Egyéb sportok
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Egyéb sportok
továbbra sem értem, hogy képes valaki élőben nézni az nfl-t.
annyi üresjárat és tömény unalom van, hogy leolvad az agyam.
annyi üresjárat és tömény unalom van, hogy leolvad az agyam.
Jól látod Főleg azért, mert ahogy neked a Seattle a második, úgy nekem a GB a második.sebydani írta:Akkor ma este te sem a Redskinsnek szurkolszTheBull6 írta:
Nyugi, egy Cowboys drukkerrel beszélsz. Tudom milyen érzés a PO-ról álmodni.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Akkor ma este te sem a Redskinsnek szurkolszTheBull6 írta:
Nyugi, egy Cowboys drukkerrel beszélsz. Tudom milyen érzés a PO-ról álmodni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- P. Krisz
Hát ja , de a Seahawksot sose szabad leírni . Tavaly a Green Bay ellen mi volt . Mind Wilson , mind a csapat tiszta homály volt aztán a trükkös játék után feltámadtak .ferni írta: Nevetséges..... Seahawks azt se tudja hol van...
Wilson kap egy rossz snapet, ami 5-10 yarddal Wilson mögé kerül és a totál szopás helyett ebből csinálnak TDt... Szánalmas bakker... világi makk...
Innen már be is húzzák sajna, pedig reménykedtem, hogy a Vikings meglepi a Seattlet.
Most meg egy fumble , fasza .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Nyugi, egy Cowboys drukkerrel beszélsz. Tudom milyen érzés a PO-ról álmodni.sebydani írta:Még most is, kitartóan De rajtuk kívül a Seahawks akikért tudok szorítani. Na meg mi nem igen járunk a rájátszásba, legalább legyen már kinek szurkolnom naTheBull6 írta:Te a minap még Eaglesös voltál, nem?
Remélem kiesnek a picsbe amúgy, a Pats és a Phili után őket utálom a legjobban.
Legalább focicsapatban egy az ízlésünk
- sebydani
Még most is, kitartóan De rajtuk kívül a Seahawks akikért tudok szorítani. Na meg mi nem igen járunk a rájátszásba, legalább legyen már kinek szurkolnom naTheBull6 írta:Te a minap még Eaglesös voltál, nem?
Legalább focicsapatban egy az ízlésünk
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Te a minap még Eaglesös voltál, nem?
Nevetséges..... Seahawks azt se tudja hol van...P. Krisz írta:Vikings - Seahawks meccs elég jó .
Kevés a pont , de izgalmas .
Wilson kap egy rossz snapet, ami 5-10 yarddal Wilson mögé kerül és a totál szopás helyett ebből csinálnak TDt... Szánalmas bakker... világi makk...
Innen már be is húzzák sajna, pedig reménykedtem, hogy a Vikings meglepi a Seattlet.
- sebydani
Ilyen snap után mekkora játék Wilson csapasd, koma!
- P. Krisz
Vikings - Seahawks meccs elég jó .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
morientes írta:Mondtam èn ilyet?Ez nem feltételezi azt, hogy egyet kell érteni a teátrális és ripacs majomkodásaival, amivel magát járatja le.
Nem, de ugyanígy Ferencváros se írta azt, hogy nincs joga ehhez, vagy hogy ne tehetné meg ezeket, csak ezzel saját magát minősíti.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mondtam èn ilyet?Ez nem feltételezi azt, hogy egyet kell érteni a teátrális és ripacs majomkodásaival, amivel magát járatja le.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Ez nem feltételezi azt, hogy egyet kell érteni a teátrális és ripacs majomkodásaival, amivel magát járatja le.morientes írta:Más meg kirakatokat basz be,meg autokat gyujt fel a szolásszabadság nevèben.Meg felszolitja a noket hogy fozzenek,szuljenek oszt kussoljanak.Ezt hivják ugy hogy demokrácia.Magyarországon meg álitolag az van.Álitolag.Mit képzel ez magáról? Széttép egy szerződést?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Más meg kirakatokat basz be,meg autokat gyujt fel a szolásszabadság nevèben.Meg felszolitja a noket hogy fozzenek,szuljenek oszt kussoljanak.Ezt hivják ugy hogy demokrácia.Magyarországon meg álitolag az van.Álitolag.Mit képzel ez magáról? Széttép egy szerződést?
LEGIO PATRIA NOSTRA
- sebydani
Pont a pillanaton néztem meg az összefoglalót eddig nem tudtam. Zseniális mennyire hülyék voltak Tipikus vesztes csapat ez a Bengals. A Steelers így is majdnem elbukta, azért az se lett volna kis teljesítmény. Big Ben meg Brown sérülése után szerintem a következő körben viszont már kikapnak könnyedén.ferni írta: Voltak ötleteim mik történhettek, de mikor most megnéztem az ismétlést a meccsről konkrétan nem hittem el amit láttam....
Ez nagyon kemény volt, ennyi idiótát rég láttam egy csapatban...
Voltak ötleteim mik történhettek, de mikor most megnéztem az ismétlést a meccsről konkrétan nem hittem el amit láttam....András93 írta:Rájuk lehet fogni, hogy fgy-k.poronty írta:Mennyi eszméletlen buta, fejben gyenge játékosa van ennek a Bengals-nek. Meg is érdemlik, hogy kikapnak, ha ilyen sötétek. Rötliburger válla, azért nagyjából rendbe van, de Bell illetve DeAngelo Williams nélkül nagyon nehéz lesz idegenbe.
Ez nagyon kemény volt, ennyi idiótát rég láttam egy csapatban...
Mikor jött az Interception a legvégén na mondom tuti földet ért a labda, mert onnan már nem lehet ellúzerkedni... Aztán mikor bemondta a spori, hogy kb 1:40nél a Bengalsé a labda néztem nagyokat hogy itt meg mi lesz, mivel tudtam az eredményt...
És ami a legviccesebb, hogy Ben kb 15 yard hosszúakat tudott dobálni, mert többet nem bírt a válla... és még így is bebukta a Bengals... igazi lúzerek.
- sebydani
Estére Seahawks-Green Bay továbbjutást várok, még akkor is ha ez az idei Packers elég gyenge. Cousins nagyon jó szokott lenni otthon, de még így is gyenge ez a Redskins. Wilson meg folytatja tovább a formáját majd
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Chiefs 10-es győzelmi szériában volt az alapszakaszban, lehetett tudni, hogy komoly formában vannak, de azt éppen nem gondoltam, hogy lenullázzák a Houstont. Remélem a Patriotsot is meg tudják szorongatni legalább.
Egy gép vagyok.ziro4vr írta: De hogy a túróba tudsz te ilyenkor fórumozni? Én max magatehetetlenül beleesek valami ülő alkalmatosságnak tűnő tárgyba. És még hétkor is kelsz. Mit ittál te, bacardit?
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Rájuk lehet fogni, hogy fgy-k.poronty írta:Mennyi eszméletlen buta, fejben gyenge játékosa van ennek a Bengals-nek. Meg is érdemlik, hogy kikapnak, ha ilyen sötétek. Rötliburger válla, azért nagyjából rendbe van, de Bell illetve DeAngelo Williams nélkül nagyon nehéz lesz idegenbe.