Nagyon csiptem jatekat,hoztam is volna korabban, de nekunk van harom jatekosunk is arra a posztrareeed_ati írta:Egyébként ha jól láttam Banega ingyen igazolható lesz, most aztán hogy téltől, vagy csak nyáron, azt nem tudom, de kiegészítő embernek simán el tudnám képzelni.
Bár elég problémás figura lehet, mert sehol nem tud megragadni huzamosabb ideig és baromira nem a játéktudásával van a baj.
Kommentáld a híreket
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Kommentáld a híreket
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha nem nyerünk idén semmit, és azon lennék meglepődve, ha maradna. A 3 ból minimum egyiküktől megválunk, de az se lepne meg ha 2 is búcsúzna. Azon sem lepődnék meg, ha esetleg nyerünk vmit, és akkor is távozna közölök valaki. Ideje a vérfrissítésnek...M1Ö írta: úgyhogy nem lepődnék meg, ha jövőre is maradna a BBC
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nincs nagyobb esély rájuk sem szerintem, főleg utóbbi kettőre, mert róluk még csak cikket sem olvastam, hogy érdeklődnénk irántuk. Reus-ról is eléggé elhalkultak.Berti írta:de nagyobb esélyt látok egy Reusra vagy Lacazettere vagy Aubameyangra.
Nálam is Ő lenne az első számú célpont. Csak ebben a Mendes-es nyilatkozatban, hogy marad még jó pár évig, van valami. Akármilyen gyenge mezőnyben, a góljai jönnek és mindenféleképp végig nyomja minden meccsen a 90 perceket. Szerintem szeret is Madridban élni, Peréz sem fogja elzavarni. Bale alap, hogy marad, úgyhogy nem lepődnék meg, ha jövőre is maradna a BBC.Berti írta:De én még mindig azt mondom, hogy Hazardot kéne áthozni és újra felnyomni a TOPba, amire ki más lenne alkalmas, mint Zizou, aki leghamarabb látta meg benne a tehetséget.
Viszont az aláírásod eszembe juttatta Marqhinost. Igaz róla sem pletykálnak abszolút, meg nem is hiszem, hogy rá mozdulnánk. De nagyon tehetséges, őt is szívesen látnám a padon, mert Pepe egyre kevesebb.
Mondjuk ha már megvan az "új Ramos-unk" akkor nem feltétlen kéne. Bár Ramos is 30 lesz, Marqhinos meg valami 20 körül van, szóval idővel lenne helye neki is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Alkesz,nemkellreeed_ati írta:Egyébként ha jól láttam Banega ingyen igazolható lesz, most aztán hogy téltől, vagy csak nyáron, azt nem tudom, de kiegészítő embernek simán el tudnám képzelni.
Bár elég problémás figura lehet, mert sehol nem tud megragadni huzamosabb ideig és baromira nem a játéktudásával van a baj.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Egyébként ha jól láttam Banega ingyen igazolható lesz, most aztán hogy téltől, vagy csak nyáron, azt nem tudom, de kiegészítő embernek simán el tudnám képzelni.
Cé vagy Béla helyett szívesebben nézegetném őt, az az igazság. DE mintha felszedett volna pár plusz kilót az utóbbi időben és nem menne már annyira lazán a védők bolondítása. Második opciónak esetleg megléphető, de nagyobb esélyt látok egy Reusra vagy Lacazettere vagy Aubameyangra.Norbii írta:Nyáron amúgy én Lucasra mozdulnék rá nagyon. PSG úgy is csak padoztatja.
De én még mindig azt mondom, hogy Hazardot kéne áthozni és újra felnyomni a TOPba, amire ki más lenne alkalmas, mint Zizou, aki leghamarabb látta meg benne a tehetséget.
- M1Ö
Nem lenne rossz ötlet, jobb Ő ennyinél. Mondjuk megszívta, hogy az első nagy igazolások közt volt, ugyanúgy mint Pastore. Lehetne rájuk csapatot építeni, csak mostmár van Ibra, Cavani meg di María. Ibra helyett meg valószínű, hogy vesznek majd egy másik nagy nevet.Norbii írta:Nyáron amúgy én Lucasra mozdulnék rá nagyon. PSG úgy is csak padoztatja.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Persze, de azt is mondta hogy meg se keresték a realtól. Szóval csak egy újabb kacsa volt. Nyáron amúgy én Lucasra mozdulnék rá nagyon. PSG úgy is csak padoztatja.
- M1Ö
Ettől még a nyáron képbe kerülhet, csak annyit mondott, hogy most nem gondol másra csak a Roma-ra meg a scudettora. Bár nem hiszem, hogy ilyen játékosokban gondolkodna a vezetőség.Norbii írta:http://www.fourfourtwo.com/news/pjanic- ... RS8-OdL_RA
mondjuk amúgy se a posztjára kéne ember.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Máskor ne csak próbáld.Remy írta:Kár, hogy --> azt jelentette, hogy megértettem, csak próbáltam kicsit poénkodni.Realista24 írta:
Kár, hogy a kérdést sem értetted már. Mindegy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kár, hogy --> azt jelentette, hogy megértettem, csak próbáltam kicsit poénkodni.Realista24 írta:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- M1Ö
Na végre nem csak egyedül vagyok ezzel így! A jelenlegi keretből ez lenne a legütősebb 3mas, ilyen felállásban és szereposztásban.Én egyébként a legnagyobb potenciált a Kroos-Modric-Isco sorban láttam, ahol Kroos van leghátul, és a labdakihozatal a fő feladata, Modric a híd, Isco pedig visszavesz az öncélú játékból, és a csapat hasznára válik a képessége.
Ezzel is így vagyok. Mondjuk én talán elfogult vagyok a spanyollal, mert nekem már kezd bebizonyosodni, hogy a top Casillas-nál is jobb. Tavaly, ahogy írtad is, neki köszönheti a MU a BL-t, az idei szezon elején meg Ő tartotta életben a bajnoki cím esélyét. Úgy látszik ez a csapat már neki is nagy falat.morientes írta:Èn meg ki merem jelenteni hogy a spanyol a jobb.Meg lehet nèzni,miota szètesett a chelsea mennyi golt kap TC,(kevès a bravur),meg azt is meg lehetett nèzni tavaly,hogy DDG miatt jutott a MU a BL-be,mert az a vèdelem valami vicc volt.
A chelsea-è meg PL szinten akkor beton,ugye az a 8 vèdo azèrt mègis csak...
Csak itt megint az van ugye,hogy a belga,valamièrt világszerte nèpszerubb.Szimpatikusabb talán sokaknál.Franc tudja...
Szal nálam a top három jelenleg:DDG,aztán egy paraszthajszállal utánna Courtuois,majd Neuer.Azt annyi.
A Chelsea ellen az a védése Terry fejese után... és hány ilyenje volt már a jó pár év alatt. Nálam is világ legjobbja, úgyhogy ja, őt hoznám!
A mai kivásárlási árak mellett abszolút nem sok ez a 45. Nem egy elveszett játékos, kb az egyetlen igazán jó a Roma-ból. Talán még Naingolan, de Pjanic az ész az egész csapatban. Mondjuk ettől függetlenül még nem hoznám, pláne ha így Isco kerülne veszélybe.Remy írta:Pjanic 45 milla? Kiezte? 15-20-ért jöhet, amúgy maradjon a seggén.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
"Mindent osszevetve sztm,Degea."
Ez a lenyeg. De Gea kell ide.
Ez a lenyeg. De Gea kell ide.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Dehogy nem.Mèg ezen a forumon is.Nemhiszem hogy népszerűbb lenne világszerte a belga.
Èn meg kijelentettem,de hozzátettem hogy csak egy paraszthajszállal.Sose volt olyan szintu vèdosor elotte mint a belga elott.De ez a magánvèlemènyem ugy hogy ne is menjunk bele sztm...De én nem jelenteném ki hogy a spanyol jobb.
Èn nem kedvelem egyiket sem,azt probalom csak kisakkozni,melyik lenne hosszabb távon hasznosabb a klubnak.Mindent osszevetve sztm,Degea.Pedig jobban kedvelem De Geat mint a Belgát.
Ennyi.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Cé 1 milliárdjaRealista24 írta:Kivásárlási ára 45 millió, vagy Cé 1 milliárdja reálisabb talán?Remy írta:Pjanic 45 milla? Kiezte? 15-20-ért jöhet, amúgy maradjon a seggén.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nem nézte a Barca elleni meccset?Azonban a formájuk ellenére is, még veretlenek otthon
Szavazáshoz: én Courtois-nak örülnék a legjobban, nagyon szimpatikus srác, Atlético-s múltja ellenére is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2015. december 30., szerda 12:14-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kivásárlási ára 45 millió, vagy Cé 1 milliárdja reálisabb talán?Remy írta:Pjanic 45 milla? Kiezte? 15-20-ért jöhet, amúgy maradjon a seggén.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Pjanic 45 milla? Kiezte? 15-20-ért jöhet, amúgy maradjon a seggén.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots