ja, te nyilván jobban tudod, mint mondjuk Ancelotti, Zidane és a vezetőség, mert te már láttad vagy kemény 2 meccsen.nem mintha vele előrébb lennénk...
Kommentáld a híreket
- ateeemadrid
Re: Kommentáld a híreket
- zsil
- Kedvenc játékosaid: cé,modric,ramos
- Kedvenc csapatod: realmadrid.
no megvan az új xabi alonso horrorisztikus áron. nem mintha vele előrébb lennénk...
casillas-carvajal,ramos,varane,marcelo-gündogan,modric,thiago-bale,benzema,cé
illarra rombolo tipus vagy osztogato tipus? mert akkor nem lenne csunya egy illarra-modric duo kozepen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csibi 2013. július 12., péntek 13:26-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez a nem mind1 amúgy mikor valaki elsírja magát a sajtótájékoztatón... 23 évesen gondolom lennénk 1 páran a helyében...
-
igen hivatalos, 6 évre ír alá, és holnap mutatják be 13-00-kor.Gaborone1 írta:tehát hivatalos:)!!!4
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
tehát hivatalos:)!!!4
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Megy a Marca Tv az Szosziédád elnöke és illarramendi sajtótájékoztatót tart. valaki nézi? esetleg gyors fordítás?!
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Azért érdekes , ez a dolog , ha elhoztuk volna kivásárlás áron(30M) , tuti mindenhol az lenne , hogy a Madrid 45 M-ért igazolta Illaramendit , egy 23 éves tehetséget .... Mondjuk a 35-38 körüli összeg után is kíváncsi leszek az utóhangra
Amúgy Illaremendi szerintem nagyon fontos igazolás lesz. Nem lehet tudni ,hogy tér vissza Xabi Alonso... + ő sem lesz már fiatalabb. Viszont , sokak bánatára(többek közt az enyémre is) , ezek a hírek továbberősítenek meg engem az elképzelésemben , hogy továbbra is a nagy meccseken Khedira kezdő lesz , Xabival és Modriccsal a középpályán , előttük meg Özil,Cr,Benzema.
Amúgy Illaremendi szerintem nagyon fontos igazolás lesz. Nem lehet tudni ,hogy tér vissza Xabi Alonso... + ő sem lesz már fiatalabb. Viszont , sokak bánatára(többek közt az enyémre is) , ezek a hírek továbberősítenek meg engem az elképzelésemben , hogy továbbra is a nagy meccseken Khedira kezdő lesz , Xabival és Modriccsal a középpályán , előttük meg Özil,Cr,Benzema.
Azért kíváncsi lennék a fórum reakciójára, fél év után , mit szólnának Kondogbiához. Ő sem az a labdazsonglőr.realistahuni írta: legalább Kondogbia jó lenne, de úgy látszik iránta sem érdeklődünk már sokat.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
Szerintem Higuaín menni fog. Egyedül csak az idővel játszanak... Most még nem fogadjuk el a 27-30 milliót, de lehet egy hónap múlva mikor senki se jön már belemegyünk. De például várhatunk olyan ajánlatokra, mint a City, akik csatárt keresnek, de én még a Napolira is mernék fogadni, mivel Cavanit úgy se fogják tudni megtartani, amiből rengeteg pénzük lesz és szerintem nem fognak sajnálni kicsengetni Gonzaloért 30 m-et. Esetleg egy orosz csapat is szóba jöhet, de utóbbi lehetőségekbe nem tudom, hogy Pipita belemenne-e. Amúgy a Poolal is cserélhetnénk... Hátha belátta Higu, hogy neki mindegy, hogy van BL vagy sem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Tudom, hogy még korai, de én csalódott vagyok az igazolásainkkal kapcsolatban. Carvajal okés, ő hiányposztra jött, olcsón és potenciál is van benne. Isco számomra egyelőre talány, nem tudom, hogy milyen poszt lenne alkalmas számára, mert ugye Özilnek minden körülmények között betonkezdőnek kell lennie. Meglátjuk. Akivel a legkevésbé sem vagyok kibékülve az Illara, kiadunk 40 millát egy 23 éves játékosért, aki eddig mindössze egy u21 eb-n hívta fel magára a figyelmet?
Ennyiért szerintem Gündogan is hozható lett volna, vele pedig szinte nem is kockáztatnánk. Aztán ugye jó lett volna ugye egy jó kis labdaszerző kp, egy néger emerson, akit eszünk ágába sincs hozni. Lecsúsztunk Vidalról, Pogbaról, legalább Kondogbia jó lenne, de úgy látszik iránta sem érdeklődünk már sokat.
Higuaintól meg illene már megszabadulni, DM-nek is mennie kéne de nagyon úgy néz ki, hogy továbbra is elkápráztatja a madridi közönséget a sok okos megoldással.
Ennyiért szerintem Gündogan is hozható lett volna, vele pedig szinte nem is kockáztatnánk. Aztán ugye jó lett volna ugye egy jó kis labdaszerző kp, egy néger emerson, akit eszünk ágába sincs hozni. Lecsúsztunk Vidalról, Pogbaról, legalább Kondogbia jó lenne, de úgy látszik iránta sem érdeklődünk már sokat.
Higuaintól meg illene már megszabadulni, DM-nek is mennie kéne de nagyon úgy néz ki, hogy továbbra is elkápráztatja a madridi közönséget a sok okos megoldással.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lehetett olvasni, hogy Lucas is szívesen követné, valószínűleg Verratti is elgondolkozott rajta. A PSG hiába mond nemet, ha a játékos úgy "bevágja a durcit", mint Modric vagy anno Ribéry. (Mondjuk utóbbi végül azért belátta, hogy nincs esélye.)CS0ki írta:Ez az Ancelottival való megegyezés is kamu szerintem. Illetve inkább értelmetlen. Ha lenne a játékosaiknak kivásárlási ára, akkor oké, egyébként meg a PSG-nek simán nemet kell mondania a megkeresésekre. Max arra jó még, hogy Ancelotti a héáttérben ne kezdjen el duruzsolni valamelyik játékos fülébe...
Nem értem. Miért írja szinte mindenki, hogy ennyiért már lenne Gündogan. A Dortmund (ahogy a Juventus is Vidal esetében) megmondta, hogy idén a játékos NEM ELADÓ.CS0ki írta:A Dortmund szerintem sem gondoklkodna sokat egy 33 millió körüli ajánlaton. De tényleg az az igazság, hogy nem feltétlenül vagyunk kényszerhelyzetben. Most csak azért, hogy hozzunk valakit, ne fizessünk már ki ennyit ezért a gyerekért. Fiatal tehetséget kevesebbért is tudnánk hozni, ennyi pénzért meg kevés olyan ember van ezen a poszton, akit nem lehetne megszerezni.Gündogant is odaadnák ennyiért. Vidalt nem, mert tavaly ha jól tudom 40 milliós ajánlatot dobott vissza a Juve a Citytől..
És nem létszámnak hozzuk, hanem mert valószínűleg Ancelotti szeretne a mélységi irányítót Alonso mögé/utódjának/helyette, amíg felépül. Erre a posztra mondjatok akkor fiatal tehetségeket. És Verratti nem eladó. És ne mondjátok, hogy Ti nem használnátok ilyet, mert Ancelotti a jelek szerint akar. Így ez nem érv.
Götze is 35 + Áfa volt.ericco írta:Ezt nem értem. Miért fizetünk egy részletben 38 milliót illaramendiért, mikor 30 millió a kivásárlási ára? Akkor megérteném, ha több részletben fizetnénk ezt, mert így megspórolnánk az adókat, de így... Tojni kéne az egész Illaramendi dologra már. Götzéért 35 milliót fizettek basszus, és az is kivásárlási ár volt
Ha részletekben fizetnénk, akkor az nem kivásárlás lenne, ahogy ez sem az.
Azért fizetünk ennyit, hogy ne 45-öt kelljen, mint a kivásárlásnál, ami szintén egy összeg lenne.
Kire gondolsz?Gábe írta:Lehet, hogy bejön. De akkor sem 40 milliós játékos, de még csak nem is 30. És igen: nem túl sokan vannak azon a poszton, aki ennyiért ne lenne mozdítható.és ha Illaramendi tényleg annyira jó játékos, hogy megér ennyi pénzt és jobb, mint a felsoroltak?
Nem. A kivásárláskor a vevő klub által fizetendő Áfa (~6 millió) + a spanyol szövetségnek fizetendő adó (~9 millió).pulci írta:Valaki elmondaná mi ez? Vagy az olyan badarságokra gondolnak hogy ha a Real yx évig BL helyen végez,kupát,bajnokságot vagy BL-t nyer és esetleg gólátlag vagy mi tudjam én?lucifer írta:egyéb járulékos költségeket megtakaríthatja
Kire gondolsz?pulci írta:Épp ezért nem kéne kicsengetni a summát ha van jobb alternatíva is olcsóbban
Más poszt. Mourinho nem akarta Őket.pulci írta:Érdekes egy Hazardért vagy Mataért nem voltunk hajlandóak kevesebbet kicsengetni pedig kategóriákkal jobb játékosok...
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Fakk ki van hogy csak a sírás megy...
Előszezonig biztosan kiderül, hogy ki kerül átadólistára.
Vagy azt akarjátok hogy féláras ajánlatok jöjjenek mindenkiért, ahogy Pipita-ért is?
Előszezonig biztosan kiderül, hogy ki kerül átadólistára.
Vagy azt akarjátok hogy féláras ajánlatok jöjjenek mindenkiért, ahogy Pipita-ért is?
- ateeemadrid
nem leszünk egyébként rohadt sokan a kpn + elől? persze ha marad a 4-2-3-1, de szerintem azért a bajnokságban az lesz a jellemző.
khedira, xabi, illara, casemiro, modric (2 posztra?)
cr, özil, dm, kaká, isco, jesé? (3 posztra)
benzema, xy? , morata (1 posztra)
ráadásul félek, hogy pipita is a nyakunkon marad. hát nem tudom mi a tervük carloéknak, meg az is oké, hogy egy topcsapatnál legyen bő a keret, de ez azért mégis rohadt sok.
khedira, xabi, illara, casemiro, modric (2 posztra?)
cr, özil, dm, kaká, isco, jesé? (3 posztra)
benzema, xy? , morata (1 posztra)
ráadásul félek, hogy pipita is a nyakunkon marad. hát nem tudom mi a tervük carloéknak, meg az is oké, hogy egy topcsapatnál legyen bő a keret, de ez azért mégis rohadt sok.
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Szerintem DiMaria ugyen olyan hasznos lehet. Ha ő elmegy, ki marad igazi szélsőnek? Még ha Ancelotti anélkül is képzeli el a felállást, kelleni fog az argentín.sentry írta:Én már csak arra leszek kíváncsi, hogy ki megy?
Középpályára tényleg sokan vagyunk már így. Most meg átesünk a ló túloldalára?
Kaká, Dimaria, Khedira? Vajon melyik megy? Vagy mind?
Bár viccesnek hangozhat, de Khedira a leghasznosabb ha marad, a fent említett három ember közül.
Kaká aki teljesen felesleges.
Én már csak arra leszek kíváncsi, hogy ki megy?
Bár viccesnek hangozhat, de Khedira a leghasznosabb ha marad, a fent említett három ember közül.
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Ja, emlékszem mindenki hogyan oltotta Martinezt, hogy ide aztán ne jöjjön, főleg ne ennyi pénzért.Én most áldanám Perezt, ha lerakta volna tavaly a 40-et Martinezért. Remélem Illarraval is így lesz.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
az a helyzet h ha egy "semmit" sem bizonyított fiatal tehetségért kipengetünk 40 milla körüli összeget, akkor annak minimum aranylabda kalibernek kell lennie, és 1-2 éven belül hoznia is kell azt a szintet. Én kételkedek...
azért reménykedek h megússzuk 30ból.
azért reménykedek h megússzuk 30ból.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
Közben Illarramendi nem jelent meg a 11-kor kezdődő edzésen Sociedad-nal, ami igazolhatja, a Marca és az AS értesüléseit,
a Sociedad sportigazgatója ma 13:00-kor sajtótájékoztatót tart, már csak 34 perc és kiderül, hogy jön e a spanyol vagy sem.
a Sociedad sportigazgatója ma 13:00-kor sajtótájékoztatót tart, már csak 34 perc és kiderül, hogy jön e a spanyol vagy sem.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.