Kommentáld a híreket
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Uhh, cselt, nem cselet. Bocs, de ez háromszor egymás után bántotta a szemem.
Amúgy Hazarddal nem lesz gond, ő tényleg dinamikusabb, mint Isco és ha elviszi az ember mellett megmarad a lendülete. Az tény, hogy szokott forgolódni a labdával, de ez főleg a José-s időszakra és erre az őszre volt jellemző. Azért itt úgy tűnt, az egész Chelsea nem nagyon akart focizni, benne jóval több van ennél, ahogy az korábban látszott is.
Amúgy Hazarddal nem lesz gond, ő tényleg dinamikusabb, mint Isco és ha elviszi az ember mellett megmarad a lendülete. Az tény, hogy szokott forgolódni a labdával, de ez főleg a José-s időszakra és erre az őszre volt jellemző. Azért itt úgy tűnt, az egész Chelsea nem nagyon akart focizni, benne jóval több van ennél, ahogy az korábban látszott is.
Hazardnak a robbanékonyságát lehetne kihasználni, amúgy meg szerintem bár kockázatos, de sokkal többet érnénk vele itt, mint amit ő ott csinál. Nem lennék meglepve, ha ilyen Douglas Costa szerű "javulás" állna be nála is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Pogba amúgy nem olyan, mint amit te leírsz. Ha ő lenne az, akinek a megindulásaival fel kéne törni a védelmeket, akkor nagyot szívnátok vele. Nem cselez rosszul, de rengetegszer hibázik, és inkább tisztára szokta magát játszani, mint áthámozni magát 2-3 védőn - amikor meg azt próbálja, csomószor egy látványos mozdulat kíséretében elhagyja a labdát. Még ha ez úlzás is kicsit, de javarészt tényleg a középpáylán veri meg az embereit, nem a felállt védelmeket bontja meg - legalábbis nem többször, mint Modric szokta pl.gólvonal írta:Esetleg még Pogba jöhet, ő ügyes és távozhat is a Juvéból, mi is sorban állunk érte... A lényeg hogy ilyen cselezős, ügyes, gyors, dinamikus emberke kell, ha újra eredményesek akaunk lenni.
"Cselezőgépnek" a már többször említett Lucas is tökéletes lenne nektek amúgy, csak ő meg inkább az a tipikusan "lehatom a fejem és átmegyek mindenkin" típus, lenne szidva ő is rendesen, mint Di Maria anno.
Szerintem valahol a kettő között van, mert sokan le is nézik itt. Most pocsék szezonja van, de tényleg jó fegyver lehetne nektek, ha Zidane tudna csiszolni kicsit a játékán, mint anno Benzemánál. Mert amúgy a tehetségével nincs baj, ha formában van ilyenekre képes - barátságos meccs tudom, csak nem tudtam hirtelen mással szemlélteni -, csak rossz helyre ment érzésem szerint. De ha még most váltana, és eljönne a spanyol ligába, szeirntem tudna 1-2 szintet lépni - CR féle gólgép mondjuk sose lesz, az biztos.wZoLee7 írta:Én bevallom nem figyelem Hazard játékát, de nekem ő sem egy Neymar szintű cselező gép. Olyan hűde gyorsnak se mondanám. Tévedhetek, valószínűleg tévedek is ha ilyen sokan akarják őt, de szerintem nagyon sokan többet látnak bele mint ami valójában.
Kíváncsi leszek amúgy Zidane mennyire tud alakítani az ő játékán, ha sikerül leszoktatnia a túlzásba vitt tekergéseiről, akkor hatalmasat nyerhettek vele.ziro4vr írta:Isco is képes rá, csak ugyanúgy rendre túltolja a végét mint Hazard.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Isco is képes rá, csak ugyanúgy rendre túltolja a végét mint Hazard.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én bevallom nem figyelem Hazard játékát, de nekem ő sem egy Neymar szintű cselező gép. Olyan hűde gyorsnak se mondanám. Tévedhetek, valószínűleg tévedek is ha ilyen sokan akarják őt, de szerintem nagyon sokan többet látnak bele mint ami valójában.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Láttad te mostanában játszani?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nem igazán szeretem Hazard-t, de nekünk pont ilyen stílusú játékos kell. Passzolgatunk körbe, veszélytelenül, és Modricon kívül nincs ember aki megtudna csinálni egy értelmes, hasznos és veszélyes cselet. Marci hátvéd, ő azért nincs annyit a tűzközelben, hogy igazi veszély legyen az ellenfél számára; Iscoban nincs meg az a dinamika, hogy ha megcsinálja a cselet, azután hasznosat tegyen a támadás folytatása szempontjából, egyszerűen elveszik; Ronaldo már rég nem tud megcsinálni egy cselet; Karim sohase volt ilyen, már a mozgáse sem engedi neki; Bale meg ha megis csinálja, azután máris beadja, véletlenül se próbálja meg bevinni a labdát a tizanhatos előterébe és esetleg még egy cselet megcsinálni, vagy kapura lőni. Mariska volt ilyen, azóta nincs, és ez rohadtul hiányzik, ez az egyik oka annak, hogy tavaly nem nyertünk Bl-t. Mert passzolgatunk, ívelgetünk, de egy egyszerű 1v1-et vagy egy szlalomot 2-3-4 ember között megcsinálni senki sem képes. Hazard ilyen. Ő elérhető. A többiek, Costa, Robben, Agüero, Bruyne, MSN, Maris, meg még páran, tehát ők nem elérhetőek, esetleg 200 milláért. Esetleg még Pogba jöhet, ő ügyes és távozhat is a Juvéból, mi is sorban állunk érte... A lényeg hogy ilyen cselezős, ügyes, gyors, dinamikus emberke kell, ha újra eredményesek akaunk lenni.
