Mozi, filmek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Csirkét, fiatalon kezdtem a tudatos táplálkozást.
A csontokat meg meghagytam a családnak.
A csontokat meg meghagytam a családnak.
Nem illik.
És éppen chipset ettél mert leesett a vércukrod.ziro4vr írta:Ha esetleg ott voltál R24, és feltűnt egy eléggé nyűgös, nagyon kigyúrt kis pufigyerek, akinek deformált volt a nyaka, akkor az én voltam.
- ziro4vr
Háromról van szó, és Fehérváron láttam.
Ha esetleg ott voltál R24, és feltűnt egy eléggé nyűgös, nagyon kigyúrt kis pufigyerek, akinek deformált volt a nyaka, akkor az én voltam.
Ha esetleg ott voltál R24, és feltűnt egy eléggé nyűgös, nagyon kigyúrt kis pufigyerek, akinek deformált volt a nyaka, akkor az én voltam.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Tanulság: ezért nem kell Gyűrűk urát nézni
Amúgy 187 perc? Ebből?
Amúgy 187 perc? Ebből?
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Lehet egy helyen néztükziro4vr írta:A kissé homoerotikus művészmozis sztorijaidtól kímélj meg minket!!
Valahol azt olvastam, a hossza miatt a közepénél lesz szünet. De lehet csak Amerikában, a road verziónál, az 187 perc asszem. Amúgy anno volt a gyűrűk ura 3-nál is szünet, ami már csak azért is jó volt, mert nem volt kellemes a második sor széléről nézni, utána pár hónapig járhattam csontkovácshoz.
Én is 2. sor széle, a vásznat se láttam be onnan, ha éppen a túloldalt volt valami...
Viszont,nekünk nem volt szünetünk azalatt
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Elvileg csak a 70mm-es verziónál van szünet Amerikában , amiben van plusz 40 perc. De ha nem így van valaki úgyis kijavít Itthon nem telik szünetre
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
A kissé homoerotikus művészmozis sztorijaidtól kímélj meg minket!!
Valahol azt olvastam, a hossza miatt a közepénél lesz szünet. De lehet csak Amerikában, a road verziónál, az 187 perc asszem. Amúgy anno volt a gyűrűk ura 3-nál is szünet, ami már csak azért is jó volt, mert nem volt kellemes a második sor széléről nézni, utána pár hónapig járhattam csontkovácshoz.
Nem illik.
- nmate
Sicario, Bond, SW ezeket mind feliratosan néztem Alleeban + most a Joyt és az Ifjúságot is így vetítik.
Ja, és a Művészben is eredetin néztem a Mad Maxet.
Kaboom. :Đ
Szünettel? Ilyet sem láttam még. Bár, mivel egy helyszínen játszódik nagyrészt, valóban olyan, mintha színház lenne
Ja, és a Művészben is eredetin néztem a Mad Maxet.
Kaboom. :Đ
Szünettel? Ilyet sem láttam még. Bár, mivel egy helyszínen játszódik nagyrészt, valóban olyan, mintha színház lenne
- ziro4vr
Ja, én is csak arról tudok.Faust írta:Igen, Budapesten csak a MoMban van feliratos vetítés, ha jól tudom. Faszfejek.
Máté ne lódíts!! Túl sok volt a made in china alkohol!!!4
Más: az új tarantinot akkor szünettel vetítik? Mintha azt olvastam volna valahol.
Nem illik.
Igen, Budapesten csak a MoMban van feliratos vetítés, ha jól tudom. Faszfejek.
Először én is szeretem felirattal, utána leszoktam tolni szinkronnal is. Megnéztem még egyszer tényleg kellenének a mélyebb hangok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Nemtom, ekkora blockbusternél sztem elenyésző az arány így is. Mondjuk emlékszem, anno a sötét lovagot feliratosan néztem, a felemelkedésnél viszont csak szinkronos vetítést láttam.
Nem illik.
- nmate
Én azt vettem észre, egyre több CC vállal be feliratost. Persze csak Bp-n.
- ziro4vr
Szerintem szar. Na meg legalább mikor rajta van a maszk akkor lehetne mélyebb. A páncélos ruhás hang is elég gagyi.Kerlon írta:Affleck hangjával nem igazán van bajom, attól függően, hogy Zodé volt. Bár egy mélyebb hang szerintem jobb lenne, de mindegy.
Mondjuk Faustra reagálva simán nézném ezeket feliratosan, ha adnák, és nem csak 1-1 eldugott helyen.
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Civil war előzetesben sem az Tony hangja,aki szokott. De a filmben már az "eredeti" szinkronja lesz.Sierra írta:Olyannal már én is találkoztam, hogy trailerben/tv-s előzetesben nem ugyanaz volt egy adott színész hangja, mint végül a filmben.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Olyannal már én is találkoztam, hogy trailerben/tv-s előzetesben nem ugyanaz volt egy adott színész hangja, mint végül a filmben.
Affleck hangjával nem igazán van bajom, attól függően, hogy Zodé volt. Bár egy mélyebb hang szerintem jobb lenne, de mindegy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Persze mert ott felrobbant az internet hogy mekkora fos volt a hangja, de a standard szinkronszínészeket nem fogják kidobni szerintem.
- P. Krisz
Akkor csak ott kolbászoltak a stúdióban .
Ultronnak hangja is más volt a trailerekben és a filmben .
Ultronnak hangja is más volt a trailerekben és a filmben .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Ilyen nem létezik, hogy próbaszinkron. Pláne nem "ekkora" nevekkel.
Széles kb. állandó hangja Afflecknek, szóval pont le fogják szarni hogy kié volt azelőtt.
Amúgy meg nézzetek már felirattal filmeket.
Széles kb. állandó hangja Afflecknek, szóval pont le fogják szarni hogy kié volt azelőtt.
Amúgy meg nézzetek már felirattal filmeket.