És te akarsz madridista focira menni? Azt hittem csak elírtad, de ezek szerint tényleg csak borozni mennél.Remy írta:Az a baj, hogy ehhez nekem nem kell Real játékosok között lennem. De legalább futni tudok.ziro4vr írta:de szerintem úgy meg lennék illetődve, hogy egy sima ütempassz se menne.
Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A magyar KhediraRemy írta:Az a baj, hogy ehhez nekem nem kell Real játékosok között lennem. De legalább futni tudok.ziro4vr írta:de szerintem úgy meg lennék illetődve, hogy egy sima ütempassz se menne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy ehhez nekem nem kell Real játékosok között lennem. De legalább futni tudok.ziro4vr írta:de szerintem úgy meg lennék illetődve, hogy egy sima ütempassz se menne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Amúgy látszik itt is, Isco nagyon kivirult, tiszta jampiba tolja. Gareth meg még nem is lóg ki, ellenben ha jól láttam Cé kétszer is elcseszte.
Én is kipróbálnám magam köztük szívesen, mégcsak nem is a kondi miatt aggódnék elsősorban, de szerintem úgy meg lennék illetődve, hogy egy sima ütempassz se menne. Viszont hehét bebőrözném ízibe.
Én is kipróbálnám magam köztük szívesen, mégcsak nem is a kondi miatt aggódnék elsősorban, de szerintem úgy meg lennék illetődve, hogy egy sima ütempassz se menne. Viszont hehét bebőrözném ízibe.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor Bale már Manchesterbe tart?hehe írta: mindenesetre ott edzésen maguk között tudják, hogy ki a faszagyerek és ki hullik el a porba, ha igazán focizni kell ez egy sima tévés meccsen nem fog kijönni, csak ha maxra vannak kényszerítve.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem b.szott über lennék, lehet oxigénsátor kéne fél óra után, de fejben mindnél gyorsabb vagyok, na meg ha nem kell kilométereket futni, akkor a technika sem gond.ziro4vr írta:Aztán őket is leokádnád a tegnapi vacsorával...hehe írta: istenem csak egyszer vehetnék részt egy ilyen edzésen ilyen játékosok közt, hogy megnézzem, hogy csak nagy-e a pofám vagy van alapja is.
félretéve a hülyeséget, a barcánál láttam hasonló edzésfeladatot, mint ez (persze biztos, hogy szinte minden csapat gyakorolja, csak nem mindegy milyen a minőség), csak ott még szűkebb, még kisebb területen, és csak egyérintő volt, persze lehet itt is utána elkattant zidane és kiadta a feladatot.
mindenesetre ott edzésen maguk között tudják, hogy ki a faszagyerek és ki hullik el a porba, ha igazán focizni kell ez egy sima tévés meccsen nem fog kijönni, csak ha maxra vannak kényszerítve.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Reg vartam ennyire Real meccset. Erzem,Zidane lesz a nyero ember. Semmilyen elvarasom nincs a szezon hatralevo reszere,marmint kupak teren,legyen jo es szep a jatek,lassam hogy a jatekosok egymasert es a csapatert futballoznak,szakadjanak meg a palyan,ennyi. Nagyon varom hogy kezdodjon a bugi.
Hala Madrid!
Hala Madrid!
- ziro4vr
Aztán őket is leokádnád a tegnapi vacsorával...hehe írta:istenem csak egyszer vehetnék részt egy ilyen edzésen ilyen játékosok közt, hogy megnézzem, hogy csak nagy-e a pofám vagy van alapja is.Buitre írta:tetszik a 3szögelés
RB alatt gondolom ugyanezen idő alatt az íveléseket gyakoroltuk
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hát nem is tudom...hehe írta:istenem csak egyszer vehetnék részt egy ilyen edzésen ilyen játékosok közt, hogy megnézzem, hogy csak nagy-e a pofám vagy van alapja is.Buitre írta:tetszik a 3szögelés
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
istenem csak egyszer vehetnék részt egy ilyen edzésen ilyen játékosok közt, hogy megnézzem, hogy csak nagy-e a pofám vagy van alapja is.Buitre írta:tetszik a 3szögelés
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
tetszik a 3szögelés
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hetek óta normálisan dolgozik az edzésen, csak Rafa szopatta. Miért ne lenne rendben?morientes írta:Csak azèrt irtam be a kezdobe a brazilt,arra gondoltam nem lenne e kockázat kezdetni a,spanyolmèg.Egèszsègugyileg,ugy èrtem.Sztm nem bir mèg kilencvenet.ziro4vr írta:Padra elmegy a brazil, de egyértelmű, ha Carvajal formában van akkor neki kell kezdenie. A 30 meg úgy jött össze, hogy ér max 10-et, a többi a szokásos portónak fizetendő extra.
Vagy kezd oszt le lesz cserèlvw a hatvanadik kornyèkèn,vagy cserekènt játszik majd.De hogy fog az biztos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csak azèrt irtam be a kezdobe a brazilt,arra gondoltam nem lenne e kockázat kezdetni a,spanyolmèg.Egèszsègugyileg,ugy èrtem.Sztm nem bir mèg kilencvenet.ziro4vr írta:Padra elmegy a brazil, de egyértelmű, ha Carvajal formában van akkor neki kell kezdenie. A 30 meg úgy jött össze, hogy ér max 10-et, a többi a szokásos portónak fizetendő extra.
Vagy kezd oszt le lesz cserèlvw a hatvanadik kornyèkèn,vagy cserekènt játszik majd.De hogy fog az biztos.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Padra jó, mégjobb lenne ha baloson is lehetne játszatni
- ziro4vr
Padra elmegy a brazil, de egyértelmű, ha Carvajal formában van akkor neki kell kezdenie. A 30 meg úgy jött össze, hogy ér max 10-et, a többi a szokásos portónak fizetendő extra.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
na a hírek arról szólnak, hogy Carvajal és Varane kezdő lesz.
Ezen nincs is mit csodálkozni, Pepe már öreg ide,és Varane jobb nála.
Ezt a Danilot meg nem értem.. ez szerintem valami Mendes blöff volt csak.. 30 millióért.
Lőtt 2 gólt,de azokon kívül nem emlékszem tőle egy jó megmozdulásra sem. Semmi a gyerek.
Nem egy szint Carvajallal, úgyhogy már jól kezdődik ez a Zidane korszak, folytatódjon is így.
Ezen nincs is mit csodálkozni, Pepe már öreg ide,és Varane jobb nála.
Ezt a Danilot meg nem értem.. ez szerintem valami Mendes blöff volt csak.. 30 millióért.
Lőtt 2 gólt,de azokon kívül nem emlékszem tőle egy jó megmozdulásra sem. Semmi a gyerek.
Nem egy szint Carvajallal, úgyhogy már jól kezdődik ez a Zidane korszak, folytatódjon is így.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem a spanyolt mèg nem erolteti,de be áll majd cserekènt,mondjuk vaciláltam èn is rajta hogy melyik...
Bevagy Baszva Cimbora?Nem mondom el, mi lesz a holnapi kezdőcsapat. Bale, Benzema és Cristiano játszanak majd,
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
Valami ilyesmit vártam, jó lehet ez. Főleg ha a két alfa összekapja magát. Bale már elkezdte, Cé is mutathatna életjeleket. Isco meg remélem bizonyít.El Maestro írta:Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Modric, Kroos, Isco; BBC. Ezt próbálgatta edzésen, ha hinni lehet a híreknek.
Az év csapata: Neuer - Alves, Ramos, Pique, Alaba - Pogba, Iniesta, Rodriguez - Mess, Neymar, Ronaldo
Uefánál..hát, érdekes pár helyen.
Nem illik.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Modric, Kroos, Isco; BBC. Ezt próbálgatta edzésen, ha hinni lehet a híreknek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Carvajal ott lesz szerintem.morientes írta:Navas-Danilo-Ramos,Varane-Marcelo-Modric,Kroos,Isco-BBCNem mondom el, mi lesz a holnapi kezdőcsapat. Bale, Benzema és Cristiano játszanak majd, a többieket a kezdőcsapatban majd holnap megtudja mindenki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema