Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. július 12., péntek 17:53

Kitfisto. írta:Hegyi Iván rengetegszer elismerte, hogy Madrid szurkoló. Szerintem azért offolja ennyire a mostani Realt, mert az öreg csóka a mai napig nem tudta megemészteni, hogy a Galaktikus-éra véget ért és már más idők járnak. Halálosan szerelmes lehetett abba a Real Madridba.
Hát persze, hiszen elmondása szerint azok az idők voltak, amikor uralkodott a Fehér Balett. Amikor Zidane és társai öltötték magukra a mezt, az a Fehér Balett. Napjainkban, nincsen balett, csak egy kupac sz*r. Ezt ha nem is teljesen szó szerint, de valahogyan hasonlóan mondta az egyik Fieszta műsorában. Real Madrid szurkoló, de ő abba a Real-ba, amelyik balettozott, és szerinte, az nem a mai Madrid.
fura, hogy mikor a kommentátorokról van szó, a digiseket senki nem említi, pedig harasztiék szerintem jók nagyon.
Teljes mértékben egyetértek. Felkészültek, normálisak, objektívek valamilyen formában és nagyon ritka az olyan bakizások, amit amilyenek fellelhetőek a közkedvelt Sport Televíziónál. A Sport tv-nél egyedül Méhes Gábort tudom preferálni, ő azért valamilyen szinten, jól nyomja. Farkas Norbert, riporternek nagyon jó, elhivatottsága tiszteletre méltó, de szpíkernek csapnivaló. Faragó Ricsi és H.B.Istvánnal egyetemben. Az utóbbi két ember közvetítést régen a Fifában szerettem. DE csak is ott.
Ritkák a jó kommentátorok. Horti Gabi, például nem az, ő egy bohóc, egy a szinte legalja ennek a műfajnak. Mondjuk Knézytől nem nagyon van lejjebb... :mrgreen:

Más:

Nem tudom, hogy volt-e már, de most olvastam: Messi összetörte egy 9 éves gyermek szívét, plusz még 75 gyermekét is, azzal, hogy a beígért autogram osztáson, egyéb elfoglaltságai okán, mégsem jelent meg...

Alexaszaszin
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2013. július 12., péntek 12:49

Jézus. Nemtom, nekem rémlik még asszem a Real Spurs-ről olyan, hogy Casillas kivéd valamit, és felordít, hogy "Cudicini, micsoda védés!" vagy amikor Adebayor gólt fejelt bekiabálta, hogy "Gól! Vezet a Tottenham" vagy valami ilyesmi... Szinte biztos vagyok benne, hogy ott nem volt józan a csávó.

:mrgreen: Úgy látszik nem csak hungarokatalánokkal van tele az a csatorna hanem ..... is...Puhl :mrgreen: :mrgreen:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 12., péntek 12:28

nekem sincs különösebb bajom Farkas Norbival, a riportjai nem rosszak, nem is elfogult, de kommentátori képességei szerintem röhejesek. 10ből 3x jó ha eltalálja, hogy éppen kinél van a labda, majd minden meccsen van valami bakija, nagyon sok hülyeséget hord szerintem össze. de mind1. vele legalább emberileg nincs bajom, az ilyen senkiházi hegyiivánokat meg jól fel kéne pofozni.
Hajdú B. tartozik nálam még a jobbak közé.
Jézus. Nemtom, nekem rémlik még asszem a Real Spurs-ről olyan, hogy Casillas kivéd valamit, és felordít, hogy "Cudicini, micsoda védés!" vagy amikor Adebayor gólt fejelt bekiabálta, hogy "Gól! Vezet a Tottenham" vagy valami ilyesmi... Szinte biztos vagyok benne, hogy ott nem volt józan a csávó.

fura, hogy mikor a kommentátorokról van szó, a digiseket senki nem említi, pedig harasztiék szerintem jók nagyon.
+1, szerintem is ők a legjobbak.

bocs az offért.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 12., péntek 12:17

on : rafinha :arrow: celta vigo (kölcsönbe)

Madridismo

HozzászólásSzerző: Madridismo » 2013. július 12., péntek 7:37

Kitfisto. írta: http://www.youtube.com/watch?v=DrjEKeqXU7U

Hazudnék ha azt mondanám hogy nem tetszik és nem nevettem rajta, de ilyen nem kerülhet be adásba még poénból se.
Ez csak egy közönséges bunkó, akinek a futballhoz kb. annyi köze van, mint Knézynek, nem igazán kell komolyan venni.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 12., péntek 1:48

Kitfisto. írta:
http://www.youtube.com/watch?v=DrjEKeqXU7U

Hazudnék ha azt mondanám hogy nem tetszik és nem nevettem rajta, de ilyen nem kerülhet be adásba még poénból se.
Én mindig sírva nézem ,ezeket a Heti Helyzeteket , amikor ők vannak benne. Lehet a Realt szapulja , de én nagyon bírom a stílusát , és ezeken is hihetetlenül tudok nevetni :D

Én kifejezetten nem szeretem Farkas Norbertet ... Engem a hangja is irritál + nagyon sokszor mond hülyeségeket , olyanokat aminek nincsen semmi alapja. Mondjuk nem mérném a kollégájához , azért.
Manapság nekem Méhes jön be nagyon , a hangja nagyon jó , még az olasz meccseket volt hallgatni. Hajdú B. tartozik nálam még a jobbak közé.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 12., péntek 1:10

Farkas Norbival nekem sincs bajom.Szerintem magyar viszonylatban az egyik legjobb,ha nem a legjobb szpíker.
(és a hangja is tetszik,ez fontos ebben a szakmában) :mrgreen:

Horti Gábor megvan mindenkinek? :D
Van egy fajta stílusa az embernek..egyszer hosszan taglalta,hogy Ronaldot ő csak ragyásnak szereti hívni.

Kitfisto.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. július 12., péntek 0:57

Hegyi Iván rengetegszer elismerte, hogy Madrid szurkoló. Szerintem azért offolja ennyire a mostani Realt, mert az öreg csóka a mai napig nem tudta megemészteni, hogy a Galaktikus-éra véget ért és már más idők járnak. Halálosan szerelmes lehetett abba a Real Madridba.

Sajnos úgy néz ki, hogy a 2008-2012 közötti Barça is már csak egy gyönyörű emlék lesz és kezdhetünk hozzászokni a keserű pirulák lenyeléséhez.

Farkas Norbi pedig messze a legjobb magyar kommentáror nálam. Vannak hibái néha, de messze ő a legfelkészültebb, neki van a legnagyobb szakértelme és feltudja dobni a meccseket. Persze kizárólag csak Palik Laci után. :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=DrjEKeqXU7U

sassdibandi
Kedvenc játékosaid: Varga Zoltán, Törőcsik András, Ronaldo, Ronaldinho, Guti
Kedvenc csapatod: FRADI, DABAS FC, RM

HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. július 11., csütörtök 23:59

most láttam a marca tv-n, ahogy tito életfájáról potyognak a la masiás tehetségek a homokba, csak saját nevelés kell nekik

Alexaszaszin

HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2013. július 11., csütörtök 23:58

Ehhez sajnos jobb ha hozzászoksz. Farkas Norbin, Hajdú Attilán kívül nem nagyon van más objektív arc a stúdióban. Emellé Norbi kiváló kommentár is.
Évek alatt hozzá kellett volna, csak hát az igazságérzetem nem hagyja. Valóban, Farkas Norbi azért az utóbbi időben objektívebben kommentál. A többihez képest azért nem vészes, ha azt nézzük, hogy köztudottan Barca szimpatizáns.(Bár ott ki nem az... :roll: ) Az pl. tetszett, hogy a barcara, azt hiszem ő használta először a szekta szót a sport tv-ben, még ha nem is feltétlen negatív értelemben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alexaszaszin 2013. július 12., péntek 0:02-kor.

Madridismo

HozzászólásSzerző: Madridismo » 2013. július 11., csütörtök 23:49

ateeemadrid írta:
Emellé Norbi kiváló kommentár is.
The fuck did I just read.

Ugyanarról a Farkas Norbiról beszélünk? Tény, hogy kevésbé ostoba, mint Horvát Ferkó volt, de azért nehogy már dicsérjük...
Nekem nincsen semmi bajom vele, szerintem az összes többi kommentátor felett áll szakmai tudásban. Plusz rengeteg riportot csinál, járja Spanyolországot, látszik rajta hogy nagyon érdekli a spanyol futball világa. Hol van hozzá képest az ilyen senkiházi knézy?

Oké, mondjuk Clasicón egyszer CR lövése után felordított hogy CASILLAS! :lol: :lol: :lol: ,de csak erre a kirívó hibára emlékszem.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 11., csütörtök 23:48

ezért becsüljétek meg egri vityát. :mrgreen:

"özil kapja a szélen a labdát, szép a csel befe..VIVA REAL MADRID..ronaldo, ronaldo teszi vissza a második hullámba...HALA MADRID...messi húzogat, varane tanári szerelés...VAMOS-VAMOS." :mrgreen:

Farkas Norbiról
az az ember volt az, akin akkor is képes voltam nevetni, mikor 3 centin múlott, hogy gólt kapjunk.
ronaldo lő, valdes kapufára tolja, ez meg ordít, hogy "CASILLAS" :lol:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 11., csütörtök 23:43

Emellé Norbi kiváló kommentár is.
The fuck did I just read.

Ugyanarról a Farkas Norbiról beszélünk? Tény, hogy kevésbé ostoba, mint Horvát Ferkó volt, de azért nehogy már dicsérjük...
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Madridismo

HozzászólásSzerző: Madridismo » 2013. július 11., csütörtök 23:41

Alexaszaszin írta:Bekapcsoltam a tv-t, pont a zuhanyhíradó ment a sport 1-en... nagyon "okosan" elkezdtem nézni, hát nem kellett volna, mert ilyen rosszindulatú, kárörvendő ember mint, ez a Hegyi Iván nem igen van még egy, akit engednek "szakérteni" sportműsorokban. Csak felhúztam magam, teljesen feleslegesen, hiszen eddig is nyílvánvaló volt, hogy milyen. Naivan azt gondoltam, hogy Mou. távozásával, egy kicsit azért mérséklődni fog az a hatalmas antipátia amit a madrid felé sugároz, hiszen tudjuk mennyire szívlelte a portugált, hát persze...és még ez vallja/vallotta magát real szurkolónak, nevetséges. Aztán ám milyen természeteséggel tudja mondani, hogy a Barca majd, ezt és ezt megvesz és akkor, nincs aki megállítsa. Ilyenkor hol van az, amit ő is hangoztat, hogy a Barca nem vásárol, hanem kinevel?! Objektívitás teljes hiánya. :|
Meddig hagyják még kártékonykodni?! (Csak költői kérdés :D mert, amíg tele van a média hasonszőrűekkel, addig :ike: )
A hideg futkos a hátamon attól az embertől, de én voltam az ostoba, hogy nem kapcsoltam el amint megláttam, hogy a stúdióban ül. Ja, és amúgy az a síkegyszerű gondolkodásmód amit Hegyi előad... :lol: pedig én aztán tényleg nem vagyok egy taktikai lángelme, ha fociról van szó, de azért hát. Huhh..
Nekem egyébként, ha elvakultságról van szó a Barca-Realt illetően, mindig bevillan egy kép, amikor is az egyik Fieszta adásban, Faragó Ricsi olyan átszellemült arckifejezéssel, tekintettel mondja, hogy "mert a Barca több mint egy klub", hogy komolyan mondom ledöbbentem a testbeszédén és mimikáján, szerintem ezért sem emlékszem már, hogy mi előzte meg ezt a választ, mert akkor tényleg megdöbbentem, és nem is a válaszon mert az már hagyján, de ahogy előadta. :ozil: Akkor tényleg nagyon azt éreztem, még ha túlzólag is hat, hogy a sport tv tele van agymosottakkal, amit azért régóta lehetett tudni, de az :ozil: , magamon lepődtem meg, hogy így melepődöm. Ez mindig beugrik, pedig "csak" egy kis rövid mondat érdekes áhítattal fűszerezve, fura.
Ebben amit leírtam, nincs semmi újdonság, csak jólesett ide kiönteni a szívem, megkönnyebbülés. :D :lol:
Ehhez sajnos jobb ha hozzászoksz. Farkas Norbin, Hajdú Attilán kívül nem nagyon van más objektív arc a stúdióban. Emellé Norbi kiváló kommentár is.

Alexaszaszin

HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2013. július 11., csütörtök 23:34

Bekapcsoltam a tv-t, pont a zuhanyhíradó ment a sport 1-en... nagyon "okosan" elkezdtem nézni, hát nem kellett volna, mert ilyen rosszindulatú, kárörvendő ember mint, ez a Hegyi Iván nem igen van még egy, akit engednek "szakérteni" sportműsorokban. Csak felhúztam magam, teljesen feleslegesen, hiszen eddig is nyílvánvaló volt, hogy milyen. Naivan azt gondoltam, hogy Mou. távozásával, egy kicsit azért mérséklődni fog az a hatalmas antipátia amit a madrid felé sugároz, hiszen tudjuk mennyire szívlelte a portugált, hát persze...és még ez vallja/vallotta magát real szurkolónak, nevetséges. Aztán ám milyen természeteséggel tudja mondani, hogy a Barca majd, ezt és ezt megvesz és akkor, nincs aki megállítsa. Ilyenkor hol van az, amit ő is hangoztat, hogy a Barca nem vásárol, hanem kinevel?! Objektívitás teljes hiánya. :|
Meddig hagyják még kártékonykodni?! (Csak költői kérdés :D mert, amíg tele van a média hasonszőrűekkel, addig :ike: )
A hideg futkos a hátamon attól az embertől, de én voltam az ostoba, hogy nem kapcsoltam el amint megláttam, hogy a stúdióban ül. Ja, és amúgy az a síkegyszerű gondolkodásmód amit Hegyi előad... :lol: pedig én aztán tényleg nem vagyok egy taktikai lángelme, ha fociról van szó, de azért hát. Huhh..
Nekem egyébként, ha elvakultságról van szó a Barca-Realt illetően, mindig bevillan egy kép, amikor is az egyik Fieszta adásban, Faragó Ricsi olyan átszellemült arckifejezéssel, tekintettel mondja, hogy "mert a Barca több mint egy klub", hogy komolyan mondom ledöbbentem a testbeszédén és mimikáján, szerintem ezért sem emlékszem már, hogy mi előzte meg ezt a választ, mert akkor tényleg megdöbbentem, és nem is a válaszon mert az már hagyján, de ahogy előadta. :ozil: Akkor tényleg nagyon azt éreztem, még ha túlzólag is hat, hogy a sport tv tele van agymosottakkal, amit azért régóta lehetett tudni, de az :ozil: , magamon lepődtem meg, hogy így melepődöm. Ez mindig beugrik, pedig "csak" egy kis rövid mondat érdekes áhítattal fűszerezve, fura.
Ebben amit leírtam, nincs semmi újdonság, csak jólesett ide kiönteni a szívem, megkönnyebbülés. :D :lol:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 11., csütörtök 23:10

nekem laporta sem kellene vissza, inkább legyen egy új elnök.
kisteleki lehet elvállalná. :mrgreen:

Kitfisto.

HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. július 11., csütörtök 22:30

Mike írta:nekem már akkor unszimpatikus volt mikor még nem is ismertem, csak láttam a fejét :mrgreen:
Ideáig elviseltem de az a Guardiolás ügy nagyon leverte a biztosítékot.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 11., csütörtök 21:24

nekem már akkor unszimpatikus volt mikor még nem is ismertem, csak láttam a fejét :mrgreen:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Kitfisto.

HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. július 11., csütörtök 21:22

Barcásként mondom hogy hányok a mostani vezetőségtől. Ezek a tazo kártyákért eladott játékos ügyek kabaréba mennek, az hogy meg végképp sikerült elüldözni Guardiolát innen, aki 3 éven belül 2 BL-t nyert az elötte sorfalat álló Barcával az meg undoritó. Nagyon várom már a következő választásokat és remélem a patkány Rosell és a szánalmas brigádja mihamarabb eltakarodnak innen.

Mindenféle kritika, oltás madridi részről teljesen helyén való.

Mr.Stotch
Kedvenc játékosaid: Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Mr.Stotch » 2013. július 11., csütörtök 19:33

h3x0r írta:
Mr.Stotch írta:"Sosem fogom elfelejteni, hogy Tito betegségét ellenem használták."
Elég érdekes nyilatkozat Peptől :hmmm:
Annyira nem kovetem a barcaval kapcsolatos hireket, pontosan mirol is van szo?

Ha jól értelmeztem, azt hozhatták fel valamikor Rosellék, hogy csak egyszer látogatta meg Titot, amíg New Yorkban kezelték, és elvileg Guardiola kérte a vezetőséget (miután eljött), hogy hagyják őt, amit nem tartottak be.

Vissza: