Odegaard lesz a kulcs. am nagyon remelem h kap majd lehetoseget.sebydani írta:Pont ezt akartam beírni. Nem butaság amúgy , így nem tud bujkálni valaki mindig keresni fogja neki meg mozogni kell. Már jobb ötlet mint bármelyik Rafa féle elképzelésBBeno írta:Ronci lett a libero
mindig azzal van aki támad. ku..va nagy
Közben Ödegaard gól edzésen, Remy örülhetsz
Edző és vezetőség
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Edző és vezetőség
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Gareth Benitezt siratja
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én sem. Plusz volt egy-két fej akihez nem tudtam arcot kapcsolni, közeli meg róluk sose volt. Az egyikük a végén mint kiderült a kis norvég volt, de gondolom a többi is Castillas arc volt.BBeno írta:garethet viszont egész edzésen nem láttam. vagy csak túl kicsi volt a kép?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
garethet viszont egész edzésen nem láttam. vagy csak túl kicsi volt a kép?
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Vedekeznie itt sem "kell"
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pont ezt akartam beírni. Nem butaság amúgy , így nem tud bujkálni valaki mindig keresni fogja neki meg mozogni kell. Már jobb ötlet mint bármelyik Rafa féle elképzelésBBeno írta:Ronci lett a libero
Közben Ödegaard gól edzésen, Remy örülhetsz
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ronci lett a libero
pepe úgynézki idő előtt abbahagyta az edzést. lenyújtásnál nyomtak egy közelit róla nem tudom húzódás-e vagy mi de már autogramokat osztogat.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mivel hogy nem igen van èrvènyes orvosija a kopasznakziro4vr írta:Főleg miután kizárnának a ligából és elvennék a címet.Remy írta:Ha valami csoda folytan az utolso fordulora bajnokok lennenk, akkor csak becserelnem magam a helyeben. Mekkora unnep lenne te jo eg.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Mindenki milyen Happy
Már a játékoskijáróban vigyorogtak mint a bolondok.
Jó sokan vannak...biztos ezis feldobja a hangulatot.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Főleg miután kizárnának a ligából és elvennék a címet.Remy írta:Ha valami csoda folytan az utolso fordulora bajnokok lennenk, akkor csak becserelnem magam a helyeben. Mekkora unnep lenne te jo eg.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha valami csoda folytan az utolso fordulora bajnokok lennenk, akkor csak becserelnem magam a helyeben. Mekkora unnep lenne te jo eg.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Valamilyen szinten én is sajnálom Benitezt, mert persze, ez volt az álmai csapata, innen indult, megkapta az esélyt, hogy irányítsa, még el is hitte talán, hogy ő itt nagyot fog alkotni. Talán lészre sem vette mennyire esélytelen volt az elejétől fogva, senki nem fogadta el a kinevezését, halálra volt ítélve az egész dolog. Visszautasítani nyilván nem fogja a lehetőséget, de persze amiatt nem sajnálom, hogy keresett egy csomó pénzt, és hogy ilyen szintű csapatnál fel sem kellett volna merülnie a neve, szóval ilyen szermpontból kicsit sem lehet sajnálni.
Ami Zidane-t illeti...Ősziontéán szólva én az egész edzői szakmával kapcsolatban vagyok kicsit homályban. Nem tudom mi kell hozzá, nem tudom mennyire tanulható, mennyire összetett, mennyi tehetség kell hozzá, stb. Eleve a legtöbb edző össze-visza szerepel a különböző csapataival, viszont jó eséllyel nem véletlen, hogy kik vannak ott, ahol. Alapesetben mondanám, hogy ez egy külön szakma, és a tehetség kell hozzá, akkor miért volt focistákból lesznek az edzők elsősorban? Mi az esély, hogy valaki két dologban is kiemelkedő legyen? Vagy a játékosok a múltjuk miatt vannak előnyben? Amiatt kerülhetnek oda a tűz közelébe egyáltalán? (pl Zidane tisztán emiatt van most ott ahol, nem az eddig mutatott edzői pályája miatt, ami egyébként szintén a játékos múltja miatt volt)
Az biztos viszont, hogy a fociban ott az érzelem, a pszihológia, nem is kicsit, így nyilván számíthat az, hogy Zidane-ra felnéznek, komolyan vehetik, amit mond. Taktikailag biztos tanult sok mindent az évek alatt, talán eleget. Mivel tényleg nem látok bele, hogy mennyire számít a taktikai oldal, hogy mennyire kell egy edzőnek átlátni a dolgokat, hogy ez mennyire tanulható, hogy mennyire kell a tehetség ehhez. (erről tud valaki valamit)
Zidaneról azt mondták, hogy azért is volt legendás játékos, mert nem csak ő játszott jól, hanem amikor ott volt a csapatban, a körülötte lévő 10 játékos is egyszerűen jobban játszott, és ez ritka dolog. Na, pont ezt kell edzőként is elérnie.
Ami Zidane-t illeti...Ősziontéán szólva én az egész edzői szakmával kapcsolatban vagyok kicsit homályban. Nem tudom mi kell hozzá, nem tudom mennyire tanulható, mennyire összetett, mennyi tehetség kell hozzá, stb. Eleve a legtöbb edző össze-visza szerepel a különböző csapataival, viszont jó eséllyel nem véletlen, hogy kik vannak ott, ahol. Alapesetben mondanám, hogy ez egy külön szakma, és a tehetség kell hozzá, akkor miért volt focistákból lesznek az edzők elsősorban? Mi az esély, hogy valaki két dologban is kiemelkedő legyen? Vagy a játékosok a múltjuk miatt vannak előnyben? Amiatt kerülhetnek oda a tűz közelébe egyáltalán? (pl Zidane tisztán emiatt van most ott ahol, nem az eddig mutatott edzői pályája miatt, ami egyébként szintén a játékos múltja miatt volt)
Az biztos viszont, hogy a fociban ott az érzelem, a pszihológia, nem is kicsit, így nyilván számíthat az, hogy Zidane-ra felnéznek, komolyan vehetik, amit mond. Taktikailag biztos tanult sok mindent az évek alatt, talán eleget. Mivel tényleg nem látok bele, hogy mennyire számít a taktikai oldal, hogy mennyire kell egy edzőnek átlátni a dolgokat, hogy ez mennyire tanulható, hogy mennyire kell a tehetség ehhez. (erről tud valaki valamit)
Zidaneról azt mondták, hogy azért is volt legendás játékos, mert nem csak ő játszott jól, hanem amikor ott volt a csapatban, a körülötte lévő 10 játékos is egyszerűen jobban játszott, és ez ritka dolog. Na, pont ezt kell edzőként is elérnie.
- ziro4vr
De amúgy tényleg, csak egyszer állna be meccsen a mester. Beállna a 75. percben, Kroos akkori sebességét simán lehozná.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
kb 6000-n vannak az edzésen....
- ziro4vr
Cén azért látszik, hogy most mutatja a flakkokat, hogy ott van Zidane meg a sok néző.
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hogy jön ide a Milan? Azzal a kerettel lehetne edző egyszerre Guardiola, Mourinho és Wenger, akkor sem érne semmit sem...
-
Volt egy elég rossz àlmom, ami nem is annyira elképzelhetetlen a valòsàgban.
Az AC Milan volt benne, két hülye vezetővel, akik elkezdtek klublegendàkat edzőnek igazolni, hogy egyre jobban lecsùszò csapatukat még a figyelem középpontjàban tudjàk és sajàt felelősségüket szétterìtsék, az évek soràn felhalmozott szarkupacot elfedjék. Jöttek Seedorfok, Inzaghik, aztàn sietve tàvoztak. Hirtelen vàltással Madridban teremtem, a két nagyon hülye itt is elemében van, megvan a nullkilométeres tűzoltò klublegenda is, valamint a csapat Milanhoz hasonlò szent tehenei is fellelhetőek. Aztàn felriadtam és megnyugodtam, hogy itt pénz van szarásig, mi képesek vagyunk rá hogy szakmai kompetenciàt is "vegyünk" eddig még senkinek sem sikerült, de majd most!
Az AC Milan volt benne, két hülye vezetővel, akik elkezdtek klublegendàkat edzőnek igazolni, hogy egyre jobban lecsùszò csapatukat még a figyelem középpontjàban tudjàk és sajàt felelősségüket szétterìtsék, az évek soràn felhalmozott szarkupacot elfedjék. Jöttek Seedorfok, Inzaghik, aztàn sietve tàvoztak. Hirtelen vàltással Madridban teremtem, a két nagyon hülye itt is elemében van, megvan a nullkilométeres tűzoltò klublegenda is, valamint a csapat Milanhoz hasonlò szent tehenei is fellelhetőek. Aztàn felriadtam és megnyugodtam, hogy itt pénz van szarásig, mi képesek vagyunk rá hogy szakmai kompetenciàt is "vegyünk" eddig még senkinek sem sikerült, de majd most!
Az csak Ramos esetében volt meg és igazából tök mindegy mit pofáznak a médiában.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K