Vitathatatlan. Legjobb példája az olasz liga. Régen tele volt sztárral, most meg Pogbától kéne hátast dobnia az embernek.El Maestro írta:„Ma már nem annyira látványos a játék. Van egy Messi, egy Cristiano Ronaldo, és ha úgy tetszik, tegyük melléjük Neymart is. Én még egy olyan korszakban futballoztam, amikor minden együttesnek volt egy olyan játékosa, aki képes volt mérkőzéseket eldönteni.” R9
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
„Ma már nem annyira látványos a játék. Van egy Messi, egy Cristiano Ronaldo, és ha úgy tetszik, tegyük melléjük Neymart is. Én még egy olyan korszakban futballoztam, amikor minden együttesnek volt egy olyan játékosa, aki képes volt mérkőzéseket eldönteni.” R9
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Sok? Nem hinném. Normális edző, akit követnek a játékosok. Ennyin múlik.KAG írta:Túl sok benne a feltételezés.
Szerintem pl már túl nagy a pofa, s ott sem tenné a dolgát.
Ennyi erővel lehet Cének is csak a játékstruktúra nem fekszik, de amúgy máshol újra nyerne 2 aranylabdát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez a egyik. A másik meg, hogy a kapura is épp olyan veszélyes a bulibárónk, mint a walesi, de messzebb játszik tőle. Viszont még így is nagyon eredményes, arról nem is beszélve, hogy bár lassú, de bőven kompenzál a jó helyezkedéssel, ami Balenél inkább akadály... Valahogy mindig rossz helyen van.MesQueUnClub írta:Én azért mondom Jamest Bale elé, mert bár lassabb, de fejben jobban ott van, szerintem szabikat is jobban rúgja, ráadásul a labdái is jobban ülnek, mert Bale Angliában beadni megtanult, de azt a látást a pályán amit James tud, azt sosem fogja olyan szinten megtanulni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Én azért mondom Jamest Bale elé, mert bár lassabb, de fejben jobban ott van, szerintem szabikat is jobban rúgja, ráadásul a labdái is jobban ülnek, mert Bale Angliában beadni megtanult, de azt a látást a pályán amit James tud, azt sosem fogja olyan szinten megtanulni.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szépen szemen köpné magát ha elmenne Amerikába, azután hogy mit mondott Raúl visszavonulásáról...Megy majd ő amcsiba...
De.Nem írtam túl bonyolultan pucák
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Túl sok benne a feltételezés.
Ennyi erővel lehet Cének is csak a játékstruktúra nem fekszik, de amúgy máshol újra nyerne 2 aranylabdát.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezért írtam, hogy "ahol melózásra van kényszerítve mindenki, ahol együtt kell mozogni és robotolni a középpályával és védelemmel"
és hogy "Ne a jelenlegi játékstruktúrában gondolkozzatok".
Nem írtam túl bonyolultan pucák.
és hogy "Ne a jelenlegi játékstruktúrában gondolkozzatok".
Nem írtam túl bonyolultan pucák.
Gondold át újra.ez a Real Madrid baszki nem lejárt szavatosságú játèkosok gyülekezete.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Fix hogy nem innen fog visszavonulni.Realista24 írta:Ez a Cé is pasztmek, innen akar visszavonulni... Pérez meg úgysem adja el.
Egy újabb érv az elnökváltás mellett.
Most még nyomja a dumát hogy persze 40 éves koráig játszik stb...ja csak nem itt fog...ez a Real Madrid baszki nem lejárt szavatosságú játèkosok gyülekezete.
Megy majd ő amcsiba...kb 36 èves koráig ha itt marad.
Addig még van benne. Mert ha nem is gyors a befejezései még ott vannak...csak nem Benitez alatt. Az egész csapat utálja mint a szar..és mostmár Perezt is.
Reméljük lassan eljön az elnök váltás ideje és madridban felébrednek az emberek.
Mert évről évre ellép tőlünk a Barca és ez csak rosszabb lesz ha ez a majom marad az elnök...
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Lehet akármilyen fizikális fölénye, ha egyhelyben vakargatja a heréit. Bár az idei Bale-lel nincs sok bajom, de nálam sem kérdés, James a hasznosabb játékos szerintem.De ahol melózásra van kényszerítve mindenki, ahol együtt kell mozogni és robotolni a középpályával és védelemmel, ott kijöhet Bale győztesként, a fizikális fölénye miatt. Mondjuk megnézném Jamest is ilyen terhelés alatt, csípem.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk, ha Mou visszajon, akkor mehet a kontra jatek a walesivel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- KAG
Fizikailag képes lenne rá Bale, de mentálisan ezt úgy igazán szerintem a Real Madridban nem láthattuk tőle.
Tottenhamben ezt csinálta meg az első szezonban talán nálunk is, de utána elveszett belőle.
Tottenhamben ezt csinálta meg az első szezonban talán nálunk is, de utána elveszett belőle.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ne a jelenlegi játékstruktúrában gondolkozzatok, ha James vagy Bale megítélése a cél. Jelenleg persze, hogy James az egyértelmű győztese a párharcnak, legalábbis nálam.
De ahol melózásra van kényszerítve mindenki, ahol együtt kell mozogni és robotolni a középpályával és védelemmel, ott kijöhet Bale győztesként, a fizikális fölénye miatt. Mondjuk megnézném Jamest is ilyen terhelés alatt, csípem.
De ahol melózásra van kényszerítve mindenki, ahol együtt kell mozogni és robotolni a középpályával és védelemmel, ott kijöhet Bale győztesként, a fizikális fölénye miatt. Mondjuk megnézném Jamest is ilyen terhelés alatt, csípem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk nehogymar James ne ferjen be a kezdobe. Jelenleg egyedul a barcaba nem ferne be, mindenhol mashol kezdonek kene lennie. Bale helyen kene nyomatni. Kozepen meg Kroos, Kova, Modric.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- KAG
Bél akkor gyorsabb Isconál, ha van kb 3-4 métere, hogy felgyorsuljon.
Kicsiben, emberek közt bármikor, bárhol megveri Isco. Ez fix
De szerintem Bale piciben még Jamesnél sem pörgősebb.
Kicsiben, emberek közt bármikor, bárhol megveri Isco. Ez fix
De szerintem Bale piciben még Jamesnél sem pörgősebb.
ZIDANE
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a csapat, de legfőképp a felfogás van elbaszva sztem.
nyilvánvaló, hogy se hamesz, se bél nem való a kezdőbe, ha nyerni akarunk vmit.
ancelottinál - pláne a béelldöntőben lehetett kristálytisztán látni - volt letámadás és nyomásgyakorlás,
a kp-n egyértelmű nálam a modric-krósz-kovacsics, elöl meg cé és benz mellé a harmadik ember az legyen, aki épp megdolgozik érte a legjobban, nálam bél előrébb van a sebessége miatt.
de luxus, hogy isco, hamesz meg mindenkit be akarunk tenni előre, aztán a gyöklassú krósz meg az egy darab piciny modrics hátrafele védekezik és februárra már a seggükön veszik a levegőt, persze hogy mindkettő formán kívül van, mert túl nagy a terhelés.
szar a felfogás, a stílus, köszi benitez.
ancelotti sem az évszázad edzője, de legalább részben azt játszottuk vele, amit kellett volna ezzel a kerettel, nyertünk is egy béellt.
a többi edző az elmúlt 10 évből említésre sem érdemes.
nyilvánvaló, hogy se hamesz, se bél nem való a kezdőbe, ha nyerni akarunk vmit.
ancelottinál - pláne a béelldöntőben lehetett kristálytisztán látni - volt letámadás és nyomásgyakorlás,
a kp-n egyértelmű nálam a modric-krósz-kovacsics, elöl meg cé és benz mellé a harmadik ember az legyen, aki épp megdolgozik érte a legjobban, nálam bél előrébb van a sebessége miatt.
de luxus, hogy isco, hamesz meg mindenkit be akarunk tenni előre, aztán a gyöklassú krósz meg az egy darab piciny modrics hátrafele védekezik és februárra már a seggükön veszik a levegőt, persze hogy mindkettő formán kívül van, mert túl nagy a terhelés.
szar a felfogás, a stílus, köszi benitez.
ancelotti sem az évszázad edzője, de legalább részben azt játszottuk vele, amit kellett volna ezzel a kerettel, nyertünk is egy béellt.
a többi edző az elmúlt 10 évből említésre sem érdemes.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hatszor gyorsabb mint Raúl mégis ugyanolyan haszontalan másfél éve, mint Raúl a legrosszabb éveiben.hehe írta:innen is fog.Realista24 írta:Ez a Cé is pasztmek, innen akar visszavonulni... Pérez meg úgysem adja el.
addig nem baj, amíg nem lassul be annyira, mint raul. sztem nem fog, azért ma már vannak jobb gyógyszerek
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
innen is fog.Realista24 írta:Ez a Cé is pasztmek, innen akar visszavonulni... Pérez meg úgysem adja el.
addig nem baj, amíg nem lassul be annyira, mint raul. sztem nem fog, azért ma már vannak jobb gyógyszerek
továbbra sem vele van a fő baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a Cé is pasztmek, innen akar visszavonulni... Pérez meg úgysem adja el.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
de hogy mondhatsz ilyet, hogy a sok szuperlicences meg überedző meg hozzáértőnél jobban látjuk a dolgokat?Realista24 írta:
Nem minden részével értek egyet, de hogy a csapaton belül senki, míg klubon kívül szinte mindenki látja a problémát, az már beszédes. Még itt a fórumon is
ez hallatlan
ez volt a mondás ma már több, mint 10 éve
szerk.: elolvastam az internyút, néddmár egy brazil, aki képes két mondatot összerakni