schranzer írta:Kezdodnek a media balfaszsagai ...
nem tom én a benzemás kommenten nagyot nevettem
attól függetlenül nem érdekel mit mond. vérbeli madridista.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 7., csütörtök 19:05
schranzer írta:Kezdodnek a media balfaszsagai ...
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 7., csütörtök 19:02
Nyilván tudom, hogy ki ő...morientes írta:A világ egyik legjobb edzoje,de ne foglalkozz veleRemy írta:KI ez az Ottmar Hitzfeld?!?!?!? Menjél már haza.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 7., csütörtök 18:59
A világ egyik legjobb edzoje,de ne foglalkozz veleRemy írta:KI ez az Ottmar Hitzfeld?!?!?!? Menjél már haza.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 7., csütörtök 18:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 7., csütörtök 18:00
HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. január 7., csütörtök 17:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 7., csütörtök 17:26
Azt meg lehet próbálni, de nekem oda is lassú, és Cé sem lett kombinatívabb és sokszínűbb az utóbbi 1 évben. Cé behúzódna, aztán Hamesz meg ívelné be neki. Na meg hát ha Danilo van mellette akkor pláne, de reméljük Carvajal lesz az alap Zinedinnél.CS0ki írta: 4-3-3-ban jobb oldalra lenne jó, csak oda meg Bale van. Védekezésben meg persze 4-4-2, annyit rá lehet bízni. Én továbbra is Bale nélkül szeretek álmodni.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. január 7., csütörtök 17:22
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. január 7., csütörtök 17:19
Azon a helyen nem is csodálom. Nagyon vissza lett vonva, a félpálya környékén mozgott végig. Hosszú labdákban nem olyan erős, neki közelebb kell lennie a tűzhöz.Ez igaz,de mostanában mintha mulna a varázs.Bár sokat nem is játszott.De miota megsèrult,nem ugyan az.
Pont itt volt elég gyenge.Modric, Kroos, James, BBC, pörögjön a 433, mi a kérdés?
4-3-3-ban jobb oldalra lenne jó, csak oda meg Bale van. Védekezésben meg persze 4-4-2, annyit rá lehet bízni. Én továbbra is Bale nélkül szeretek álmodni.4231 nem jó ezzel a kerettel, a védekezés teljesen szétesne, 433ba lassú, max elöl középen lenne el, kissé visszavonva, de oda meg van egy Benzema.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 7., csütörtök 17:18
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. január 7., csütörtök 17:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 7., csütörtök 17:11
Ott is mentőt kellett hívni a kapushoz az egyik löketed után?nmate írta:Ja, aztán én is fan girl lettem, mint te :Đpheco írta:De aztán madridom focin meggyőztelek a pink James mezben
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 7., csütörtök 17:08
Ez igaz,de mostanában mintha mulna a varázs.Bár sokat nem is játszott.De miota megsèrult,nem ugyan az.CS0ki írta:Hamesz legnagyobb előnye, hogy vonza a gólt. Én sem tudom mitől, mert egyértelműen megvannak a hiányosságai, de valahogy amikor ő ott van, akkor jöhet a gól. Vagy gólpassz, vagy ő maga lövi, de ot a veszély mindig a játékában. Neki ez az egyik fő képessége.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 7., csütörtök 17:04
Ja, aztán én is fan girl lettem, mint te :Đpheco írta:De aztán madridom focin meggyőztelek a pink James mezben
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. január 7., csütörtök 17:01
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. január 7., csütörtök 16:58
De aztán madridom focin meggyőztelek a pink James mezbennmate írta:Persze, hogy nem lehet rá csapatot építeni, de szerintem elég fontos lenne megtalálni a helyét. Némileg behatárolja a lassúsága, de szívvel, lélekkel játszik és olyan bal lába van, amivel meccseket lehet nyerni. Kellenek az ilyen játékosok, pedig borzasztó szkeptikus voltam vele kapcsolatban a leigazolása előtt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 7., csütörtök 16:51
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 7., csütörtök 16:20
ez még talán igaz is lehet, de mi is kell ehhez?dög lassú ez tény, de őt a kapuhoz feltolva remekül lehetne használni
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 7., csütörtök 16:18
Az nem az o hibája,hanem azè aki megvette,ès okos volt aki aledta.Igazából neki a legnagyobb hibája, hogy 80 milla volt,
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 7., csütörtök 16:13
Jelenlévő fórumozók: 43 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem