Realista24 írta:Gondolom akkor is így vélekedett itt a sok Barcás és sajnálta korábban a Realosokat, amikor az Atmánál az volt a játék, hogy ki tud több lábat "eltörni"...álszentség lvl 100.
Az, hogy más Barcelona drukker mit gondol az az ő gondjuk. Én akkor is így írtam a fórumon ,amikor éppen titeket törtek. Ez nem a foci része. Ha valakit az tölt el örömmel , hogy a riválist szétzúzzák, az pszihológiai eset már ..... Én nem vagyok ilyen. Bevallom nem szeretem a csapatotokat, de a focit igen. Így , ha titeket törne mondjuk az ATMA , akkor ugyanígy vélekednék. Persze , akarom , hogy kikapjatok minden meccsen. De ez nem azt jelenti , hogy azt is szeretném, hogy szilánkosra rúgják mindneki lábát....
Saját magam is 17 évig versenyszerűen sportoltam , de az életben nem kívántam senkinek sérülést.
Ezért is írtam, hogy ez nem klubfüggő , sokkal inkább emberfüggő.
Természetesen , megértem a Te nézőpontodat is , de ettől függetlenül minket betalálni ilyen piti beszólások miatt, holott az ellenfél éppen csak lábakat nem tört elég gáz. Függetlenül attól, hogy Te itt megmondóembernek érzed/hiszed magad.