Pogba.Ancelotti azonban egy másik középpályást is kinézett magának, akinek a kiléte egyelőre ismeretlen. Csak annyit lehet tudni, hogy külföldön játszik, fiatal és nem Verrattiról vagy Gündoganról van szó.
Vagy Gustavo.
HozzászólásSzerző: !Alexis » 2013. július 11., csütörtök 20:39
Pogba.Ancelotti azonban egy másik középpályást is kinézett magának, akinek a kiléte egyelőre ismeretlen. Csak annyit lehet tudni, hogy külföldön játszik, fiatal és nem Verrattiról vagy Gündoganról van szó.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. július 11., csütörtök 20:37
Amikor Perez az orra alá dugta a hatéves szerződést, nyilván hitt benne, hogy nem csak a pályán kívül lesz hasznos...nem jött be. Kaká nálam azért bűnbak, mert nem igazán szakadt meg a pályán amikor beállt. A sérülései után nem vártam, hogy a 2007 szintjén fog teljesíteni, de azért nem gondoltam, hogy ekkora flop lesz. Mindig arról pofázik, hogy játszani akar, itt nem tud, mégsem sikerült elmennie sehova sem. Pedig kérők azért akadtak, nem Ázsiából, Amerikából, vagy a ruszkiktól...Jövőre VB, ráadásul hazai pályán, itt annyit nem fog játszani, hogy legyen esélye bekerülni a keretbe,de maradni akar. Egy olyan klubba, amibe igazából jönni sem akart. Ha a Milan nem lett volna anyagilag szószban, lehet még mindig az olaszoknál tolná.A játékoskeretben is csak foglalja a helyet. Pedig a brazil leigazolásának anno talán még jobban is örültem mint Cének...tényleg szeretném hinni, hogy van még neki visszaút, hogy tud még hasznos lenni...de szerintem nem lesz. Sebességben, dinamikában leépült, ezek a dolgok meg már nem fognak visszatérni.Nem értem még mindig, hogy miért Kaka a bűnbak. Perez tolt az orra alá egy 6!! éves szerződést.
Unalmas már ez a Kaka téma. Ha jól esik neki marad. Szerződése van. Pont.
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. július 11., csütörtök 20:28
Írd le még nyolc hozzászólásodban hogy Vidal, Vidal... akkor biztos jönni fog.Cobra11 írta:A mi nagy bajunkra VIDAL a megoldás.
Hagyjuk már az ilyen Illarra-kat.
Ilyenkor ajánljunk 40 milkát egy játékosért, ne zsákbamacskáért.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 11., csütörtök 20:26
Nem vagyok biztos benne,hogy fű alatt nem ajánlottunk 40-et is akár Arturo Vidalert.De megmondta,sőt a torinoi szurkereknek is megigérte,hogy nem akar elmenni.Ikyen esetben nincs miről brszèlni...Cobra11 írta:A mi nagy bajunkra VIDAL a megoldás.
Hagyjuk már az ilyen Illarra-kat.
Ilyenkor ajánljunk 40 milkát egy játékosért, ne zsákbamacskáért.
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 11., csütörtök 20:18
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 11., csütörtök 19:52
beteg állatpeti_madrid írta:Túl szép lenne ez a Kroos=10 guriga + a Herceg üzlet, pedig vakon is belemennék... Attól tartok, hogy a haverunk végül itt fog maradni a nyakunkon
Lehet, hogy Zsozé ezt is eltervezte, hogy leigazolja Khedirát - ha már szabad kezet kapott az igazolások terén, az benyalja magát mindenkinél jó faszásan, hogy kirobbanthatatlan legyen, aztán Hozé lelép, itt hagyva A Mestert, de előtte megszólaltatja a sajtót, hogy pedzegessék, hogy esetleg a Cselszki leigazolná Papa Samit, hogy még jobban fájjon a futballt szerető szurkolóknak, hogy mégis itt marad a csapatnál...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 11., csütörtök 19:46
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 11., csütörtök 19:41
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 11., csütörtök 19:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. július 11., csütörtök 19:01
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 11., csütörtök 18:42
Nekem van 1 olyan sanda gyanúm, hogy Pep fel fogja rùgni Yupp féle 4-2-3-1-et és 4-3-3-at fognak tolni... Kérdés, hogy jót fog e tenni a csapatnak vagy akár a játékosoknak a variálásWertz írta:Úgy néz ki Thiago a MU helyett a Bayernbe igazol. Csak az a kérdés minek? Martinez-Schweinsteiger páros tökéletes és még ott van Gustavo és Kroos is. Teljesen felesleges oda
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. július 11., csütörtök 18:34
Ők megszerzik Thiagot meg Khedirát, cserébe pedig lepasszolják nekünk potom pénzért Gustavót meg Kroost. Seems legit.Úgy néz ki Thiago a MU helyett a Bayernbe igazol. Csak az a kérdés minek? Martinez-Schweinsteiger páros tökéletes és még ott van Gustavo és Kroos is. Teljesen felesleges oda
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 11., csütörtök 18:26
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 11., csütörtök 18:17
Nekem nem bűnbak, engem ne zavar itt. De innen nem lesz brazil válogatott.Nem értem még mindig, hogy miért Kaka a bűnbak. Perez tolt az orra alá egy 6!! éves szerződést.
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. július 11., csütörtök 18:15
TheodoriK írta:Nem értem a srácot amúgy.. Mikor Modric jött, már akkor el kellett volna gondolkodnia, hogy cuccol, de most még ideért Isco meg Jesé is. Aztán ő még mindig maradna.Nem értem még mindig, hogy miért Kaka a bűnbak. Perez tolt az orra alá egy 6!! éves szerződést.Ellötyög edzésen, nem unatkozik nap mint nap és évi 9milláért nem is kell sokat tennie... 1-2x nyilatkozik még egy kis zsebpénzért aztán be happy... szvsz már rég nem a sportról szól nála a dolog.
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. július 11., csütörtök 18:12
Nem értem a srácot amúgy.. Mikor Modric jött, már akkor el kellett volna gondolkodnia, hogy cuccol, de most még ideért Isco meg Jesé is. Aztán ő még mindig maradna.
Nem értem még mindig, hogy miért Kaka a bűnbak. Perez tolt az orra alá egy 6!! éves szerződést.Ellötyög edzésen, nem unatkozik nap mint nap és évi 9milláért nem is kell sokat tennie... 1-2x nyilatkozik még egy kis zsebpénzért aztán be happy... szvsz már rég nem a sportról szól nála a dolog.
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. július 11., csütörtök 18:10
Akkor elhozzuk mind a hármat.Ja mer a bayern is épphogy nyert..ja nem bocs agyonvert mindenkit. És ez a hármas volt a kulcs.
martinez-schweins-kroos
Ezt azért enyhe célzásnak is vehetné Perez papa.Arturo Vidal: “Megtiszteltetés, hogy egy olyan nagy klub, mint a Real Madrid, érdeklődik irántam. Minden játékost elcsábítana a lehetőség, hogy csatlakozzon hozzájuk. Még nem újítottam meg a kontraktusomat. A szerződésem még tart, majd meglátom hogy, mi fog történni.”
HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. július 11., csütörtök 17:48
Hawer írta:pheco írta:Nem láttam túl sokat játszani Kroost, de ő feljebb játszik, mint Gündogan vagy Verratti nem? Oda meg ott van Özil és Isco és akár Modric is. Bár az év üzlete lenne az tény. ?Kondogbia?-Modric-Kroos középpálya védekezésben megállná a helyét?
Ha a Honvéddal kerülünk össze az EL-ben akkor biztosan.
bocsi a honvédeseknek, de tudjuk hogy nem egy szint
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. július 11., csütörtök 17:25
Gábe írta:Nem értem a srácot amúgy.. Mikor Modric jött, már akkor el kellett volna gondolkodnia, hogy cuccol, de most még ideért Isco meg Jesé is. Aztán ő még mindig maradna.Kaká meg kész...soha nem szabadulunk meg tőle.Illetve majd 2 év múlva.(Bár titkon remélem, hogy kamu a hír és Carlo már becsomagolta hősünk cuccait)
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 11., csütörtök 17:15
Nem értem a srácot amúgy.. Mikor Modric jött, már akkor el kellett volna gondolkodnia, hogy cuccol, de most még ideért Isco meg Jesé is. Aztán ő még mindig maradna.Kaká meg kész...soha nem szabadulunk meg tőle.Illetve majd 2 év múlva.(Bár titkon remélem, hogy kamu a hír és Carlo már becsomagolta hősünk cuccait)
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem