Hogy te mindig ráizgulsz a fiatalokra...Remy írta: Mondjuk 1-2 lehetőség megkönnyítheti a kölcsönadásukat, mert legalább rivaldafénybe kerülnek. Abból meg jól is kijöhetünk. 3-4 nagyobb tehetséget is szétszórunk Európában, aztán 1-2 év után meglátjuk mi lesz belőlük. Mayoral, Mariano, stb. Amúgy meg, ha Luca is nagy tehetség, legalábbis azt mondják, akkor most lehet egyengetni az útját. Kemény lenne, ha néhány év múlva elérne egy nagyon jó szintet és lehetne számítani rá a kapuban.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Nem illik.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hatalmas kő esett lesz a szívemről, HATALMAS. Végre ismét lesz kedvem Real Madrid meccset nézni, nem is értem, hogy mire volt jó a kinevezése. Maga alatt vágta el a fát Pérez. Nagyon bízom abban, hogy megtud felelni az elvárásoknak Zidane, különben fogja kapni ő is a savat, pláne a médiától. Jó lenne ha nem mondana csődöt, már maga miatt is. Bízom egy jobb folytatásban.
2016: Új év, Új esély.
2016: Új év, Új esély.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk 1-2 lehetőség megkönnyítheti a kölcsönadásukat, mert legalább rivaldafénybe kerülnek. Abból meg jól is kijöhetünk. 3-4 nagyobb tehetséget is szétszórunk Európában, aztán 1-2 év után meglátjuk mi lesz belőlük. Mayoral, Mariano, stb. Amúgy meg, ha Luca is nagy tehetség, legalábbis azt mondják, akkor most lehet egyengetni az útját. Kemény lenne, ha néhány év múlva elérne egy nagyon jó szintet és lehetne számítani rá a kapuban.Kerlon írta:Arról nem is beszélve, hogy semmi szükség fiatalokra, mert a keret fele fiatal vagy tökéletes korban van.ziro4vr írta:Nem hiszem hogy sok fiatalt berakna, kellenek most az eredmények, meg így is elég bő a csapat.
Navas-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Modric-Kroos-Isco-BBC lesz szerintem a csapata.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Zabásnak hozzuk R9-et. Kondisnak meg mehet hehe.Realista24 írta:Nincs más. Zidane első felnőtt csapata, nincs stábja, emberei. Érthető. Kell egy zabás meg egy kondis. Adjanak fel hirdetést a jofogas.es-en. A többit megoldja Zizu.Anthony írta:Nekem ez a Solari másodedző nem hangzik valami nagy dobásnak.
Zidane inkább keresne valami tapasztalt rókát oda. És remélem az egész stáb komolyabb lesz (erőnléti edzők, fizikoterapeuták, stb.)
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nagyon örülök az érkezésének, tiszta szívből szurkolok neki. Remélem minden túlfizetett játékosunk most elégedett, kirúgtuk a pincért, lehet örülni de akkor lehetne újra focizni is. Aki meg nem követi vakon minden rezdülését ennek az embernek az nyugodtan mehet Maliba autópályát építeni a sivatag közepén, legyen bármi is a neve. Szurkolok neki, hogy jó elképzeléssel és elgondolással felállástól függetlenül játsszon a csapat, legyen újra foci, ne csak szélen felfutkorászó Danilo balfaszkodás meg töketlen labdaelőrevágdosósdi legyen mert azt nagyon meguntuk.
Benzema még jobb lehet az irányítása alatt, CR talán újra magára erőltet egy kis harcosságot és még lesz egy jó éve, Bale meg Bale... remélem ő is rájön, hogy nem ígérgetni kell, hogy majd teljesítünk de nagyon keményen, hanem csak utána jártatja a száját. A seggfej ügynökével egyetemben. De tegnap jó irányt vett Gareth, maradjon is így. A középpályánk helyzete szerintem sokat fog javulni. Eleve, innentől lesz Megnyugodtam kicsit Kroos,Modric,Isco és James helyzete miatt is, biztos vagyok benne,hogy jó szerepkörökben fogja feldobálni őket a pályára, nem ilyen céltalanul mint ahogy Rafa tette. Már amikor épp felrakta őket.
Kíváncsi vagyok kivel akarja megerősíteni a keretet, az alap szerintem top, egy-két helyen kéne picit finomítani. Abban is bízhatunk, hogy megakad/megakadt a szeme Varane-hoz hasonló gyémánton, és nem pedig ész nélkül vásárolunk majd. Remélhetőleg Pérez is kicsit többet ad a szavára majd mint egy átlagos trénernek. Mindketten sokat köszönhetnek a másiknak, a kölcsönös tisztelet biztos meg van, remélem minden adott lesz ahhoz hogy Zizou jó munkát végezzen. Ha már Varane... innentől azért tiszta sor, hogy kezdő lesz végig szerencsére, plusz ha Carvajal végre valahára egészséges lesz hátha nem a brazilt kell nézni rohangászni kacskán a jobb oldalt.
Van egy két francia tehetséges kölyök akiket azért megnéznék habfehérben, remélem a Mester rájuk csörög.
Remélem sok madridista társamban lobbant fel mégjobban az bizonyos tűz Rafa menesztése és Zidane kivenezése hallatán. Én személy szerint már azzal is elégedett leszek ha ez a félév csak ismerkedéssel fog telni, nyáron pedig neki lehet vágni egy új szezonnak, egyelőre én megelégszem a szemnek is szép focival. Nem akarom többé azt látni, hogy random kiscsapatok 20 percekig is egykapuznak velünk a Bernabeuban mert épp jó nekünk az 1-0. Nem akarok félni minden nevesincs játékos előtt felpattanó labdától, hogy azt majd könyörtelenül, élete gólját rúgva bebassza a kapuba. Azt akarom látni,hogy könyörtelen támadójátékkal megerőszakolunk mindenkit, szép és váratlan megoldásokkal lehetőséget teremtünk. FOCIT akarok. Túl sok éven át kellett különböző edzőknél nézni azt, ami nem egyezik ezzel a csapattal, közeggel filozófiával. Plusz nagyon jó lenne ha nem csak a meccsek után motiválná mindenki magát facebookon, hanem kinézne meccsközben erre az úriemberre aki az oldalvonal mellett elegánsan fog állni és megtisztelve érezné magát, hogy az ő első felnőttcsapatnál történő edzősködése idején focizhat a világ egyébként is legjobb csapatában. Köpje ki mindenki a tüdejét, kövessék, tiszteljék, és élvezzék a játékot. Akkor az eredmények is jönni fognak.
Ez lett volna az én köszöntőm Zidane-nak, biztos vagyok benne kicsit kesze-kusza és sok helyen el is gépeltem, de nem igazán van kedvem átolvasni, bocsássatok meg érte, még mindig túl vagyok pörögve a hírek hallatán
Sok sikert Mester, kívánom sokáig maradj nálunk, és eredményes, boldog időszakot tölts ismét szeretett klubunknál. Hala Madrid
Benzema még jobb lehet az irányítása alatt, CR talán újra magára erőltet egy kis harcosságot és még lesz egy jó éve, Bale meg Bale... remélem ő is rájön, hogy nem ígérgetni kell, hogy majd teljesítünk de nagyon keményen, hanem csak utána jártatja a száját. A seggfej ügynökével egyetemben. De tegnap jó irányt vett Gareth, maradjon is így. A középpályánk helyzete szerintem sokat fog javulni. Eleve, innentől lesz Megnyugodtam kicsit Kroos,Modric,Isco és James helyzete miatt is, biztos vagyok benne,hogy jó szerepkörökben fogja feldobálni őket a pályára, nem ilyen céltalanul mint ahogy Rafa tette. Már amikor épp felrakta őket.
Kíváncsi vagyok kivel akarja megerősíteni a keretet, az alap szerintem top, egy-két helyen kéne picit finomítani. Abban is bízhatunk, hogy megakad/megakadt a szeme Varane-hoz hasonló gyémánton, és nem pedig ész nélkül vásárolunk majd. Remélhetőleg Pérez is kicsit többet ad a szavára majd mint egy átlagos trénernek. Mindketten sokat köszönhetnek a másiknak, a kölcsönös tisztelet biztos meg van, remélem minden adott lesz ahhoz hogy Zizou jó munkát végezzen. Ha már Varane... innentől azért tiszta sor, hogy kezdő lesz végig szerencsére, plusz ha Carvajal végre valahára egészséges lesz hátha nem a brazilt kell nézni rohangászni kacskán a jobb oldalt.
Van egy két francia tehetséges kölyök akiket azért megnéznék habfehérben, remélem a Mester rájuk csörög.
Remélem sok madridista társamban lobbant fel mégjobban az bizonyos tűz Rafa menesztése és Zidane kivenezése hallatán. Én személy szerint már azzal is elégedett leszek ha ez a félév csak ismerkedéssel fog telni, nyáron pedig neki lehet vágni egy új szezonnak, egyelőre én megelégszem a szemnek is szép focival. Nem akarom többé azt látni, hogy random kiscsapatok 20 percekig is egykapuznak velünk a Bernabeuban mert épp jó nekünk az 1-0. Nem akarok félni minden nevesincs játékos előtt felpattanó labdától, hogy azt majd könyörtelenül, élete gólját rúgva bebassza a kapuba. Azt akarom látni,hogy könyörtelen támadójátékkal megerőszakolunk mindenkit, szép és váratlan megoldásokkal lehetőséget teremtünk. FOCIT akarok. Túl sok éven át kellett különböző edzőknél nézni azt, ami nem egyezik ezzel a csapattal, közeggel filozófiával. Plusz nagyon jó lenne ha nem csak a meccsek után motiválná mindenki magát facebookon, hanem kinézne meccsközben erre az úriemberre aki az oldalvonal mellett elegánsan fog állni és megtisztelve érezné magát, hogy az ő első felnőttcsapatnál történő edzősködése idején focizhat a világ egyébként is legjobb csapatában. Köpje ki mindenki a tüdejét, kövessék, tiszteljék, és élvezzék a játékot. Akkor az eredmények is jönni fognak.
Ez lett volna az én köszöntőm Zidane-nak, biztos vagyok benne kicsit kesze-kusza és sok helyen el is gépeltem, de nem igazán van kedvem átolvasni, bocsássatok meg érte, még mindig túl vagyok pörögve a hírek hallatán
Sok sikert Mester, kívánom sokáig maradj nálunk, és eredményes, boldog időszakot tölts ismét szeretett klubunknál. Hala Madrid
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
egy zöldfülű edző mellé egy tapasztalt rókát? Nem cserélődnének fel akkor a szerepek?
jó ez így
jó ez így
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nincs más. Zidane első felnőtt csapata, nincs stábja, emberei. Érthető. Kell egy zabás meg egy kondis. Adjanak fel hirdetést a jofogas.es-en. A többit megoldja Zizu.Anthony írta:Nekem ez a Solari másodedző nem hangzik valami nagy dobásnak.
Zidane inkább keresne valami tapasztalt rókát oda. És remélem az egész stáb komolyabb lesz (erőnléti edzők, fizikoterapeuták, stb.)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nekem ez a Solari másodedző nem hangzik valami nagy dobásnak.
Arról nem is beszélve, hogy semmi szükség fiatalokra, mert a keret fele fiatal vagy tökéletes korban van.ziro4vr írta:Nem hiszem hogy sok fiatalt berakna, kellenek most az eredmények, meg így is elég bő a csapat.
Navas-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Modric-Kroos-Isco-BBC lesz szerintem a csapata.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Nem hiszem hogy sok fiatalt berakna, kellenek most az eredmények, meg így is elég bő a csapat.
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
kiváncsian várom milyen felállást talál majd ki
a Kroos-Modric pároshoz nemhiszem h hozzányúl, CR alap, és amugy is sztem mostantól jobb formába kerül, Bale az egyik kedvence, Benzema meg a másik. Tehát egy hely kiadó a kezdőben. Ha Isco vagy James mellett dönt, akkor inkább váltsunk 4231-re, ha 433 akk Kova.
a Kroos-Modric pároshoz nemhiszem h hozzányúl, CR alap, és amugy is sztem mostantól jobb formába kerül, Bale az egyik kedvence, Benzema meg a másik. Tehát egy hely kiadó a kezdőben. Ha Isco vagy James mellett dönt, akkor inkább váltsunk 4231-re, ha 433 akk Kova.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Megvan neki. Korábban megszerezte már, csak a spanyolok nem fogadták el -ebből lett az eltiltás -azt, amit a franciák kiadtak (ezért lehetett volna akár a Bordeaux edzője is) De azóta meglett neki ami szükséges volt.hehe írta:egy kérdésem van csak:
megvannak zidane papírjai ahhoz, hogy felnőtt csapatnál is edző legyen? (gondolom)
mert ugye a castillánál azért nem ülhetett a padon az elején.
Szerintem Enzo kaphat lehetőséget majd, ahogy az előttem is írták. De én még Mariano Díazról sem feledkeznék meg, aki jól teljesít(ett) Zidane irányítása alatt.Ez a Castillaból felhozatal érdekes lesz.
Úgy ismerti azt a csapatot, mint a tenyerét. Tehát tudja pontosan, hogy ki mikor milyen feladatra lenne képes onnan.
#happyshitting
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
meanwhile:Remy írta:Következő sajtótájékoztató: A Real Madridot kizárták minden versenysorozatból. Jövőre mehetünk a 3. liga címért.hehe írta:egy kérdésem van csak:
megvannak zidane papírjai ahhoz, hogy felnőtt csapatnál is edző legyen? (gondolom)
hangolódjunk a tavaszi el clasicora:
https://pbs.twimg.com/media/CX5LvymUEAAlCGi.jpg
(a kéz alatt az ott egy luis enrike )
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Következő sajtótájékoztató: A Real Madridot kizárták minden versenysorozatból. Jövőre mehetünk a 3. liga címért.hehe írta:egy kérdésem van csak:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez a Castillaból felhozatal érdekes lesz.
Úgy ismerti azt a csapatot, mint a tenyerét. Tehát tudja pontosan, hogy ki mikor milyen feladatra lenne képes onnan.
ZIDANE
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
egy kérdésem van csak:
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
ZIDANEEEEEEEEEEEEEEEEE ISTEN HOZOTT A REAL MADRID KISPADJÁN
Na akkor most tessék majd figyelni Benzemát
Ui: azt hiszem a nyáron aktívak leszünk,akárkit is próbálunk majd leigazolni,az adott játékos erősen el fog gondolkozni,ha Zidane lesz a telefon másik végén...
Na akkor most tessék majd figyelni Benzemát
Ui: azt hiszem a nyáron aktívak leszünk,akárkit is próbálunk majd leigazolni,az adott játékos erősen el fog gondolkozni,ha Zidane lesz a telefon másik végén...
- Süti
Sok sikert Maestro!
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Remy
- Kapcsolat:
Utolsó mondatod miatt nem nyúlnék most az alapcsapathoz hozzá. Tiszta vizet kell önteni a pohárba, aztán hajrá. A hozzáállás hamar megmutatkozik, szóval 2-3 meccs után már okosabbak leszünk.Kerlon írta:Amúgy mindentől függetlenül, de én CR-t tenném ki a csapatból és
james-modric-kroos-isco
----------Bale
--------Benzemát
nyomatnék, de úgy sem fog bekövetkezni
esetleg James-Kovacic változtatást
de ez sem fog bekövetkezni
de remélem, hogy legalább most mindenkinek lesz kedve és bizonyítási vágya focizni és, ha nem is jól, de akarva focizunk majd
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Nem semmi
legyél Zidane :Đ
a kedvenc játékosom volt...
remélem sokáig marad, és hoz pár tehetséget a csapathoz
köztük spanyolokat is