Most mit köszönjenek meg neki?lestat írta:Az igaz hogy meg egy játékos sem irta ki hogy Gracias Rafa mint Carlonal
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Az igaz hogy meg egy játékos sem irta ki hogy Gracias Rafa mint Carlonal
Hát baszki az biztos hogy már nagyon várom a hétvégi meccset...kiváncsi leszek a fiuk hozzáállásához... vègülis...megkapták amit akartak.
Hát baszki az biztos hogy már nagyon várom a hétvégi meccset...kiváncsi leszek a fiuk hozzáállásához... vègülis...megkapták amit akartak.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Itt elsősorban megint nem Zidane lesz az akin múlni fog a dolog. A játékosokon.
Véleményem szerint nagyon is tudták, hogy csak ez jöhet, ha megfúrják Rafát, ezért a maximálisnál is jobban bízok abban, hogy a következő meccsek után nem arról fog szólni a játékosok topicja, egy két kivételtől eltekintve, hogy ekézzük őket.
Véleményem szerint nagyon is tudták, hogy csak ez jöhet, ha megfúrják Rafát, ezért a maximálisnál is jobban bízok abban, hogy a következő meccsek után nem arról fog szólni a játékosok topicja, egy két kivételtől eltekintve, hogy ekézzük őket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Lehet hogy felnéznek rá stb és szeretni fogják meg minden happy lesz.
De ne felejtsük el hogy ez már nem a Castilla itt sokkal több taktikai tudás kell...belenyulni a meccsbe felismerni a látottakat stb...képezte ő magát rendesen nem azt mondom hogy hülye lesz hozzá...csak aztán nehogy egy Enrique meg Simeone agyonverje taktikailag...mert ez már néha több hogy jó helyre rakosgatod-e az embereket.
Ez a fél év már nem oszt nem szoroz persze hátha leesik valami ...kiváncsi leszek nyáron hogy fogja alakítani a keretet.
De ne felejtsük el hogy ez már nem a Castilla itt sokkal több taktikai tudás kell...belenyulni a meccsbe felismerni a látottakat stb...képezte ő magát rendesen nem azt mondom hogy hülye lesz hozzá...csak aztán nehogy egy Enrique meg Simeone agyonverje taktikailag...mert ez már néha több hogy jó helyre rakosgatod-e az embereket.
Ez a fél év már nem oszt nem szoroz persze hátha leesik valami ...kiváncsi leszek nyáron hogy fogja alakítani a keretet.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Hát nem tudom. Utáltam Benitezt, de tény, hogy kezdettől fogva nulla támogatást kapott és ez így nehéz. Nyilván tőle is függött, hogy az öltöző abszolút nem fogadta el, szóval egy percig sem sajnálom. Örülök, hogy elküldték, de én személy szerint MÉG kevésnek érzem Zidanet ide. De kívánom, hogy ne legyen igazam és múljon az egész annyin, hogy a játékosok FOCIZNAK is, ha olyan edzőjük van a padon akire feltudnak nézni. Mert ugye nagyon be lett harangozva, hogy Ancelottira anno felnéztek és szerették, ezért is nyerték a BL-t. Mondjuk, hogy Carlo utolsó évét ki mivel magyarázza azt már nem tudom, de mindegy is, hiszen ő lett itt a number 1, a pótolhatatlan edző. Aha... A minimum, hogy ezek után, ez a sok túlfizetett, "anyjukpicsája" sztárocska (CR, James, Isco, Ramos, Kroos) elkezd végre focizni, mert edzőkérdéssel nem lehet mindent megmagyarázni. Más edzőt akartatok? Tessék, itt van, Perez apó ezt is meghúzta. De akkor most már játékot is kérek, különben nyáron mehet az összes a süllyesztőbe, persze Perezzel együtt.
But he is a good boy...
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
hát ez kész, de ez így van. Amúgy mindennel egyetértek, pont azt írtad le, amit én is érzek.dzsi91 írta:És akkor Benítez, mit mondjak, sajnálom a faszit. Érkezésétől kezdve utálta mindenki, én is.
Amúgy én valami frenetikus hangulatban vagyon, kb úgy mintha valami fényes kupát nyertünk volna. Épp focizni voltam és kikaptunk, amin eléggé fel szoktam magam húzni, de most épp folyamatosan vigyorogtam magamban.
Visszakaptuk - szerintem többen így vagyunk ezzel - szeretett Csapatunkat!
Nekem nincsenek túlzott elvárásaim Zizouval szemben, és szerintem az emberek 90%-a így van ezzel.
Alig várom a következő meccset
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én is, mérhetetlenül örülök,hogy Zidane a Real Madrid edzője, de Perez gyakorlatilag bedopta hogy saját magát védje.Ha most visszahozta volna Mourinhot, a fejét követelnék,ha hoz valami nonane edzőt akkor is,ha kitart benitez mellett abba is belebukik.Realista24 írta:Én egyetértek vele.KAG írta:Ezt olvastam én is.
Általában egyetértek a sráccal, de szerintem nincs teljesen igaza.
Vélemény nektek?
Ez a lépés florentino Perez madridi karrierének utolsó rúgása volt,gyakorlatilag lapot húzott a 21re...
Nekem nagyon felemás érzéseim vannak,örülök mert vége ennek a benitez érának és az a Zidane ült a padra akin felnőttem,imádtam,imádom a faszit.
Egy tökéletes világban Zidane 2017ben Ancelottitól átvesz egy stabil Real madridot, most viszont a káoszba csücsült bele túl korán és túl hirtelen ráadásul szezon közben.
A jóhír,hogy innentől ő védettséget élvez erre a szezonra, bármi történik ebben a szezonban rálehet kenni benitezre,vagy arra hogy kevés volt az idő és nyáron elkezdhet építkezni.Szóval ez a félév nálam minden mind1 alapon megy és hagy szóljon.Remélem a játékosok is így gondolják és pozitívan hat rájuk,hogy megszabadultak a pincértől és Zizuval dolgozhatnak.
Ez az egész sztory akkor fog jól elsülni ha mindkét fél a csapat és az edző is eggyütt akar fejlődni, a játékosok tisztában lesznek vele,hogy zizu még kezdő, remélem a tényleg családként viselkednek és mindenki segiti majd egymást.értem ezt perezre is.Innentől ő mattot kapott(adott magának) Zudane vilt az utolsó húsdarab a zsebében amit bedobhatott a hiénák közé, már nincs semmilye ezért az utolsó lehelletéig kifog állni Zidane mellett,ebben biztos vagyok mert ha Zidane bukik akkor őis (mostmár tényleg)... Remélem Zizu ezzel tisztában van és teljhatalmat követel majd(ha nem is face to face, de remélem ő képes lesz kordában tartani ezt az elmebeteget)
Nagyon laza lesz az elkovetkező 2 hónapunk,gyakorlatilag tökéletes arra,hogy Zidane sok győzelemmel és önbizalommal kezdjen.
Amit várok Zizutól az a bbc kimaxolása,főleg Bale, szerintem Zidane jó hatással kesz rá.Benzemával nincs gond, Cr meg Cr ha vezetunk sok támadást sok gólt fog lőni.
És akkor Benítez, mit mondjak, sajnálom a faszit.Érkezésétől kezdve utálta mindenki, én is. Mindenki tudta,hogy nagy lesz rá a kabát szerintem ő maga is érezte, csak ezt a legetőséget senki sem hagyta volna ki.Én ezért nem bántanám őt.Perezt viszont elkuldeném az anyjába egy nyilatkozattal a helyében na mind1 viszlát Pincér.szerencsére nem volt idő befejezni amit elkezdtél.
Szóval ja,Zizu csapassad mentsd meg ennek a barom pereznek a seggét, én szurkolok.Tiszta szívből.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
De miért volt lejtmenet?Carlo második szezonja lejtmenet volt, nem is láttam semmi jelet javulásra közben. Így külső szemlélőként meg nem mondom pontosan mi lett volna a jobb döntés, de inkább a távozás felé hajlok. Ha már kirúgta Perez, úgy hogy közben a játékosok és a szurkolók mellette álltak, az lett volna az alap, hogy olyat hoz a helyére aki nem olyan lenézett, nem kedvelt, kigúnyolt figura, mint Benítez. Szerintem már ezzel halálra volt ítélve ez a történet
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
a kérdés már az, hogy Zidane jó választás volt -e ebben a helyzetben.Persze, hogy voltak hibái neki is, csak kérdés hogy a tökéletes edzőt keressük-e, aki soha nem fog hibázni, vagy azt, aki illik hozzánk.
Carlo a múlt. ez van.
Sosem kedveltem azt a blogot és a készítőiket. Mióta Casillas kikerült a kezdőből és Özil távozott ez a véleményük szinte mindenről
Carlo második szezonja lejtmenet volt, nem is láttam semmi jelet javulásra közben. Így külső szemlélőként meg nem mondom pontosan mi lett volna a jobb döntés, de inkább a távozás felé hajlok. Ha már kirúgta Perez, úgy hogy közben a játékosok és a szurkolók mellette álltak, az lett volna az alap, hogy olyat hoz a helyére aki nem olyan lenézett, nem kedvelt, kigúnyolt figura, mint Benítez. Szerintem már ezzel halálra volt ítélve ez a történet
Carlo második szezonja lejtmenet volt, nem is láttam semmi jelet javulásra közben. Így külső szemlélőként meg nem mondom pontosan mi lett volna a jobb döntés, de inkább a távozás felé hajlok. Ha már kirúgta Perez, úgy hogy közben a játékosok és a szurkolók mellette álltak, az lett volna az alap, hogy olyat hoz a helyére aki nem olyan lenézett, nem kedvelt, kigúnyolt figura, mint Benítez. Szerintem már ezzel halálra volt ítélve ez a történet
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
én nem vagyok Rafa Benítez fanboy de tökre igaza van, akárki legyen is ez. Nyilván ki sem kellett volna nevezni, de az, hogy a játékosok meg sem próbáltak illeszkedni hozzá, és a közönség is gyakorlatilag az első naptól kezdve halálra ítélte...így még egy zseni sem tudna dolgozni, nem hogy egy analfabéta.KAG írta:Sky Sports hsz írta:Mrinmoy Biswas: This is really shameful. Real Madrid don't deserve a manager like Rafa Benitez.They never supported him,since the day he arrived they always cursed him.I wish they go with a trophie less season for the next five years
Jó tudni, hogy vannak Rafa Benitez fanboyok a világban
a világtalan köcsöge
Persze, hogy voltak hibái neki is, csak kérdés hogy a tökéletes edzőt keressük-e, aki soha nem fog hibázni, vagy azt, aki illik hozzánk. Ha előbbit, akkor minden évben dobhatjuk ki a kukába az edzőnket és lehet az a szar ami a Perez érákat jellemzi. Ha utóbbit, akkor Ancelotti tökéletes volt, főleg Zidane-nal az oldalán. Remélhetőleg a kopasz is fel tud nőni a feladathoz. Én csak annyi állandósságot szeretnék, hogyha esetleg bizonyítana Zidane akkor egy esetleges trófea nélküli szezon után ne mondjunk már le róla...dehát ezt úgysem én döntöm el. vivaflope.Carlot tény hogy nem kellett volna kirúgni.
de azért ő is felelős a tavaszi menetelésért, és bizony voltak hibái bőven..
ez van.
Inkább azt vegyük figyelembe, hogy jelenleg, a lehető legjobb döntés született-e vagy sem.
Szerintem igen.
Kétlem hogy ez annyira zavarná. Aki utálja őt, azt szépen le antimadridista-náci-huligán-ultrázza és el van intézve.Ha most se azt csinalja amit a szurkolok kernek akkor nagyon szembefordul veluk.
Én is egyetértek, de Mourinhon kívül mindenkinek örültünk volna. Ancelottinál lett ez elkúrva rendesen.KAG írta:Ezt olvastam én is.
Vélemény nektek?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Remélem őt nem kell majd szidnom, hogy miért nem cserél, milyen kezdő ez stb., mert meghasadna a tudatom.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
6:30kor megy, viccen kívülMike írta:te inkább kínába utazzhehe írta: inkább azt mondd meg mikor indítod a chartert, hogy a holnapi 11 órás edzésre kinn legyünk
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem alkotó válságban lesz most egy darabig, aztán majd valami olasz csapat még elcsábítja.ziro4vr írta:És akkor jöhetnek a tippek, Muhoz vagy Chelseahez megy majd Rafa.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
te inkább kínába utazzhehe írta: inkább azt mondd meg mikor indítod a chartert, hogy a holnapi 11 órás edzésre kinn legyünk
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Carlot tény hogy nem kellett volna kirúgni.
ez van.
Inkább azt vegyük figyelembe, hogy jelenleg, a lehető legjobb döntés született-e vagy sem.
Szerintem igen.
ez van.
Szerintem igen.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Örülök Zidane kinevezésének, R9 mellett az abszolút kedvenc játékosom volt, miatta lettem Real drukker. Habár megfogalmaztam kérdőjeleket az ő edzői kvalitásai kapcsán, mégis azt mondom, hogy a jelenlegi helyzetben a lehető legjobb döntés született. Ha van valaki, aki fel tudja rázni a társaságot, akkor az ő. Nyomás nélkül teheti a dolgát, a szezont Rafa már elrontotta, Zidane csak javíthat a dolgokon. Van fél éve megismerni a viszonyokat, nyártól kezdve pedig elkezdheti a komoly munkát, a szisztematikus csapatépítést. Kívánom, hogy járjon sikerrel. Végre egy arra méltó ember ül a padon.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
de mégis mit vártatok?Realista24 írta:Én egyetértek vele.KAG írta:Ezt olvastam én is.
Vélemény nektek?
hogy mondjon le?
akkor, amikor minden nyerhető még, megvan hozzá a keret és a lehetőség is?
most türelem kell, érdeklődve várom miket változtat, a béell meg a bajnokság is meglehet még.
inkább azt mondd meg mikor indítod a chartert, hogy a holnapi 11 órás edzésre kinn legyünk
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Mas lehetosege nem volt mar Pereznek.KAG írta:Ezt olvastam én is.
Vélemény nektek?
Ha most se azt csinalja amit a szurkolok kernek akkor nagyon szembefordul veluk.
Szoval en is adom amit kompany irt.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale