Értékeld a legutóbbi meccset
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Egy jobb őszi szezon után ezzel a mai meccsel nem lenne probléma,mert sajnos van ilyen.
Így viszont...
Így viszont...
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
jó lesz ez. Inkább X-eljünk így, mint RB alatt esetleges győzelem. Látszik pár meccs alatt, mire akarja helyezni ZZ a hangsúlyt. Az elsőben embertelenül hajtott a Betis, mi meg átaludtuk a 45 percet, de a 2. miatt érdemes volt leülni a TV elé. Volt sok nagyon szép labdakihozatal, sajnos elöl ma nem mentek be a helyzetek, ha 2-3 góllal nyerünk sem szólhattak volna semmit.
Van ilyen, legalább jó úton vagyunk.
Danilo mehet vésztartaléknak, de ezt eddig is tudtuk... CR-nek meg láthatóan nem fekszik ez a típusú játék, és ma a kevés helyzetét is elpuskázta.
Modric meg ISTEN!!!
Van ilyen, legalább jó úton vagyunk.
Danilo mehet vésztartaléknak, de ezt eddig is tudtuk... CR-nek meg láthatóan nem fekszik ez a típusú játék, és ma a kevés helyzetét is elpuskázta.
Modric meg ISTEN!!!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
megérdemelt pont vesztés. A Betis megérdemelte jobban hajtott.
Benítezes beadós lötyögés.
Jöhet a kupa után itt is lassan a szöveg...majd a BL..mi arra koncentrálunk.
Ez van a Barcelona jobb csapat(idén is) mi idén csak a kis csapatok ellen emberkedünk, ha valaki oda teszi magát akkor megáll a tudomány.Ez van.
Amúgy Danilo ma IS sokba került. Remélem utolsó meccse real mezben és megy vissza a nyugati aluljáróba zsebelni a nyugdíjasokat és óvodások mobilját elcsórni.
Benítezes beadós lötyögés.
Jöhet a kupa után itt is lassan a szöveg...majd a BL..mi arra koncentrálunk.
Ez van a Barcelona jobb csapat(idén is) mi idén csak a kis csapatok ellen emberkedünk, ha valaki oda teszi magát akkor megáll a tudomány.Ez van.
Amúgy Danilo ma IS sokba került. Remélem utolsó meccse real mezben és megy vissza a nyugati aluljáróba zsebelni a nyugdíjasokat és óvodások mobilját elcsórni.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Menj már innen komolyan az ilyen hülyeségeiddel. Jó, hogy nem már örüljünk az egy pontnak bazdmeg.HozzászólásSzerző: Anyaka » 2016.01.24. 22:19
Ma igazságos eredmény lesz az 1-1, ha így marad.
Normális csapat (legalábbis fejben nem ennyire gyenge játékosokból álló), átment volna többször a Real védelmén, ez a része a csapatnak továbbra sem stabil idén. Nem értem Pepe erőltetését. Nacho jobb alternatíva.
Következő meccsen egyébként Adan bogdáningolni fog minden alkalommal amikor csak lehet.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
az a helyzet hogy simán meglehetett volna ez a meccs.
ha nem jópár pontos hátrányban lennék nem szólnék egy rossz szót sem, mert ilyen van.
semmi nem jött össze.
amott meg egy élete gólját lövő senki.
de így, hogy ekkora a difi, nagyon el vagyok keseredve.
Nekünk innen már lényegileg mindegy a liga.
ha nem jópár pontos hátrányban lennék nem szólnék egy rossz szót sem, mert ilyen van.
semmi nem jött össze.
amott meg egy élete gólját lövő senki.
de így, hogy ekkora a difi, nagyon el vagyok keseredve.
Nekünk innen már lényegileg mindegy a liga.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára petiamadridista 2016. január 24., vasárnap 22:27-kor.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
A nagy lószart volt igazságos...egy piros simán ment volna az egyik Betisesnek amugyis...olyanokat faultot bazd...
Danilo takarodj...ez a hivatalos új szlogen...beszarás mennyire világtalan...nemtom Zizou minek rakta be de biztos nem azért mert ugy gondolta hogy itt idegenben jo lesz ez.
Ez a bajnokság off...ha nyerni kell mert előttünk botlottak tuti szopó vagy x....ezt el kell engedni. Majd jövőre.
Ha nem ez a béndzsa spori meg Danilo van behuzzuk.
Danilo takarodj...ez a hivatalos új szlogen...beszarás mennyire világtalan...nemtom Zizou minek rakta be de biztos nem azért mert ugy gondolta hogy itt idegenben jo lesz ez.
Ez a bajnokság off...ha nyerni kell mert előttünk botlottak tuti szopó vagy x....ezt el kell engedni. Majd jövőre.
Ha nem ez a béndzsa spori meg Danilo van behuzzuk.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Küzdeni akarásból 0 a csapat. Akaraterő 0. Pont ma szidtam a PL csapatait, hogy milyen szarok és mennyire egy fos bajnokságot csinálnak idén, erre ezt kapom.
Ez a túlfizetett banda sose fog annyit és úgy küzdeni, mint azt én (mi szurkolók) elvárnánk... Nagyon szomorú vagyok, hogy nem lett meg a 3 pont :S
Ez a túlfizetett banda sose fog annyit és úgy küzdeni, mint azt én (mi szurkolók) elvárnánk... Nagyon szomorú vagyok, hogy nem lett meg a 3 pont :S
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont írni akartam én is, hogy következő meccsen nyuogdtan lehet tenni a Betis ellen.
Fingom sincs kivel játszanak, de akik ellenünk lehoznak egy ilyet azok 10/9x kikapnak a következő meccsen
Fingom sincs kivel játszanak, de akik ellenünk lehoznak egy ilyet azok 10/9x kikapnak a következő meccsen
ZIDANE
- ateeemadrid
Na, hivatalosan is bajnok a Barca, kár ezért a meccsért, simán be lehetett volna húzni. Igazából annyira haragudni se tudok a csapatra, sajnos vannak ilyen meccsek, az a baj, hogy -5 pontnál ez már így nem fér bele.
Danilonak meg bontsuk fel a szerződését, azt rakjuk ki az utcára, mert ez megye3-ban is kevés.
Modric meg isten.
Danilonak meg bontsuk fel a szerződését, azt rakjuk ki az utcára, mert ez megye3-ban is kevés.
Modric meg isten.
Fogyatékos.Igazságos
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Szerintem mi ezzel az eredménnyel ki is szálltunk a bajnoki címért folytatott küzdelemből...ilyen extázisban focizó csapatot, mint a Betis már rég nem láttam...csak kár, hogy a kövi meccsükön majd belefutnak egy nagy pofonba...
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Melyik meccset adta a digi?Re: Megy a meccs!
Szerző: Anyaka
Normális csapat (legalábbis fejben nem ennyire gyenge játékosokból álló), átment volna többször a Real védelmén, ez a része a csapatnak továbbra sem stabil idén. Nem értem Pepe erőltetését. Nacho jobb alternatíva.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igazságos? Nem tudom melyik meccset nézted.HozzászólásSzerző: Anyaka » 2016.01.24. 22:19
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezek ellen idegenben èpp hogy kinyogtunk egy ikszet,kb evvel a csapattal.Ha ez nem javulás,nemtom mi.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az első félidő remek volt. Szépen támadtuk le az ellenfelet, szépen járt a labda, gyönyörű akciók voltak. Ott nagyon látszott ZZ munkája, hogy ő mit szeretne a csapattól. Hátul azért bőven van még bizonytalanság, főleg Pepe részéről. A gólnál sem értettem hová rohant ki a szélre, oké hogy egy ellenfél játékos ment ott, de Carvajal a labdás ember mögött volt már bőven...na nem baj.
A cserék nem sokat tudtak hozzátenni, Kovacic biztató, Jesé és James nagyon gyenge. Alakul a dolog szerencsére
A cserék nem sokat tudtak hozzátenni, Kovacic biztató, Jesé és James nagyon gyenge. Alakul a dolog szerencsére
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
az eleje szép volt
remélem nem sérült meg senki komolyabban..
remélem nem sérült meg senki komolyabban..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Amíg fent volt a BBC, addig ment a foci is, Benzema ha azt a helyzetet leteszi Bélának, az parádé lett volna, kár. Jó ez a kezdő, mégha Pepe nekem ki is lóg, sem a labdakihozatalt nem érzi igazán, és hát hátul is vannak hibák. Illetve Isco néha varázsol, de azért több kell tőle mezőnyben.
Viszont a cserék. Lucas Vazquez otthon sír jelenleg szerintem, ő a nagy vesztes itt. Pedig amit Jesé csinál az hasonlóan egydimenziós, csak mellé kevésbé hatékony. Borzasztó egy nulla iq-s az ember, pedig a képességei megvannak. Kovácsot így nehéz lesz felépíteni, pedig kellene neki az önbizalom. Mondjuk nekem kicsit bénácska néha. James meg, hát ez így nem lesz jó. Kezdőbe nincs neki hely jelenleg, és nem is az a padról faszán beszálló típus. Amúgy sincs rendben, egyértelmű.
Szóval amíg a BBC parádézott, a csapat meg játszotta alattuk a ritmust, addig fasza volt.
Viszont a cserék. Lucas Vazquez otthon sír jelenleg szerintem, ő a nagy vesztes itt. Pedig amit Jesé csinál az hasonlóan egydimenziós, csak mellé kevésbé hatékony. Borzasztó egy nulla iq-s az ember, pedig a képességei megvannak. Kovácsot így nehéz lesz felépíteni, pedig kellene neki az önbizalom. Mondjuk nekem kicsit bénácska néha. James meg, hát ez így nem lesz jó. Kezdőbe nincs neki hely jelenleg, és nem is az a padról faszán beszálló típus. Amúgy sincs rendben, egyértelmű.
Szóval amíg a BBC parádézott, a csapat meg játszotta alattuk a ritmust, addig fasza volt.
Nem illik.
Szokásos egy félidő foci, mondjuk nem lehet hibáztatni érte a fiúkat. Meccs embere meg KAK. Bale meg legalább már abban erős, amiben kell: gólszerzés és helyzetteremtés. Végre nem totyog a labdával, hanem ráront az ellenfélre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Egyébként szerintem a tegnapi meccs volt az első a szezonban, amikor többet futottunk az ellenfélnél.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor ezek szerint tényleg felfogás kérdése, mert szerintem statisztikailag sem az.
Hogy maradjak Özil példájánál... az nálam sem gólpassz, csak statisztikailag. Ez a CR eset azért más volt.
A szögletek is. Hiába "csak" területre ívelik sokszor, akkor egy megszokott, begyakorolt figura, nálam egyértelműen gólpasszok.
Hogy maradjak Özil példájánál... az nálam sem gólpassz, csak statisztikailag. Ez a CR eset azért más volt.
A szögletek is. Hiába "csak" területre ívelik sokszor, akkor egy megszokott, begyakorolt figura, nálam egyértelműen gólpasszok.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem sem.KAG írta:Statisztikailag az, személyes véleményem szerint nem
A szogletet meg persze hogy tudatosan rugják,tudattalanul nem lehet
De nem ez a lènyeg.Van,mikor egy konkrèt fejet keresnek a labdával,nyilván,de a legtobbszor teruletre ivelik.
LEGIO PATRIA NOSTRA