Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 10., vasárnap 13:57

Statisztikailag az, személyes véleményem szerint nem
ZIDANE

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 10., vasárnap 13:49

Remy írta:Mondjuk akkor Messi 3. gólja is csak statisztikában gól, mert amúgy sok köze nem volt hozzá, csak szerencsével elé pattant. Persze értem én, hogy mit mondasz, csak akkor ez megint megítélés kérdése.
Igen, ugyanaz a szitu, mint CR sarokkal "visszatett" labdájánál... Nem megítélés kérdése. Összehasonlítottam 2 szitut. CR "gólpasszában" semmi tudatosság nem volt, Özil meg oda akarta tenni Walcottnak. De az is csak egy példa (ha már Özil lett felhozva, hogy tőle hány gólpasszt el lehetne venni) de írhattam volna Iscot is pl, mert nem egy olyan gólpassza volt, amit végül például Ronaldo oldott meg, vágott nagy gólt.
morientes írta:Jo hát akkor a szogleteknèk is lehetne vitatni hogy akkor szándèkosan teszem xy fejère,vagy faszán beivelem azt majd valaki èrkezik...
A szögletek is tudatosak. De nem is értem a "vitát". Szerintetek CR sarkazását gólpassznak lehet minősíteni, vagy mi? :hmmm:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 13:13

M1Ö írta:
KAG írta:De amúgy számomra sem gp az, amit Ronaldo csinált vagy az, ha valaki lepasszolja de a faszi még megver két embert és utána kúrja be.
De statisztikailag viszont az.
Azért nem lehet összehasonlítani a kettőt. Vegyük Özil gólpasszát Walcottnak, amit végül Walcott oldott meg. El lehet tőle venni, de az tudatos volt, kellett hozzá. Ronaldo meg az utolsó gólnál azt sem tudta, hogy mit csinál, csak szerncsével került pont Benzema elé.
Jo hát akkor a szogleteknèk is lehetne vitatni hogy akkor szándèkosan teszem xy fejère,vagy faszán beivelem azt majd valaki èrkezik...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 10., vasárnap 13:12

M1Ö írta:
KAG írta:De amúgy számomra sem gp az, amit Ronaldo csinált vagy az, ha valaki lepasszolja de a faszi még megver két embert és utána kúrja be.
Azért nem lehet összehasonlítani a kettőt. Vegyük Özil gólpasszát Walcottnak, amit végül Walcott oldott meg. El lehet tőle venni, de az tudatos volt, kellett hozzá. Ronaldo meg az utolsó gólnál azt sem tudta, hogy mit csinál, csak szerncsével került pont Benzema elé.
Mondjuk akkor Messi 3. gólja is csak statisztikában gól, mert amúgy sok köze nem volt hozzá, csak szerencsével elé pattant. Persze értem én, hogy mit mondasz, csak akkor ez megint megítélés kérdése.

A 2-t alapból kérdésnek tettem fel, mert utána nem igen jártam, csak eredmenyek.comot néztem. Ott 2-t írtak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 10., vasárnap 13:08

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 10., vasárnap 13:04

El Maestro írta:Azért azt ne vegyük gólpassznak, hogy Cé átesik a labdán, a lendületből érkező Benzema pedig bebassza a labdát a kapuba. :D

Mondjuk akkor Özilnek is a 16 gólpasszból inkább csak 8-10 marad meg.

De amúgy számomra sem gp az, amit Ronaldo csinált vagy az, ha valaki lepasszolja de a faszi még megver két embert és utána kúrja be.

Szerintem sem volt baj Ronaldoval.
Akart,hajtott és passzolt is a többieknek magához képest sokszor. Illetve végre lendületből nekiment a védőjének!
Csapkodásról meg... Ő ilyen, akkor is csapkodott amikor öt gólt lőtt és nem ment be a hatodik neki. :ike:
ZIDANE

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 12:34

Ordit hogy CR lelkileg padlón van kb az Irénkés sztori óta...és semmi javulás
Azota nyert egy BLt meg kapott egy aranylasztit...
persze ő sem fiatalodik de ennél sokkal több van benne.
Nem nagyon van benne tobb.Nem volt o gáz tegnap,eltekintve az utso gol elotti szenvedèstol,de kopott a dinamika,meg a gyorsaság.O meg ebbol èlt mindig.Itt èn dekoncentráltságot látok,amit lehetne orvosolni,akkor megint rugdoshatná a golokat mert a koritès meg van hozzá.Pl tegnap azt a helyzetet mikor centikkel ment mellè,règen simán elrakja az also sarokba.
Kellene neki egy nyugisabb családi háttér egy olyan asszonnyal aki valódi társa lehetne
Ki vagy te,a randiguru? :D
Nem èrdekli már ugy a foci,nekem ez jon le.Akar,nem kèrdès,de nem tud már ráhangolodni ugy mint règ.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 10., vasárnap 12:03

Jim írta:Jesének kéne 1-2 év kölcsön közepes erősségű csapatban,
ha utána sem jön fel a sérülése előtti szintre, mehet amerre lát...
Poolba elpasszolnám kölcsönbe. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2016. január 10., vasárnap 12:01

CR tényleg nem találta meg a jó formáját...reméljük egyelőre. Azért a csapat sportpszihológusával is el kellene beszélgetni és még finoman fogalmaztam. Ordit hogy CR lelkileg padlón van kb az Irénkés sztori óta...és semmi javulás. Ha lelkileg kiegyensúlyozott lenne a játéka is feljavulna... persze ő sem fiatalodik de ennél sokkal több van benne. Kellene neki egy nyugisabb családi háttér egy olyan asszonnyal aki valódi társa lehetne. 30 felett már másképp reagál a szervezet a vad legényéletre ez van. Frusztrált az emberünk és ha a többieknek hosszabb távon is jobban megy a játék félö hogy még rosszabb lesz a helyzet.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2016. január 10., vasárnap 12:00

Jesének kéne 1-2 év kölcsön közepes erősségű csapatban,
ha utána sem jön fel a sérülése előtti szintre, mehet amerre lát...

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 10., vasárnap 11:50

palesz77 írta:Nekem a legfőbb változásnak az tűnt, hogy a két középhátvédetek nem képzelte magát irányítónak, és a labdakihozatalokat kicsiben próbáltátok szinte mindig megoldani.
Pontosan, már tegnap is látszott. Sokkal higgadtabbak voltak a labdakihozatalok, csak ha muszáj volt, akkor vágták előre. Egy megjegyzés, hogy ezért is tetszik Isco jobban, mint James vagy Kovacic. Ezekben jobb a spanyol, Kroos-szal meg Marceloval sokkal jobban elpasszolgat, mint a másik kettő.
palesz77 írta:de a középpályás védekezéseteken van még mit csiszolni, mert sokszor átrohantak ezen a hármason.
Lesz munka még bőven. Azt hiszem hehe írta tegnap meccs közben, hogy még mindig sok a terület a játékosok közt. Egyet értek vele, ezért jött át annyira könnyen a k.pályán a Depor. És nem azért, mert a Modric-Kroos-Isco 3mas annyira kevés védekezésben. Ez viszont már eltér az ő véleményétől. :mrgreen:
De már tegnap sem voltak akkora lyukak a pályán, sokan a labda felé mozogtak és nem el tőle, ami nagyon tetszett. Jó lesz az, az irány látszik, hogy hova akar Zidane elérni. Ha megoldja akkor kössétek fel a gatyátokat! :sly: :)

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. január 10., vasárnap 11:45

+ visszatért az élet a Bernabeuba :)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 10., vasárnap 11:42

Nekem a legfőbb változásnak az tűnt, hogy a két középhátvédetek nem képzelte magát irányítónak, és a labdakihozatalokat kicsiben próbáltátok szinte mindig megoldani. Mondjuk lehet nem láttam jól, de nekem nagyon ez jött le. Kroos is szerintem az idei legjobb meccsét hozta, legalább 2 saját térfeles kiugratása is volt, Modric szintén sokkal jobban mozgott, pedig ő volt a Benítez éra egyik legjobbja talán. Szerintem Isco is jobb volt az eddigieknél, de a középpályás védekezéseteken van még mit csiszolni, mert sokszor átrohantak ezen a hármason. Nyilván első meccs, meg sokaknál formahiány is, de ezen javítania kell Zizunak, ha a rangadókon is partiban akar lenni. Támadásban mondjuk ahogy írtam is, ég és föld volt a különbség, de ez a javulás azért várható volt, Benítez már-már művészi szinten leépítette a pálya közepét, pedig minőségben top3-ban van most az a csapatrész nálatok az európai mezőnyt nézve.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 10., vasárnap 11:41

El Maestro írta:De Remy kettőről írt, én pedig arra reagáltam. :)
Ja azt nem láttam, bocs. :) Mondjuk sarokkal így visszatenni, nem volt egyszerű feladat. :lol:
Viszont nagyon durván lassul.
Eléggé, ja. Alapból az egész mozgása megváltozott sprinteknél. Mintha az egész teste tiszta merev lenne.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 10., vasárnap 11:39

El Maestro írta:
M1Ö írta:A Balenek adott gólpasszára gondolt szerintem. Az meg szép volt, okosan csinálta, hogy vissza tette 2. hullámba. :)
Igen, az az egy gólpassza volt. De Remy kettőről írt, én pedig arra reagáltam. :)
Amúgy az nagyon nagy passz volt. Szerintem sem volt baj CR-rel, tegnap csak a tipikusan nem jön össze semmi napja volt, de legalább akart. Viszont nagyon durván lassul.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. január 10., vasárnap 11:36

M1Ö írta:A Balenek adott gólpasszára gondolt szerintem. Az meg szép volt, okosan csinálta, hogy vissza tette 2. hullámba. :)
Igen, az az egy gólpassza volt. De Remy kettőről írt, én pedig arra reagáltam. :)

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 10., vasárnap 11:32

Már csak azért is pozitív a meccs, mert Bale még nem volt ennyire jó amióta a csapatban van. Mondjuk most is volt területe bőven, ebben partner volt a Depor, de ettől függetlenül tetszett a játéka és hozzá állása. Tetszett, hogy ennyit visszajárt, az a szerelése a 2. félidőben a saját 16osunknál nagyon nagy volt, csak pislogtam, hogy ilyeneket megcsinál, mert valljuk be, nem ehhez voltunk hozzá szokva. Meg az a passza CRnek a kapufa előtt... El sem hittem, hogy ilyeneket is tud az emberünk, eddig jól titkolta. Remélem marad ez a forma, kelleni fog nagyon. Benzema kicsit eltűnt, ennél többet szokott játékban lenni. De formában van, lövöldözi a gólokat és még mindig magasan a legokosabb játékos az első 3masból. Imádom a szélre kitett labdáit és hogy nem a közvetlen mellette álló játékosnak passzol, hanem teszi ki a szélre. A legnagyobb pozitívum nekem viszont az, hogy megint a bal szél van többet játékban. Carvajal is nagyon jó volt a jobboson, de Marcelora kell építeni. Nagyot játszott, meg is látszott a játékunkon, hogy többet mehet fel. Kroos még messze van a maxtól (meg mondjuk elég sokan) de látszik a javulás, ott volt mindenhol. Iscon is látszik a potenciál, vissza kell szokjon és nem lesz vele gond. Jobbnak érzem a k.pályára 3. embernek, mint Jamest. Többet védekezik, James túl sokat volt fent, sokkal többet kellett dolgozzon vele Modricnak meg Kroosnak. Modricra meg nincsenek szavak! A legnagyobb császár az emberünk. Azok az izomból felpasszolt labdái, külsőzései, testcselei, az az átlépős csel... egy szóval... :agree: :salute: Pedig még sem pörög fullon.

CR-t sajnálom amúgy. Nem volt szimpatikus a sok hiszti roham, de végre akart. Mezőnyben már régen volt ennyire aktív, rengeteg helyzete volt, csak semmi nem ment be. Szerintem felesleges elővenni.
El Maestro írta:Azért azt ne vegyük gólpassznak, hogy Cé átesik a labdán, a lendületből érkező Benzema pedig bebassza a labdát a kapuba. :D
A Balenek adott gólpasszára gondolt szerintem. Az meg szép volt, okosan csinálta, hogy vissza tette 2. hullámba. :)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 11:29

hehe írta:
Az mennyire tragikomikus volt te jo Isten....Ott szerencsètlenkedik szánalmasan,a francia meg megkonyorult rajta,ahogy ránèzett,az olyan volt mintha azt sugallta volna,ocsėm ne járasd már le magad jobban,mint amennyire eddig... :roll:
idióta hezének kellett volna jóval korábban passzolnia, aztán még talán jó is lett volna, ha nem céronaldo mögé teszi a labdát.

elő lehet venni céronaldot ezért a meccsért, csak nem érdemes, nem volt semmi baj vele.
Nem vettem elo.Csak az a rágorcsolès volt már egy kicsit szánalmasan vicces.
Irtam hogy nem volt szerencsèje,de mondjuk amiket règen bevarrt volna,azt tegnap nem.Mostanában nem.Règota nem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 10., vasárnap 11:25

Az mennyire tragikomikus volt te jo Isten....Ott szerencsètlenkedik szánalmasan,a francia meg megkonyorult rajta,ahogy ránèzett,az olyan volt mintha azt sugallta volna,ocsėm ne járasd már le magad jobban,mint amennyire eddig... :roll:
idióta hezének kellett volna jóval korábban passzolnia, aztán még talán jó is lett volna, ha nem céronaldo mögé teszi a labdát.

elő lehet venni céronaldot ezért a meccsért, csak nem érdemes, nem volt semmi baj vele.
Kép
Kép
Kép

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 11:19

Persze egèsz meccsen nem volt szerencsèje,az a kapufa golt èrdemelt volna,ilyen a foci.

Ellenben Bale,neki tegnap minden bejott,egyèrtelmuen a meccs legjobbja,remèlem sorozatosan ehhez kozelit hoz majd.

A focival elègedett voltam,habár a vèdelem nem volt a helyzet magaslatán nèha,ettol fuggetlen a tegnapi meccs alapján bármelyik csapattal meccsben lettunk volna,azt hiszem.
Azt nemtom hogy komolyabb csapat ellen mit èrt volna az a kp,nem èrtek a focihoz,de pariban lettunk volna bármelyik top csapattal tegnap.
Az irány jo.Hogy Zidane mit akar majd játszatni,az korvonalazodik talán,de hogy mikor lesz kèsz a csapat,ès majd akkor hogy muzsikálnak,az majd sorozatos meccsek után lehet èrtèkelni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: