Kommentáld a híreket
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Re: Kommentáld a híreket
Madridista létére azért szépen megünnepelte a Barca BL győzelmét is.
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Félreértések elkerülése érdekében mondom, h nem áll szándékomban Özil ellenes beszélgetést idítani.
Álltalában szerettem a játékát, és tudom, h mit a Mike írt igaz. nopara
Álltalában szerettem a játékát, és tudom, h mit a Mike írt igaz. nopara
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
nem kell csodálkozni, a Zsenik tisztelik és elismerik egymást
Amúgy adom amit írsz zözivel kapcsolatban.
Amúgy adom amit írsz zözivel kapcsolatban.
ZIDANE
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ő mindig is szurkolt a csapatnak, és csak jót kívánt nekünk amióta eligazolt. Nem ez az első alkalom. Nem gondoltam volna h ekkora madridista lesz belőleV. Mester 77 írta:M. Özil: "Remek döntés. Most már a valaha élt egyik legjobb játékos a Real edzője. Minden jót kívánok Zizou!" #RealMadrid #Zidane #legend #BeTheDifference
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Neked menyi kedved lenni a sok újságíró szarságaira reagálni,meg az 1000 darab fényképezőgép előtt pózolni egy ilyen történet után?Ez azt hitte ha nem megy a Bernabeuba meg nem veszi fel a telefont, akkor nem lehet kirúgni, vagy mi?
Ráadásul még össze is veszett velük az elmúlt héten...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Mester77
Özil visszajátszik.
Bár a jelenlegi keretbe felesleges. James és Isco is ott van.
M. Özil: "Remek döntés. Most már a valaha élt egyik legjobb játékos a Real edzője. Minden jót kívánok Zizou!" #RealMadrid #Zidane #legend #BeTheDifference
Bár a jelenlegi keretbe felesleges. James és Isco is ott van.
M. Özil: "Remek döntés. Most már a valaha élt egyik legjobb játékos a Real edzője. Minden jót kívánok Zizou!" #RealMadrid #Zidane #legend #BeTheDifference
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Rafa Benítez levele tényleg szép és megható.
A probléma talán nem is a stílusával volt, legalábbis a legfőbb probléma, hanem egyszerűen ez az ember nem képes együttműködni a játékosokkal.
Szerintem ő egy rendkívül felkészült szakember, van egy világlátása a fociról, ami nem összeegyeztethető a Real Madriddal (de ez elmondható volt Capelloról és Mourinhoról is) viszont a legfőbb baj az volt, hogy nem tud mit kezdni a nagy sztárokkal.
Nem tudja hogyan teremtsen egyensúlyt. Ő ezért bukott meg.
Láthattuk az Inter, és a Chelsea padjánál is. Ez nem ment neki. Ezért volt állandó fezsültség és lélektelen játék.
Ahol szűkebb keret, kisebb nevek futkároznak ott már ő is lényegesen jobb eredményre képes.
De a Real Madrid nem ilyen.
Zidane játéka szerintem egyszerű lesz. Labdatartós, Carlot másolós foci, itt -ott egyedi elképzelésekkel.
De én nem is erre vagyok leginkább kíváncsi, hanem a játékosok reakciójára, arcára, testbeszédjére,ami valószínűleg mindent el fog mondani a Rafa korszakról. Lesz itt majd összeborulás, meg felszabadult "buli" a pályán 1-1 gól után, 1-1 cserénél.
Ebben biztos vagyok.
A probléma talán nem is a stílusával volt, legalábbis a legfőbb probléma, hanem egyszerűen ez az ember nem képes együttműködni a játékosokkal.
Szerintem ő egy rendkívül felkészült szakember, van egy világlátása a fociról, ami nem összeegyeztethető a Real Madriddal (de ez elmondható volt Capelloról és Mourinhoról is) viszont a legfőbb baj az volt, hogy nem tud mit kezdni a nagy sztárokkal.
Nem tudja hogyan teremtsen egyensúlyt. Ő ezért bukott meg.
Láthattuk az Inter, és a Chelsea padjánál is. Ez nem ment neki. Ezért volt állandó fezsültség és lélektelen játék.
Ahol szűkebb keret, kisebb nevek futkároznak ott már ő is lényegesen jobb eredményre képes.
De a Real Madrid nem ilyen.
Zidane játéka szerintem egyszerű lesz. Labdatartós, Carlot másolós foci, itt -ott egyedi elképzelésekkel.
De én nem is erre vagyok leginkább kíváncsi, hanem a játékosok reakciójára, arcára, testbeszédjére,ami valószínűleg mindent el fog mondani a Rafa korszakról. Lesz itt majd összeborulás, meg felszabadult "buli" a pályán 1-1 gól után, 1-1 cserénél.
Ebben biztos vagyok.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
na de valahogy akkor is találkozni kellett volna a vezetőkkel nem? Vagy azt hitte majd fogják magukat és odamennek a lakására? Profi edző, hozzá kellett már szoknia a kamerákhoz, meg a kérdésekhez, a kirúgásokhoz meg főleg.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nem, gondolom nem akarta hogy lefényképezzék hatmilliárdan, miközben még minden teljesen bizonytalan, meg gondolom a kérdésekre sem akart válaszolni. Nekem se lett volna hozzá kedvem.Ez azt hitte ha nem megy a Bernabeuba meg nem veszi fel a telefont, akkor nem lehet kirúgni, vagy mi?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én is úgy meghatódtam, oh wait...
Ez azt hitte ha nem megy a Bernabeuba meg nem veszi fel a telefont, akkor nem lehet kirúgni, vagy mi?
Ez azt hitte ha nem megy a Bernabeuba meg nem veszi fel a telefont, akkor nem lehet kirúgni, vagy mi?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szép búcsú Rafától Annyiban sajnálom őt, hogy tudni kellett volna a kinevezése előtt, hogy nem kompetens a focija a csapattal, és akkor nem lett volna ez a "megaláztatás" amire még csak rátett, hogy a játékosokkal sem jött ki a kezdetektől fogva. Emberileg semmiképp nincs vele gondom, csak hát neki szakmáznia kellett volna, ott viszont volt gond. Egy csupaszív madridista ember, akire nem haragudott volna hosszú hónapokon át a szurkolótábor, ha nem is kapta volna meg az esélyt, hogy vezesse a csapatot. Rosszat nem kívánok neki semmiképp, legyen sikeres, de nem való a Real Madrid kispadjára,ennyire egyszerű. Bármennyire is akarta Sánchez, vagy Pérez adott esetben a szép sztorit a hazahozatalával, és hogy egy madridista edző üljön a padon, nála nem működött. Meg kellett lépni ezt a dolgot. Mindenesetre ez tényleg szép volt a részéről.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Tényleg megható Rafa búcsúlevele és emberileg sajnálom is őt, de a sajnálatból nem lehet megélni és itt most elsődlegesen a Real Madrid érdekeit kellett szem előtt tartani.
Kíváncsian várom a szombati meccset. Egyrészt azért, hogy Zizou elképzeléseinek a csírája hogyan mutatkozik meg a pályán, másrészt pedig nagyon is érdekel, hogy milyen hozzáállást fognak tanúsítani a kedvenckéink.
Kíváncsian várom a szombati meccset. Egyrészt azért, hogy Zizou elképzeléseinek a csírája hogyan mutatkozik meg a pályán, másrészt pedig nagyon is érdekel, hogy milyen hozzáállást fognak tanúsítani a kedvenckéink.
13
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
szerintem sincs semmi gond Pep nyilatkozatával
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Attól még, hogy valaki barcás nem feltétlen mondja Messit a legjobbnak..(Eredetiben Zidane-t is a világ egyik legjobbjának nevezte.)Mike írta:
attól még lehetnél ember...
ha már olyan nagyra tartod
és ha akkora barca szurkoló vagy, akkor miértnem Messi a legjobb?
Szimplán őszinte volt, ezért még nem lesz "kisebb" ember.
Som i Serem!
6oat
6oat
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Tuti, hogy valami PL megafan írta, mikor megláttam pl a Kane 91 millát, eléggé felröhögtem.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- sebydani
Köszönöm szépen a választ Sok sikert nekik is
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
David Bettoni (fr) lesz a legfőbb segítője, akivel 19 éves korukban együtt játszottak Cannes-ban. Hamidou Msaidie (fr) a sérült játékosokkal foglalkozik általában. Bernardo Requena (es) a mezőnyjátékosokat, Luis Llopis (es) pedig a kapusokat készíti majd fel.sebydani írta:Szimpatikus dolgokat mondott a sajtótájékoztatón Zidane.Ez viszont akkor azt jelenti, hogy nem lesz Solari gondolom. Azt esetleg tudja valaki, hogy a Castillánál kik segítették a munkáját?„Ugyanazzal a stábbal fogok dolgozni, akikkel eddig a Castillánál. Nem keresünk új másodedzőt.”
A Castillát Luis Miguel Ramis vette át, aki eddig a Juvenil A-t irányította, Solari pedig pont az ő pozíciójába került végül.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Zidane első edzése:
https://v.cdn.vine.co/r/videos/7BCE5D2A ... 32ykDnPdfU
https://v.cdn.vine.co/r/videos/7BCE5D2A ... 32ykDnPdfU
- sebydani
Szimpatikus dolgokat mondott a sajtótájékoztatón Zidane.
Ez viszont akkor azt jelenti, hogy nem lesz Solari gondolom. Azt esetleg tudja valaki, hogy a Castillánál kik segítették a munkáját?„Ugyanazzal a stábbal fogok dolgozni, akikkel eddig a Castillánál. Nem keresünk új másodedzőt.”