ismét rendeltem a
Stillmass-tól 2hete, csak pénteken tudták hozni mer megint újítottak a
kazeinen és már nem volt a régiből, de most örülök mert az új talán a legjobb tejcsoki fless fehérje amit ittam
10/10 nincs az a lisztes utóíze se mint a "réginek". de remélem nem művelik ezt minden 2.hónapban, hogy újitgatnak az ízeken...
rendeltem 1kg
banános Whey 80at (nem az instant) kb annyi a különbség a kettő között, hogy ez beleragad a shaker kupakjába 1gramm minusz minden adag, na bumm
az egyik legjobb banán amit ittam, vetekszik a myprotein natural banánnal, de az OG Myofusion banánt még mindig semmi nem éri utol
9/10
most 2 minta jött a múltkori 3al ellentétben de most mindkettő Whey 80 volt, a
Berry Yogurt íztől semmit nem vártam azt hittem szörnyű lesz nem egy tipik fehérje íz, de valami brutál jó, hozzácsapnék 100grammot 3deci vízhez sima danone lenne szerintem a gyümölcsdarabok nélkül
9/10
a másik minta pedig
Vanília volt na az konkrétan olyan volt mintha a natúr fehérjéhez csaptak volna pár csepp vanília aromát, azaz pont elég, hogy ne hányjam el magam
ha a GO vaníliája a 10 ami az eddigi legjobb volt amit ittam akkor ez egy gyenge
6/10
rendeltem még
2:1 Instant BCAA-t is
Zöldalma ízben, oldódásra jó, konkrétan kb 4deci vízben ha felrázom felhabzik az 1.5literes üveg tetejéig, ízre savanykás nemrossz de erre nyilván rátesz az az 1-1.5gramm C vitamin is amit beletolok.
8/10