- morientes
De má hogyne kèneziro4vr írta:Én csak felesleges forgolódást meg sok fetrengést látok a felpályánál. Pláne ha van egy Isco, nem kell ez a mostani Hazard.
Èrtsed má meg hogy szegèny gyereknek nincs játszotársa!
Az igaz hogy ha Pedro fenn van,az focizik,de hát o nem akkora muvèszlèlek.
.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
Én csak felesleges forgolódást meg sok fetrengést látok a felpályánál. Pláne ha van egy Isco, nem kell ez a mostani Hazard.
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Menne ott rendesen a kényszerítőzés meg a háromszögelés, hidd el! A Chelseaben is rendre azt játsza/játszaná, hogy leteszi 1-2 csel után, beindul, aztán kapná vissza. Csak valahogy soha nem kerül vissza hozzá. Na most nálunk Iscoval meg Benzemaval ilyen gondjai nem lennének.ziro4vr írta:Az biztos, a többiek addig kimehetnének egy lángosért, mert labdát az életben nem kapnának.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Nyilván,mert már nincs hovaAnthony írta:Legalább Hazard teljesítménye nem esne vissza a Realba igazolása után
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Legalább Hazard teljesítménye nem esne vissza a Realba igazolása után
- ziro4vr
Az biztos, a többiek addig kimehetnének egy lángosért, mert labdát az életben nem kapnának.Kerlon írta: Egy Isco-Hazard bal oldal azért hasítana rendesen.
Nem illik.
- morientes
Hát nem tudom.Tèny hogy Mou lebutitotta rendesen,a lille-ben joval tobbre volt anno hivatott.Kerlon írta:A Belga is Realos, Benteke nyilatkozta egyszer róla. Amúgy én simán elcserélném még annak ellenére is, hogy idén elég tré, mert szerintem sokkal jobban illeszkedne ide, mint a walesi. Egyedül az aggaszt, hogy ugye ő bal oldalon illetve középen tud érvényesülni igazán.
Egy Isco-Hazard bal oldal azért hasítana rendesen.
De amit mostanában látok tole,jobban rátekeredik a labdára mint Isco,a "lovèsei" nèha alig vánszorognak el a kapuig,vagy el a p**ba,sulytalan,amiota meg megrugdosta a labdaszedo gyereket,azona undorok tole.
Ez mèg nem jelenti azt,hogy ha èles lenne mint a katana,nem látnám szivesen,de sztm megrekedt,nem jobb mint pl Isco.
Kevès golt szerez,èn nem látom benne a nagyjátèkost.
Felfujt divatgyerek,százmillioèrt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
A Belga is Realos, Benteke nyilatkozta egyszer róla. Amúgy én simán elcserélném még annak ellenére is, hogy idén elég tré, mert szerintem sokkal jobban illeszkedne ide, mint a walesi. Egyedül az aggaszt, hogy ugye ő bal oldalon illetve középen tud érvényesülni igazán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Teljesen mindegy melyik bassza fel az agyam.Mondjuk nekem a walesi akkor már szimpibb,gyerekkora ota itt akart játszani ha igaz.Mit szólnátok egy Hazard - Bale cseréhez?
Az meg hogy Zidane hogy nyilatkozik...hát rohadtul nem èrdekel.Az,hogy majd hogyan dolgozik a technikaiban,(szurkolok ám neki dw nagyon),annál inkább.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Összedobta a család, úgyis vannak vagy 2 milliárdan.hehe írta: inkább az érdekel, hogy egy másodosztályú csapinak honnan a keciből van 40 milkója
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
Még két hét, és Pato egy wink reklámban fog tündökölni, Tardelli meg Robinho mellett. Mondjuk onnan lehet több esélye van a válogatott behívóra, biztos azért megy oda. A felsoroltaknak bejött.
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
szegény hehe ezt minidg megkapja majdziro4vr írta:ztán odasétál Perez és közli, hogy nem tudtak versenyezni a kínai másodosztályú kicsicsípős levesecske ajánlatával.
Amugy mostantol mi lesz a neve? To? Pa To?
a sablonról meg annyit, h Carlotól tanulta
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem kell a csipkelődés, pato még nem bólintott rá, csak a cor fogadta el a 40 millás ajánlatot.ziro4vr írta:Mit vártál? "Első dolgom volt az elnököt megkérni, hogy azonnal tegyen ajánlatot áleccsándre pátinnyóért!" ?hehe írta:monnyuk azért zidane ami közhelyhalmaz sablont előadott az interjú során, mást már rég halál faszára kívántatok volna
Aztán odasétál Perez és közli, hogy nem tudtak versenyezni a kínai másodosztályú kicsicsípős levesecske ajánlatával.
inkább az érdekel, hogy egy másodosztályú csapinak honnan a keciből van 40 milkója