Áhh.messideco írta:Foglyuk rá a sűrű munkaprogramra
Sajnos sok filmet nem láttam azokból, amit ő fényképezett. Mindössze a Blow out-ot.András93 írta:Amugy bovitett. Kis pluszt ad hozza, szerinten.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 4., hétfő 13:23
Áhh.messideco írta:Foglyuk rá a sűrű munkaprogramra
Sajnos sok filmet nem láttam azokból, amit ő fényképezett. Mindössze a Blow out-ot.András93 írta:Amugy bovitett. Kis pluszt ad hozza, szerinten.
HozzászólásSzerző: gunner » 2016. január 4., hétfő 11:43
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. január 3., vasárnap 22:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 3., vasárnap 18:04
Atlagemberekrol, nem ujsagirokrol. Forumokon, blogokon hozzaszolasok. Tobb lehuzoval talalkoztam, mint eltetovel.András93 írta:Te ilyenkor amúgy miről/kikről beszélsz?Remy írta:Mondjuk túlértékeltnek azért nem tartanám, mert amúgy elenyésző a dicsérő kritika. Több lehúzó van, mint éltető.
http://www.rottentomatoes.com/m/avatar/reviews
http://www.metacritic.com/movie/avatar/critic-reviews
https://en.wikipedia.org/wiki/Avatar_%2 ... _reception
Egyébként a rövidebb vagy a hosszabb verziót nézted meg?
Nekem a kibővített itt van már vagy 2 éve a gépemen, de valahogy sosem veszem magam rá, hogy újranézzem, moziban egyszer elég volt, akkor mondjuk tetszett.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. január 3., vasárnap 18:02
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. január 3., vasárnap 17:57
Te ilyenkor amúgy miről/kikről beszélsz?Remy írta:Mondjuk túlértékeltnek azért nem tartanám, mert amúgy elenyésző a dicsérő kritika. Több lehúzó van, mint éltető.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 3., vasárnap 17:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 3., vasárnap 17:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 3., vasárnap 17:07
Mondjuk túlértékeltnek azért nem tartanám, mert amúgy elenyésző a dicsérő kritika. Több lehúzó van, mint éltető. Látványban top, de ez szerintem vitathatatlan. Facebookon is csak oltják, amióta kiraktam a poszterét.nmate írta:Egyik legtúlértékeltebb film a Zavatar.
Mondjuk nem szeretek ilyesmiről beszélni, jobb konzultálni arról, mi az alulértékelt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 3., vasárnap 16:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 3., vasárnap 15:22
Mondjuk szerintem kategóriájában a Titanic is egy remek film. Romantikus drámában simán ott van a legjobbak között.ziro4vr írta:Vállalhatatlanul gagyi szarnak tartom, már bocsánat.
Pláne, amilyen filmeket csinált anno Cameron, és most nem a titanicra gondolok.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 3., vasárnap 15:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 3., vasárnap 15:11
Szóval te utálod a Na'vi-kat? Szomorúziro4vr írta: Ritka az egy hozzászóláson belüli két poén, mondjuk itt a második ütött igazán.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 3., vasárnap 14:56
Ritka az egy hozzászóláson belüli két poén, mondjuk itt a második ütött igazán.Remy írta: Gündogan.
Továbbra is király film. Történetben nem nagy cucc, de legalább van szíve. A látvány meg rátesz egy jó nagy lapáttal. 9/10
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 3., vasárnap 14:51
Gündogan.ziro4vr írta:Hát nem is.
Mondjuk azt most megmondom, hogy a te véleményed közelebb lesz az igazsághoz, mint Remy haverjáé. Aki amúgy, nevezzük nevén, hamesz?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 3., vasárnap 14:33
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 3., vasárnap 13:31
Semelyik pontján nincs olyan jó. Az egésznek izzadságszaga van, mintha Tarantino kényszerből forgatott volna egy filmet, semmi új ötlet nincs benne. Eddigi legrosszabb filmje, amit láttam.Remy írta:Mondjuk haver szerint meg van olyan jó, mint a Ponyva. Majd kiderül...
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 3., vasárnap 13:30
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 3., vasárnap 13:28
hát neharagudj, de ilyen hogy hátvéd amerikai fociban nincs, ugyh hiába is szűkíted. A linebacker az már érthető.Remy írta: Hátvéd? Ebben mi nem érthető? De, akkor tovább szűkítem: Linebacker
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 3., vasárnap 13:27
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem