Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 11:29

hehe írta:
Az mennyire tragikomikus volt te jo Isten....Ott szerencsètlenkedik szánalmasan,a francia meg megkonyorult rajta,ahogy ránèzett,az olyan volt mintha azt sugallta volna,ocsėm ne járasd már le magad jobban,mint amennyire eddig... :roll:
idióta hezének kellett volna jóval korábban passzolnia, aztán még talán jó is lett volna, ha nem céronaldo mögé teszi a labdát.

elő lehet venni céronaldot ezért a meccsért, csak nem érdemes, nem volt semmi baj vele.
Nem vettem elo.Csak az a rágorcsolès volt már egy kicsit szánalmasan vicces.
Irtam hogy nem volt szerencsèje,de mondjuk amiket règen bevarrt volna,azt tegnap nem.Mostanában nem.Règota nem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 10., vasárnap 11:25

Az mennyire tragikomikus volt te jo Isten....Ott szerencsètlenkedik szánalmasan,a francia meg megkonyorult rajta,ahogy ránèzett,az olyan volt mintha azt sugallta volna,ocsėm ne járasd már le magad jobban,mint amennyire eddig... :roll:
idióta hezének kellett volna jóval korábban passzolnia, aztán még talán jó is lett volna, ha nem céronaldo mögé teszi a labdát.

elő lehet venni céronaldot ezért a meccsért, csak nem érdemes, nem volt semmi baj vele.
Kép
Kép
Kép

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 11:19

El Maestro írta:Azért azt ne vegyük gólpassznak, hogy Cé átesik a labdán, a lendületből érkező Benzema pedig bebassza a labdát a kapuba. :D
Persze egèsz meccsen nem volt szerencsèje,az a kapufa golt èrdemelt volna,ilyen a foci.

Ellenben Bale,neki tegnap minden bejott,egyèrtelmuen a meccs legjobbja,remèlem sorozatosan ehhez kozelit hoz majd.

A focival elègedett voltam,habár a vèdelem nem volt a helyzet magaslatán nèha,ettol fuggetlen a tegnapi meccs alapján bármelyik csapattal meccsben lettunk volna,azt hiszem.
Azt nemtom hogy komolyabb csapat ellen mit èrt volna az a kp,nem èrtek a focihoz,de pariban lettunk volna bármelyik top csapattal tegnap.
Az irány jo.Hogy Zidane mit akar majd játszatni,az korvonalazodik talán,de hogy mikor lesz kèsz a csapat,ès majd akkor hogy muzsikálnak,az majd sorozatos meccsek után lehet èrtèkelni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2016. január 10., vasárnap 11:18

miro írta:Benzema meg Bale utolsó két góljánál Ő volt az utolsó aki oda ment hozzájuk
Jaj istenem, az ilyen érvelések de megmosolyogtatnak mindig. Keylor meg sztem oda se ment, ő milyen mérges lehetett.
Sztem egyáltalán nem ordibált a csapattársakkal, ha elrontotta elnézést kért és még a 90. perc körül is becsúszva szerelte valamelyik depor védőt. Mikor láttunk ilyet tőle? Az meg, hogy nem jött össze neki semmi, elég jó ok, hogy ideges legyen magára az ember.
miro írta:adott nekik egy pacsit fapofával és ment tovább,meg volt sértődve
Megsértődött, ez is mi? Kire sértődött meg vagy mire? Nem volt itt senki megsértődve. Sztem ha te is játszanál egy ilyen meccset, hogy megvannak a helyzetek, de nem jön össze, akkor hiába nyertek, nem ugrálnál örömödben. Pont ez az akarás az, ami miatt Ronaldo eljutott oda, ahol most van.
Igaz van amikor okot ad rá, hogy megszólják és én is mérges vagyok rá, de nem most.

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. január 10., vasárnap 11:14

BBC vs Deportivo:

- Bale: 4 shots, 3 goals.
- Benzema: 4 shots, 2 goals.
- Cristiano: 10 shots, 0 goals.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. január 10., vasárnap 11:13

miro írta:Más lett a játékosok hozzáállása,ez fix.
A többi majd jön idővel.
Tetszett mindenki,kivéve...CR. Szánalmas volt amit tegnap csinált.4:0-nál a csapattársadra csapkodni,meg dühöngeni,mutogatni nem szép dolog.Megint kijött az hogy vele nem lesz 11 játékos egy csapat,remélhetőleg lesz 10,meg Ő,és akkor nem lehet olyan nagy gond.De engem kifejezetten irritál amit csinál.
Öncélú,semmit nem tesz a csapatért.Ezért nem fogom sose egy lapon említeni Messivel.

szerk. Ja, Bale..Ha' Bale.. :sziv: :mrgreen:
Ezért ruhellem ezt a forumot már, feljovok egy gala után olvasgatni és valamelyik barom messi farkát nyeli be tövig. Hát elmentek ti a picsába mind kérnék egy véglegest sziasztok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 10., vasárnap 11:12

wZoLee7 írta:Szerintem Isco nem volt rossz, azon a poszton sokkal jobb mint James.
CR témához meg annyit, hogy azert csak kiosztott egy golpaszt is. Ilyen peches napot én se viselnék jól, mondjuk nem a társakat büntetném érte...

Egyből első meccsen Jesé és nem Lucas, Carvajal es nem Danilo.
Remélem legközelebb már Lucas jön, Jesé mehet amerre lát. Gáz a pali.

Cé falloszkodása meg tegnap pont nem zavart, a többiek elöl gáláztak az új edző első meccsén, neki meg semmi nem jött össze. A lelkesedés tényleg jó volt, ellenben a játéka eléggé le van robbanva, ez lelkesen még jobban kijön.
Nem illik.

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. január 10., vasárnap 11:10

Azért azt ne vegyük gólpassznak, hogy Cé átesik a labdán, a lendületből érkező Benzema pedig bebassza a labdát a kapuba. :D

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 10., vasárnap 11:05

Remy írta:
wZoLee7 írta: CR témához meg annyit, hogy azert csak kiosztott egy golpaszt is.
Nem 2-t? :hmmm:
Lehet, a munkahelyi wifi úgy döntött, hogy néhány gólról lemaradok :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 10., vasárnap 11:01

wZoLee7 írta: CR témához meg annyit, hogy azert csak kiosztott egy golpaszt is.
Nem 2-t? :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. január 10., vasárnap 10:42

Na,jó lesz ez gyerekek.
Igazából az alapkoncepció már most fellelhető a játékban így 5 nap elteltével.
Ez mindenképpen jó.
Fejlődjön tovább a csapat meg Zidane is és akkor gond nem lehet.
Csak így tovább.
:agree:

Ja és még egy nagyon fontos dolog.
Remélem hogy nyugalom lesz a csapat körül mint Ancelotti idejében.
Remélem hogy tisztelni fogják Zidanet az újságírók és nem fognak minden szarba belekötni.
Szerintem tisztelik annyira mint az olaszt,ez is jó a jövőre nézve.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 10., vasárnap 10:22

Szerintem Isco nem volt rossz, azon a poszton sokkal jobb mint James.
CR témához meg annyit, hogy azert csak kiosztott egy golpaszt is. Ilyen peches napot én se viselnék jól, mondjuk nem a társakat büntetném érte...

Egyből első meccsen Jesé és nem Lucas, Carvajal es nem Danilo.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 10., vasárnap 10:01

Remy írta:Egy szinte tökéletes meccs után is vegyük elő CR-t, csak mert... szerencsétlennek semmi nem akart összejönni a kapu előtt. Ki nem lett volna ideges? De most őszintén? :) A hozzáállásával semmi baj nem volt. Ő is bőven feljavult.

A csapkodásai világ életében megvoltak, miért kell 2016-ban is ezen pörögni.
Tökéletes meccset játszik egy csapat,de Ő egyedül csapkod,mutogat,osztja a csapattársait.
Leszarja a csapatot,ha neki nem megy jól.
Benzema meg Bale utolsó két góljánál Ő volt az utolsó aki oda ment hozzájuk,adott nekik egy pacsit fapofával és ment tovább,meg volt sértődve. Szánalmas,hívhatják Ronaldonak,az ilyen felfogást utálom mint a szrt.

Milyen jedi vagy te Remy,ha ezt a viselkedést elfogadod.. :/ :mrgreen: :mrgreen:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 10., vasárnap 9:57

Remy írta: A csapkodásai világ életében megvoltak, miért kell 2016-ban is ezen pörögni.
Mert Bale-nek volt három jó meccse.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. január 10., vasárnap 9:54

miro írta: Tetszett mindenki,kivéve...CR. Szánalmas volt amit tegnap csinált.4:0-nál a csapattársadra csapkodni,meg dühöngeni,mutogatni nem szép dolog.Megint kijött az hogy vele nem lesz 11 játékos egy csapat,remélhetőleg lesz 10,meg Ő,és akkor nem lehet olyan nagy gond.De engem kifejezetten irritál amit csinál.
Öncélú,semmit nem tesz a csapatért.Ezért nem fogom sose egy lapon említeni Messivel.
Ő ilyen amióta itt van, ez nekem sem szimpatikus baromira.
Viszont már nem fog megváltozni, az is biztos.
Én megpróbálnám kihozni belőle a maxot most tavasszal, aztán nyáron legombolnám a Psg-t, mint állat. :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 10., vasárnap 9:53

Egy szinte tökéletes meccs után is vegyük elő CR-t, csak mert... szerencsétlennek semmi nem akart összejönni a kapu előtt. Ki nem lett volna ideges? De most őszintén? :) A hozzáállásával semmi baj nem volt. Ő is bőven feljavult.

A csapkodásai világ életében megvoltak, miért kell 2016-ban is ezen pörögni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 10., vasárnap 9:44

Más lett a játékosok hozzáállása,ez fix.
A többi majd jön idővel.
Tetszett mindenki,kivéve...CR. Szánalmas volt amit tegnap csinált.4:0-nál a csapattársadra csapkodni,meg dühöngeni,mutogatni nem szép dolog.Megint kijött az hogy vele nem lesz 11 játékos egy csapat,remélhetőleg lesz 10,meg Ő,és akkor nem lehet olyan nagy gond.De engem kifejezetten irritál amit csinál.

szerk. Ja, Bale..Ha' Bale.. :sziv: :mrgreen:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. január 10., vasárnap 9:36

Én azt mondom, hogy egyelőre örüljünk az eredménynek és annak, hogy néha egész pofás támadásokat vezettünk.
De még nagyon sok meló lesz, mire összeáll a védekezésünk és újra gördülékenyen megy majd a labdajáratás.
Azt, meg hogy Isco és James súlytalan lenne, még korai megítélni, egyrészt Isco fél éve nem játszott a helyén, meccsek óta jegelve volt, nem csinálja meg azokat a dolgokat, amiket mondjuk ideigazolásakor, önbizalomtól duzzadva simán megcsinált, másrészt James meg nincs még olyan formában mint volt a sérülése előtt.
Ha tavasszal is csak ennyit fognak nyújtani, amit totál kizártnak tartok, akkor tényleg adom, hogy kevesek ide.
Modric nagyon tetszett, hiányzott már ez a Luka nagyon.
Kroost sokan írták, hogy jó volt, én valahogy őt érzem kevésnek mostanában, se támadásban, se védekezésben nem emelkedik ki, pedig ő aztán játszik folyamatosan. Én pl. az ő helyére tudnék elképzelni egy melósabb arcot, de olyat aki támadásban is ott van, ha úgy adódik, Kova? :hmmm: .
Modric------------Kova
-------Isco/James
3-ast meglesném azért, amúgy is jó lenne nem kifacsarni a középpályánkat, szóval lehet variálni.
Bale annyira nem lepett meg, mert már Beniteznél is jó formában volt, reméljük kitart ez a lendület tavaszra is.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 10., vasárnap 9:32

Érdekelnének a Cé volt a legjobb érvek, de a Pepések se titkolózzanak, bár Ramos fél meccses teljesítménye is érdekes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. január 10., vasárnap 8:42

+ Perez a mai meccsre is megvette a bírót. így könnyű. :roll:

Vissza: