numberone1 írta:Vedelem a kp-n kezdodik. Ha kp-n megver embereket mar jok lehetnenk, akkor mar ember for van.
...
Pont irtad, h Hazardot tudna Zizou csiszolni...akkor talan Pogbat is.
Hazardnál abban más a helyzet, hogy őt már láttam cselsorozatokkal védelmet megbontani, többször is. Pogbát nem sűrűn, szerintem konkrétan jobb játékos lenne, ha kevesebbszer vállalná be az értelmetlen cseleket, vagy csak szimplán nem vállalná túl magát annyira.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem lenne ő hasznos, meg jó fegyver, csak Gólvonal Hazardhoz meg talán Di Mariához hasonló játékosnak írta, aki a cseleivel egész védelmeket kerget az őrületbe, pedig ő véleményem szerint nem egészen az a típus. Ahogy írtad te is, ha "csak" 1-1 embert ver meg középpályán már jól jártok, tollódniuk kell, elcsúszhatnak, a résbe mehet a laszti.. De ha a franciára a "cselgép" szerepet szánnátok, szerintem sokan pofára esnének, a passzaival állítom sokkal több védelmet bontott már meg idén - meglepetésemre egészen nagy labdákat tud adni amúgy, mostanában egyre sűrűbben is teszi ezt meg.
Na nem ragozom tovább, lényeg anniy, hogy ha elsősorban dribblizni kell ember, arra a francia nem lenne jó szerintem, akkor inkább egy Lucas vagy Hazard kéne nektek. Más szerepre viszont ő is hasznos lehetne - bár ahogy írtátok már többen is, szerintem a középpályára kéne legkevésbé ember most nektek.
numberone1 írta:Alapban nekem nincs gondom Hazardal sem. Ot csak akkor tudom elkepzelni, ha CR lep.
Őt meg én is csak úgy tudom elképzelni nálatok, amúgy nem lenne sok értelme.