Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ja, lehet számolgatni, de tavasszal. Ősszel nincs sok értelme, max szerzel pár ősz hajszálat.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nem mondom hogy jó Benitez, vagy hogy jó lesz, vagy hogy én meg vagyok vele elégedve, vagy bármi ilyesmi..
de ezeket a számokat néha le kéne vezetni hosszú-hosszú idényekre, és az alapján nekifutni már egyszer a bajnokságnak.
Teljesen nyilvánvalóan látszik, hogy mindig hol bukja el a Real Madrid a ligát.
Szinte a játék minőségétől függetlenül.
szerintem ezért is érdemes ezeket a számokat nézegetni.
de ezeket a számokat néha le kéne vezetni hosszú-hosszú idényekre, és az alapján nekifutni már egyszer a bajnokságnak.
Teljesen nyilvánvalóan látszik, hogy mindig hol bukja el a Real Madrid a ligát.
Szinte a játék minőségétől függetlenül.
szerintem ezért is érdemes ezeket a számokat nézegetni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az a baj Peti, hogy Benitez meg sokan az elnökségből is így gondolkodhat, mint te. Ha, ha, ha, ha, ha ez meg az lenne, illetve így is ott vagyunk mögöttük, sőt holnap még feljebb kapaszkodhatunk. Csak a nagy hahotázásban nem néznek a pályára, hogy mekkora nulla a játékunk. Mert hogy a Barca is vesztegeti a pontokat valóban, csak tavasszal, mikor majd kell, megint előveszik a játékukat, a három klasszisuk odakoncentrál és jók lesznek. Nálunk meg kicsit több kellene, esetleg Benitez még annyit variálhat majd, hogy nem 15, hanem 20 méter lesz üresen a védelem és a támadók között.
Nem illik.
-
persze a játék képében már hatalmas a visszaesés,nem is mondtam hogy nem.
de más lenne a helyzet pontokban 1 ha behúztunk volna 1 rangadót.
Nem tudom mi lenne a jó.
egy jókora fordulat bekövetkezhetne játékban.
hiszen alapanyag van hozzá, és akkor akár még nyerhetnénk is valamit.
érdekes, hogy a Barca ugyanúgy állt 1 éve ilyenkor mint mi most..
a számok nem rosszak, még behozható a hátrány, csak a játék..
Örülnék ha most is elsülne mindez, csak épp velünk.
de más lenne a helyzet pontokban 1 ha behúztunk volna 1 rangadót.
Nem tudom mi lenne a jó.
egy jókora fordulat bekövetkezhetne játékban.
hiszen alapanyag van hozzá, és akkor akár még nyerhetnénk is valamit.
érdekes, hogy a Barca ugyanúgy állt 1 éve ilyenkor mint mi most..
a számok nem rosszak, még behozható a hátrány, csak a játék..
Örülnék ha most is elsülne mindez, csak épp velünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára petiamadridista 2016. január 2., szombat 19:09-kor.
Peti jók a számok.
Csak ha nézzük a meccseket nem ez jön le. A tavalyi és idei őszi játék között nem pár pont a különbség. Persze nem csak Benitez a felelős. Ő is csak egy hiba. De ezzel még nem vagyunk előrébb, tavasszal majd kijön sajnos.
Csak ha nézzük a meccseket nem ez jön le. A tavalyi és idei őszi játék között nem pár pont a különbség. Persze nem csak Benitez a felelős. Ő is csak egy hiba. De ezzel még nem vagyunk előrébb, tavasszal majd kijön sajnos.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Gondolod hogy akkor nem kaparnám a falat Benitez mester elképzeléseitől? Örülök én annak hogy tartjuk a lépést a Barcával, de nekem ez nem hozza meg a kedvem heti 90 percnyi szenvedéshez. A liga csapatainak kb. 70%-ának legyőzéséhez csak annyi kell hogy a pályára hányjon az ember 11 embert a keretből, mert pusztán az erőforrásbéli különbségeknek kell érvényesülni. Mi pedig idén, értsd az idei szezonban eddig megszereztük a megszerezhető pontok kb. 70%-át. Ez önmagában mondjuk úgy hogy nem olyan rossz, de ha emellé az társul hogy egy elképzelésnélküli ivelgetős moslékért kell izgulnom akkor inkább másfajta izgalmakat keresek az életben.lényegileg egy rangadót be kellett volna húzni ősszel. Mondjuk a klasszikust, és egyből nem lenne ekkora hepaj.
Eszméletlenül várom hogy történjen valami, mert szörnyen hiányoznak a Real Madrid meccsek. A jövőképem egyedül azért válik borússá, mert egyre csak az jár a fejembe, hogy nyáron Mourinho és van Gaal is jó eséllyel elérhető lesz. Na ettől ver ki a viz igazán.
Összességében nem szerettem volna hogy Zidane legyen az edzőnk az elkövetkező években, de ha az idei évből indulok ki és a lehtséges alternativákból... sirva fakadok ha nem ő ül a kispadunkon jövőre.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Hátrányt ledolgozni?
Na még mit nem.....
Na még mit nem.....
-
Vicces..
utánanéztem.
Tavaly a Barcanak 18 lejátszott meccs után volt 41 pontja...
Most 17 meccset követően 39.
Mondanom se kell akkor mindenki temette őket.
Illetve eléggé vegyes gondolatokat fűzött irányukba, ugyanis tavaly a 18. fordulóban verték,meglepően simán az Atleticot.
Ha a 17 meccsre vetítjük le akkor:
38 pontjuk volt, most 39.
Mindezt úgy hogy tavaly kikaptak a klasszikuson.
Nekünk 17 ! lejátszott meccs után volt 42 pontunk. Ez a 18. fordulóra jött össze, mivel a klub vb miatt 1el kevesebb meccsünk volt.
Röviden, ha hozzuk a tavalyit őszt,és egyben vertük volna a Barcat idén, a Barca meg hozza az idei tavaszát a klasszikus nélkül, akkor most így nézne ki a tabella.
Real Madrid. 17 meccs: 42 pont
Barca: 17 meccs: 36 pont.
Na bumm....
Ha holnap nyerünk akkor ugye 39 pont 18 forduló után. Tavaly 45 18 meccs után, de a 18. forduló után 42 szerzett pont.
ergo 3 pontos a szerzettek közti különbség.
lényegileg egy rangadót be kellett volna húzni ősszel. Mondjuk a klasszikust, és egyből nem lenne ekkora hepaj.
sajna.
utánanéztem.
Tavaly a Barcanak 18 lejátszott meccs után volt 41 pontja...
Most 17 meccset követően 39.
Mondanom se kell akkor mindenki temette őket.
Illetve eléggé vegyes gondolatokat fűzött irányukba, ugyanis tavaly a 18. fordulóban verték,meglepően simán az Atleticot.
Ha a 17 meccsre vetítjük le akkor:
38 pontjuk volt, most 39.
Mindezt úgy hogy tavaly kikaptak a klasszikuson.
Nekünk 17 ! lejátszott meccs után volt 42 pontunk. Ez a 18. fordulóra jött össze, mivel a klub vb miatt 1el kevesebb meccsünk volt.
Röviden, ha hozzuk a tavalyit őszt,és egyben vertük volna a Barcat idén, a Barca meg hozza az idei tavaszát a klasszikus nélkül, akkor most így nézne ki a tabella.
Real Madrid. 17 meccs: 42 pont
Barca: 17 meccs: 36 pont.
Na bumm....
Ha holnap nyerünk akkor ugye 39 pont 18 forduló után. Tavaly 45 18 meccs után, de a 18. forduló után 42 szerzett pont.
ergo 3 pontos a szerzettek közti különbség.
lényegileg egy rangadót be kellett volna húzni ősszel. Mondjuk a klasszikust, és egyből nem lenne ekkora hepaj.
sajna.
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Az a baj, hogy szezon közben nem tudom kit lehetne hozni. Meg akkor új rendszer stb... rámenne pár meccs arra is. Inkább viseljék el még ezt a fél évet vele, adjanak bele mindent, év végén úgy is távozni fog, aztán jövőre hozni valakit. Kit lehetne még?Mike írta:persze, alapból egyetértek. Sőt, szerintem Benitezzel tudnánk is sikeresek lenni. De nem így, hogy minden hétre jut legalább 1 hír, h vkinek nem tetszik a rendszer.Puding írta: Szerintem meg próbálják meg megnyerni a meccset. Idén valszeg úgyis Benitez marad az edzőnk...
Barca is hibázgat, szóval jó lenne idén összehozni a ligát...
Sokáig nem lehet már húzni, a következő 1-2 hétben el kéne dönteni hogy hogyan tovább. Ha Benitezzel, akkor vele, de akkor a játékosok ne rinyáljanak, hanem tegyék a dolgukat. Ha meg edzőt cserélünk, azt most kell, nem majd a 27. fordulóban.
kiváncsian várom a holnapi meccset
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
persze, alapból egyetértek. Sőt, szerintem Benitezzel tudnánk is sikeresek lenni. De nem így, hogy minden hétre jut legalább 1 hír, h vkinek nem tetszik a rendszer.Puding írta: Szerintem meg próbálják meg megnyerni a meccset. Idén valszeg úgyis Benitez marad az edzőnk...
Sokáig nem lehet már húzni, a következő 1-2 hétben el kéne dönteni hogy hogyan tovább. Ha Benitezzel, akkor vele, de akkor a játékosok ne rinyáljanak, hanem tegyék a dolgukat. Ha meg edzőt cserélünk, azt most kell, nem majd a 27. fordulóban.
kiváncsian várom a holnapi meccset
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Szerintem meg próbálják meg megnyerni a meccset. Idén valszeg úgyis Benitez marad az edzőnk...dr.madridista2 írta:sajnos szerintem holnap megint megprobal ''edzot buktatni'' a csapat:)),ezert tuti pontot/pontokat veszitunk
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Nagyon gyenge ez a Valencia, verni fogjuk őket
-
sajnos szerintem holnap megint megprobal ''edzot buktatni'' a csapat:)),ezert tuti pontot/pontokat veszitunk
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Sztem meg verjuk meg a Valenciat, de b.sszuk ki Benitezt is
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
felejtsük már el ezeket a 150%os faszságokat.BBeno írta:na akkor holnap mehetünk egy 150%on pörgő valencia ellen. akárcsak a villarreal ellen az is olyan tuti volt. meglepődnék ha ebből a fordulóból mi jönnénk ki jól.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
max 1 pontot hoz rajtunk a barca, 6 pont az még belátható távolság. Ha edzőt akarnak buktatni a srácok, akkor most kell
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
na akkor holnap mehetünk egy 150%on pörgő valencia ellen. akárcsak a villarreal ellen az is olyan tuti volt. meglepődnék ha ebből a fordulóból mi jönnénk ki jól.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
- Túl szar formában van a Valenciahehe írta:ki fogad, hogy holnap kikapunk a valenciától, ha ma pontot veszt a barca?
- Benítez napjai meg vannak számlálva
- Pontot buk a Barca
--> Tuti szívás. Szóval nincs értelme fogadni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ki fogad, hogy holnap kikapunk a valenciától, ha ma pontot veszt a barca?