori egyre nevetségesebb. Nem elég, hogy őt hozták Bodó helyett, még Jamalit is elküldik miatta. Legalább küldenék el akkor Terzicet, hogy legyen hely Jamalinak

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 8., péntek 17:23

Csak most látom hogy írtál, de egyelőre mindegy is, Sabatét megerősítették a posztján 17 nyaráig. Nem mondom hogy túl boldog vagyok, lényegében így nem változik semmi Ortegához képest, talán a morál javul némileg. Ha már így alakul, jó lenne legalább valami másodedző mellé, bár tudom már lényegében Lacika az, de valaki olyan is kéne a padra, aki kicsit másként látja a játékot, mert nagyon beszűkült a repertoár.

Cadenas egy jó edző, tapasztalt, rutinos, bővebb az eszköztára mint Sabaténak és a támadásra több hangsúlyt fektet. Nálam harmadik számú opció lett volna, szezon végéig hagytam volna Sabatét, aztán az olimpia után rámentem volna Rivera, Onesta, Cadenas hármasra, ebben a sorrendben.

Bár megjegyzem, van egy sejtésem, ha esetleg nem lesz meg a f4, vagy csak bronzmeccsért játszik a csapat, akkor Sabatét elküldik.

Iváncsik közben hosszabbított, akkor nem hinném hogy jönne Tollbring, nem fogják Ugaldét elküldeni. Kár érte. Bár előszerződést lehetne kötni a svéddel, jövőre jár le a szerződése úgy tudom. Csak addig valszeg elviszi egy bundás csapat.

Ahogy hallottam, Chema távozni fog nyáron, megy Ortegát követve Koldingba, Terza, Timu, Gulyás hosszabbít. Zeitz Katar, Ancsint azért nem jelentették még be, mert közben adódott egy szansz a kis Dusebajev megszerzésére. Jamali pedig kérdőjel továbbra is, de a távozása a valószínűbb. Sabate nagyon ragaszkodik Sliskovichoz.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 4., hétfő 21:46

ziro, cadenasról mit tudsz? szerinted jó lenne?

ahogy várható volt bedobták az ő nevét. keveset láttam ahhoz, hogy bármilyen véleményem legyen róla

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. december 28., hétfő 23:02

dehogy van jó keze sliskovicnak. mellé még lassú, nem mozgékony, összjátékban kevés. seha meccsekre jó egy szintig. nem is kell topcsapat, már egy középcsapat ellen is kevés

ellenpélda marguc. ő is gyengén kezdett, de ennek ellenére látszott a legtöbb megmozdulásán, hogy nagy tehetség

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. december 28., hétfő 22:55

Hát értem, ilyen kulissza titkokról nem tudok, pesti gyerkőc vagyok :) Ha Petinek megfelel, akkor nincs gond, a szezon elején azért megint megmutatta, hogy ha megrázza magát, képes bevarni a hosszú felsőbe 10ből 10x a kapufát érintve :) A baloldal egyértelműen az edzőtől függ, ha marad Sabate, akkor marad minden, ha nem, szerintem Ugaldenak tipli van. Hogy kti képzelnék el? Dahmke nagyon jól tolja, de a világ legjobb balszélsője 3 éven belül Tollbring lesz. Kiváncsi vagyok meddig marad a svédeknél. Jamali miatt sok meccsüket láttam, és el kell mondjam, félelmetes a keze. A gyerek űrtehetség, első szezon felénél 52 gólnál tart a BL-ben 20 évesen.. 20 évesen.. Mindezt úgy, hogy Jamali mellett tolja, aki még mindig nem tanult meg passzolni. (mondjuk ilyen lövőerővel én se szívesen passzolnék..)

Zeitz hatalmas betli, nem értem egy ilyen őstulkot miért hoztak VP-be, viszont én hiszek Ancsinban, főleg úgy, hogy Stepancicot befoglaták a franciák :D Terzic jó védő, bár nem Terveli szinten nyomja, azért a final4-ba kelleni fog a rutinja. Arra amiért tartják tökéletes. Sliskovicot ne írjuk le, van keze, csak még fel kell építeni, a sehaban azért bátran lő.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 28., hétfő 22:39

Mondjuk nálam az is félsiker, hogy Zeitz elmegy. Állítólag már most vinnék Katarba, de nem akarja a klub Lacit ott hagyni megint egyedül. Viszont Ancsint mentálisan kéne felépíteni, védekezésben javítani rajta, illetve bejátszani sem tud, meg csak egy Chema szintű irányító mellett hatékony, aki helyet csinál neki. Szóval ez elég nagy kompromisszum már. Viszont olyan j2-őt találni, aki védekezik, jól játssza meg a beállót, és gólveszélyes is, szinte lehetetlen. Merthogy a csapatjáték miatt ilyen kéne. Stepancic lett volna ilyen ugye. Vagy egy Kim Andersson, de ő már öreg és nem is tudom mi van vele. Egy Barachet-tal esetleg kiegyeznék még, Serdarusic úgy is leoltotta már.

Sliskovic nem tudom, eléggé ellentmondásos nekem. Lehet belőle klasszis, de fejben nem elég gyors, az hatalmas hátrány. Max marad védekezni, akkor legalább nem kéne Terzic. Akihez érthetetlen módon ragaszkodik 100%-kal a klub. Canellas meg nem tudom, Palmarsont sem tudják rendesen használni, szerintem őt sem tudnák. Legalábbis Sabate.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. december 28., hétfő 22:31

Lindboe nevű norvégról olvastam egy pletykát balszélre

Elvan ez rontva. Ancsinban nem hiszek, szerint Zeitz2 lesz. Bodó nem jön a Terzic klón Sliskovic miatt. Canellast évek óta kergetik

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 28., hétfő 22:24

Tudom, ezért is írtam.

Jelentene, nagyon fiatal és nagyon tehetséges. Olyan rugója és keze van, ami Ugaldénak sose lesz.
Nem illik.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 28., hétfő 22:22

ziro4vr írta:Tollbring, Rivera. De ők sem fognak érkezni.

Rivera 2016től barca,ha jól tudom.
Tollbringot nem annyira ismerem, így nem tudom jelentene e valódi erősítést.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 28., hétfő 22:19

Tollbring, Rivera. De ők sem fognak érkezni.
Nem illik.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 28., hétfő 22:17

kapor_89 írta:

VP: nagyon örülök Ancsin elhozatalának, hihetetlen hogy majdnem képesek voltak leépíteni Szegeden, pedig Nagy Laci méltó útódja lehet belőle. (én még mindig hiszek benne) Jövőre minden elválik, meglátjuk mennyire sikerül felépíteni mentálisan. Lékai pedig mehetne Skube helyére, mert ebből egyhamar nem lesz válogatott. Canellast kinézem a Veszprémből, főleg Palmarsson után. Csóri Chema, már most siratom :'( Kiváncsi vagyok mikor lesz elege Gulyinak a padból, és hogy mikor fogják megbontani az Iváncsik Ugalde fantastic balszélt, mert BL final four szinten még viccnek is rossz.

Iváncsik-Ugalde kettős helyett mondjuk kit hoznál? Aki elérhető is, mert hiába van Veszprémben sok pénz, azért nehéz kivásárolni embereket klubokból,pláne a bundásból még mindig.
Ezt most nem negatívan kérdezem, nem annyira vagyok képben a világklasszis balszélsőket illetően.

Most Gensheimer ugrik be hirtelen,mint abszolút csúcs, de ő ugye nyártól PSG.
Dibirov akár aki még szóba jöhetne ha már FF4 szintről beszélünk, vagy Eggert, Sigurdsson, de ez utóbbi kettő már nem fiatal.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 28., hétfő 22:13

Atman még nem biztos azt csak én írtam oda, pletykaszinten hallottam róla. Corrales meg jobb már mint Sierra és sokkal fiatalabb. Székely nem elég jó egy Szegedhez, bár amit idén Wisomirsky nyújtott, annyit lehet tudna. Bodó meg még nem fix, mert nem nagyon akar Szegedre menni, állítólag vinné őt is Dusebajev magával, de majd csak következő nyáron.

Gulyás nem fogja megunni, most költöztek új házba, fiatalokat edz a Dózsában, szóval ellesz ő még pár évet Marguc cseréjeként. Balszellő egyértelműen erősítésre szorul, Iváncsik padra maradhatna, kevés a magyar úgy is, ráadásul klubikon. Csak elé kéne egy klasszis, mert Ugalde egy átlagos játékos. De úgy néz ki nem lesz ott erősítés. Jamali sorsa még kérdéses. Chema úgy tudom nem akar hosszabbítani, Lékainak pedig csak Kálomista miatt van helye, ha ő nem lenne elnökségi tag és khm fontos forrás, akkor nyártól máshol játszana.
Nem illik.

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. december 28., hétfő 22:02

Nem értem a Szeged (le)építését, hozzák ide a kifutott sztárokat, és a középszintű játékosokat, miközben elhozták a legtehetségesebb magyar játékosokat, és majd a fél magyar válogatott ül a leláton. Na nem baj, már megszoktuk ugye fociban, csak tudnám mi a f@szért kell erőltetni ezt a szlovén kontingenst.. Corrales? Persze, hozzunk ide egy ZS kategóriás spanyolt, nehogymár BL rutinja legyen Mikleren kívül más magyarnak is.

Az egyetlen igazolás akivel ki vagyok békülve az Atman. (és a Bánhidi Bodó pakk is jó lenne, ha nem lenne 86 túlfizetett külföldi a posztjukon) Csóri Pastor felkötheti a gyatyát jövőre, lesz dolga.

VP: nagyon örülök Ancsin elhozatalának, hihetetlen hogy majdnem képesek voltak leépíteni Szegeden, pedig Nagy Laci méltó útódja lehet belőle. (én még mindig hiszek benne) Jövőre minden elválik, meglátjuk mennyire sikerül felépíteni mentálisan. Lékai pedig mehetne Skube helyére, mert ebből egyhamar nem lesz válogatott. Canellast kinézem a Veszprémből, főleg Palmarsson után. Csóri Chema, már most siratom :'( Kiváncsi vagyok mikor lesz elege Gulyinak a padból, és hogy mikor fogják megbontani az Iváncsik Ugalde fantastic balszélt, mert BL final four szinten még viccnek is rossz.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 28., hétfő 21:54

Rivera talán az olimpia után lehetne elérhető, Talant meg igen, kizárt. Igazából cselekedni kéne gyorsan, mert az idősödő tengelyben szerintem még a mostani meg a következő év van ott teljesen, aztán már kezdődnek majd a gondok.

Egyébként lehet fura, de én kapusposzton is frissítenék majd lassan, valami fiatal tehetséggel.

Más: Kielnél elég nagy a baj, Toft Hansen is kidőlt a szezon végéig, mindkét beállójuk offos lett. Klein is megint megsérült. Illetve Vujin nem került be a bő szerb keretbe sem, korábbi csapattársa, Peric szakmai okokra hivatkozva tette ki. :lol:
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. december 28., hétfő 21:45

Tudom, még valami skandináv szélsőt is pletykáltak vele, aki még a klubjának sem kellett :lol:
Riverat hoznám én is, vagy Talantot, de ők valószinűleg mozdíthatatlanok

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 28., hétfő 21:36

Edzőnek meg bedobták közben Ola Lindgrent, hát nem tudom előrébb lennénk e vele. Valero Riverat kéne valahogy elcsábítani.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. december 28., hétfő 21:30

Nálam is az egyik ok Pastor. A másik, hogy a Vp nem bír előrelépni. A balszélső kiszemeltjeid is valószinűleg máshol fognak kikötni

Vissza: