Edző és vezetőség
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Szerintem nem köti meg Zizu kezét. Szerintem ő is tudja,hogy ha beleszól a munkájába,azzal mindent elronthat,akár az elnöki székébe is kerülhet. Zidane minden eddigi edzőnknél népszerűbb,Perez nem hülye. Egyébként meg minden játékosra rá lehet fogni valamit,hogy miért kezd. Csak a rosszat kell keresni mindenben,igaz e?
Zidaneról van szó , hallgassátok meg ..! Kíváncsi vagyok a véleményetekre .
Kossuth rádió - sportvilág 21.05 :
http://www.hangtar.radio.hu/kossuth#!#2016-01-08
Kossuth rádió - sportvilág 21.05 :
http://www.hangtar.radio.hu/kossuth#!#2016-01-08
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Pár napja írtam,akkor le lettem szólva ez miatt,de akkor is tartom,nagyon sok minden függ attól hogy Perez miben köti meg Zidane kezét,ugyanúgy ahogy tette szinte az összes edzőjével.
Annyival van nehezebb dolga Zizouval,hogy Őt ha kirúgja,akkor repül Florentino is.
Zidane az utolsó lépése.
Annyival van nehezebb dolga Zizouval,hogy Őt ha kirúgja,akkor repül Florentino is.
Zidane az utolsó lépése.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Simán benne van amit Faust mond. Sajnos. Perez nem fog teljes szabadkezet adni még Zidanenak sem. Perezről beszélünk. Esélyes hogy a "gálakezdőben" a 30 milliós védő fog a jobboldalon futkozni nem pedig Carvajal, ahogy James is Isco helyett. Hiába preferálja Iscot, eddig James ősszel már legalább mutatott valamit és hasznosabb játékos volt. (aztán jött a sérülés, jött Benitez faszsága, stb.) Nem fog a kolumbiai a 80 millióval a padon ülni, ebben biztos vagyok, főleg amíg Isco nem mutat valamit. (Bár jelenleg Jamessel előrébb vagyunk, mint Iscoval. JELENLEG)
Szerintem nem összehasonlítható velük Zizou, de Perezből sajnos kitelik minden...Faust írta:Ahogyan az Carloval is volt. És Del Bosquéval is.BarçaNorbi írta:Szerintem mivel Zidanet akkora tisztelet és szeretet veszi körül a szurkolók részéről, hogy ha kirúgnák év végén, akkor Perez keresztet vethetne az elnöki pozíciójának, így Zizou nyugodtan lerakhatná CR-t Bale-t vagy bárkit a padra, ha az ő teljesítményük és/vagy hozzáállásuk nem megfelelő.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ahogyan az Carloval is volt. És Del Bosquéval is.BarçaNorbi írta:Szerintem mivel Zidanet akkora tisztelet és szeretet veszi körül a szurkolók részéről, hogy ha kirúgnák év végén, akkor Perez keresztet vethetne az elnöki pozíciójának, így Zizou nyugodtan lerakhatná CR-t Bale-t vagy bárkit a padra, ha az ő teljesítményük és/vagy hozzáállásuk nem megfelelő.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A többiek hozzáállása se sokkal jobbBarçaNorbi írta:Szerintem mivel Zidanet akkora tisztelet és szeretet veszi körül a szurkolók részéről, hogy ha kirúgnák év végén, akkor Perez keresztet vethetne az elnöki pozíciójának, így Zizou nyugodtan lerakhatná CR-t Bale-t vagy bárkit a padra, ha az ő teljesítményük és/vagy hozzáállásuk nem megfelelő.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Szerintem mivel Zidanet akkora tisztelet és szeretet veszi körül a szurkolók részéről, hogy ha kirúgnák év végén, akkor Perez keresztet vethetne az elnöki pozíciójának, így Zizou nyugodtan lerakhatná CR-t Bale-t vagy bárkit a padra, ha az ő teljesítményük és/vagy hozzáállásuk nem megfelelő.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Félév után biztos nem lesz kibaszva... Maximum akkor, ha nagyon nem jönnek az eredmények és/vagy szar focit játszanánk.Faust írta:Mert úgyis ki lesz baszva mert nem nyerünk semmit.
Ha meg nem, akkor jövő januárban ugyanígy.
Ha jövőre is kupa nélkül marad, de esetleg a focink jó lenne akkor adom amit mondasz
ZIDANE
Mert úgyis ki lesz baszva mert nem nyerünk semmit.
Engem Isco akkor győzött meg erről, amikor a Bayern oda-vissza cumiztattuk, mert hihetetlen jól szállt be arra a posztra. Olyan hű de nagy plusz védekező meló meg csak a komolyabb meccseken kell. Bár igaz, hogy a kis horvátot is nyomatni kell oda, minél előbb modricosodjon, mert van benne rengeteg tehetség, de még valamiért nem érett össze.hehe írta:védekezésben kevésnek érzem ezt, arra is kiváncsi leszek, hogy valóban mindenki hajlandó lesz-e védekezni, mert ezzel a kp-val máshogy nem megy, nem lehet, hogy elöl 2-en csak sétálnak és bámészkodnak.Matt009 írta:
Ha igazak hírek, miszerint 4-3-3 Modric-Kroos-Isco-BBC felállásban, akkor ez nagyon Carlo 2014-es rendszerére hajaz, ami kifejezetten jól működött. A kp 3-as elég jó, hogy támogassa a BBC-t, és egyensúlyt adjon. Ha Zidane megoldja, hogy ne középen tömörüljünk, hanem széthúzzuk a pályát, akár szélső védőkkel, akár Bale hangsúlyosabb széljátékával, akkor ez működhet. Ha meg nem, akkor nálam Zidane tűnik annak az embernek, aki képes lesz megdumálni Perezt, hogy a BBC ne kezdhessen mindig. Ha Perez Zidanera sem fog hallgatni, akkor kalap-kabát az elnökünknek.
nálam továbbra is kovacsics a kulcs a 3. emberként a kp-ra, és elöl meg lehet verekedni a 3 helyért.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
nem téged kérdeztelekRemy írta:Perez.
ráadásul nem kielégítő a válasz.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Perez.Dupla D írta:Miért gondolod ezt?Faust írta:Úgyse Ő lesz jövőre.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Miért gondolod ezt?Faust írta:Úgyse Ő lesz jövőre.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Kéne olyan lehetőség a szavazáshoz, hogy "nem".
Úgyse Ő lesz jövőre.
Úgyse Ő lesz jövőre.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A régi szép idők, amikor mindenki kezdőket írogatott a fórumon... az a sok 12 játékosból álló kezdő
Merci Zizou!
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ez Zidane különleges taktikájamorientes írta:Hát az biztos.Igy hogy egyel tobben leszunk a fentiek szerintNyugi müködni fog a 443 védekezésben is.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát az biztos.Igy hogy egyel tobben leszunk a fentiek szerintNyugi müködni fog a 443 védekezésben is.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nyugi müködni fog a 443 védekezésben is. Majd CR behuzódik középre felkészülve a kontrára Benzi meg besegit a bal szélünk védekezésében és kész is. Béla meg robotolni fog :Đ a másik szélen aztán csáó
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem Rafa akarta visszafogni,nyilván azt dobta ki neki a szamitogepes szimulácioschranzer írta:En kivancsi leszek Kovacic jatekara Zidane iranyitasa alatt. En ugy ereztem, hogy az elso meccsein tamadobb felfogasban tolta, majd kesobb vmi oknál fogva (egyebkent szerintem Benitez utasitasaira), tulsagosan defenziv, es alibi hatra passzokkal operalt volna. Ugy elvolt, es csak a biztosra ment, nem nagyon vallalt semmit.
Dinamikus a pali,nem ijed meg,(dèlszláv gyerek,nem csoda ),van fogalma a labdához...nálam o lehet egy Modric utod.
Szivvel játszik,nem kislány.
LEGIO PATRIA NOSTRA