Ha nyer a srác egy BL-t nekünk, vagy esetleg aranylabdás lesz, akkor visszavonom a véleményemet, más esetben nem valószínű...
Akkor se kell visszavonni. Lényegtelen, hogy mi lesz konrkétan a gyerekből, most nem azt a pénzt fizettük ki.
Ahogy Varane-t se adnám el most semmi pénzért, de ha 25 millióba került volna, az most is szar üzlet lenne, mert akkor egy tapasztalatlan gyerekért, akinek alig volt első osztályú tapasztalata, sok lett volna a 25.
Félre értés ne essék, a gyerekkel semmi bajom, sőt, örülök, hogy kisebb csapatok feljövő embereit, nem kész játékosokat vásárolunk. A középpályára meg minden segítség jól jön. Nekem azzal van csak a bajom, hogy kifizettünk érte 38 milliót. Ezek után mondjuk a liverpool mennyit mondjon Suarezért? Vagy valaki még Bale-nél is 60 milliót emleget?
Bár gyanítom a 38 milliót meg kell szorozni 0.20%-al és így kijön a pénzösszeg.
Inkább 30 milliónak a 20% talán, a Sosiedad-ot elméletileg annyi illeti.
Lehetett olvasni, hogy Lucas is szívesen követné, valószínűleg Verratti is elgondolkozott rajta. A PSG hiába mond nemet, ha a játékos úgy "bevágja a durcit", mint Modric vagy anno Ribéry. (Mondjuk utóbbi végül azért belátta, hogy nincs esélye.)
A csapat azt csinál, amit akar, ahogy írtad pl Ribery esetében is. A psg meg olyan pénzügyi helyzetben van, hogy leszarhatja a következményeket, de én mondjuk nem láttam nagyon olyan példát, hogy egy játékos konkrétan nem volt hajlandó soha többé játszani a csapatnál.
Ja, meg még azt akartam a témához, hogy Ancelottival meg végképp nincs értelme ilyen szerződésnek, hiszen neki jogilag semmi köze nincs a játékosok és a klubok közötti szerződésekhez.