Hát persze, hiszen elmondása szerint azok az idők voltak, amikor uralkodott a Fehér Balett. Amikor Zidane és társai öltötték magukra a mezt, az a Fehér Balett. Napjainkban, nincsen balett, csak egy kupac sz*r. Ezt ha nem is teljesen szó szerint, de valahogyan hasonlóan mondta az egyik Fieszta műsorában. Real Madrid szurkoló, de ő abba a Real-ba, amelyik balettozott, és szerinte, az nem a mai Madrid.Kitfisto. írta:Hegyi Iván rengetegszer elismerte, hogy Madrid szurkoló. Szerintem azért offolja ennyire a mostani Realt, mert az öreg csóka a mai napig nem tudta megemészteni, hogy a Galaktikus-éra véget ért és már más idők járnak. Halálosan szerelmes lehetett abba a Real Madridba.
Teljes mértékben egyetértek. Felkészültek, normálisak, objektívek valamilyen formában és nagyon ritka az olyan bakizások, amit amilyenek fellelhetőek a közkedvelt Sport Televíziónál. A Sport tv-nél egyedül Méhes Gábort tudom preferálni, ő azért valamilyen szinten, jól nyomja. Farkas Norbert, riporternek nagyon jó, elhivatottsága tiszteletre méltó, de szpíkernek csapnivaló. Faragó Ricsi és H.B.Istvánnal egyetemben. Az utóbbi két ember közvetítést régen a Fifában szerettem. DE csak is ott.fura, hogy mikor a kommentátorokról van szó, a digiseket senki nem említi, pedig harasztiék szerintem jók nagyon.
Ritkák a jó kommentátorok. Horti Gabi, például nem az, ő egy bohóc, egy a szinte legalja ennek a műfajnak. Mondjuk Knézytől nem nagyon van lejjebb...
Más:
Nem tudom, hogy volt-e már, de most olvastam: Messi összetörte egy 9 éves gyermek szívét, plusz még 75 gyermekét is, azzal, hogy a beígért autogram osztáson, egyéb elfoglaltságai okán, mégsem jelent meg...