Hát a mit kèpzel magárol hogy szèttèp egy szerzodèst,nekem nagyon igy jott le.Hogy o szerinte nincs joga ehhez.Nem, de ugyanígy Ferencváros se írta azt, hogy nincs joga ehhez,
Meg ugy másnak sem,semmi olyanhoz,ami utkozik az o nèzeteivel.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 21:43
Hát a mit kèpzel magárol hogy szèttèp egy szerzodèst,nekem nagyon igy jott le.Hogy o szerinte nincs joga ehhez.Nem, de ugyanígy Ferencváros se írta azt, hogy nincs joga ehhez,
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 10., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. január 10., vasárnap 21:32
Jól látod Főleg azért, mert ahogy neked a Seattle a második, úgy nekem a GB a második.sebydani írta:Akkor ma este te sem a Redskinsnek szurkolszTheBull6 írta:
Nyugi, egy Cowboys drukkerrel beszélsz. Tudom milyen érzés a PO-ról álmodni.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 10., vasárnap 21:28
Akkor ma este te sem a Redskinsnek szurkolszTheBull6 írta:
Nyugi, egy Cowboys drukkerrel beszélsz. Tudom milyen érzés a PO-ról álmodni.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. január 10., vasárnap 21:27
Hát ja , de a Seahawksot sose szabad leírni . Tavaly a Green Bay ellen mi volt . Mind Wilson , mind a csapat tiszta homály volt aztán a trükkös játék után feltámadtak .ferni írta: Nevetséges..... Seahawks azt se tudja hol van...
Wilson kap egy rossz snapet, ami 5-10 yarddal Wilson mögé kerül és a totál szopás helyett ebből csinálnak TDt... Szánalmas bakker... világi makk...
Innen már be is húzzák sajna, pedig reménykedtem, hogy a Vikings meglepi a Seattlet.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. január 10., vasárnap 21:25
Nyugi, egy Cowboys drukkerrel beszélsz. Tudom milyen érzés a PO-ról álmodni.sebydani írta:Még most is, kitartóan De rajtuk kívül a Seahawks akikért tudok szorítani. Na meg mi nem igen járunk a rájátszásba, legalább legyen már kinek szurkolnom naTheBull6 írta:Te a minap még Eaglesös voltál, nem?
Remélem kiesnek a picsbe amúgy, a Pats és a Phili után őket utálom a legjobban.
Legalább focicsapatban egy az ízlésünk
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 10., vasárnap 21:23
Még most is, kitartóan De rajtuk kívül a Seahawks akikért tudok szorítani. Na meg mi nem igen járunk a rájátszásba, legalább legyen már kinek szurkolnom naTheBull6 írta:Te a minap még Eaglesös voltál, nem?
Remélem kiesnek a picsbe amúgy, a Pats és a Phili után őket utálom a legjobban.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. január 10., vasárnap 21:22
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. január 10., vasárnap 21:20
Nevetséges..... Seahawks azt se tudja hol van...P. Krisz írta:Vikings - Seahawks meccs elég jó .
Kevés a pont , de izgalmas .
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 10., vasárnap 21:18
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. január 10., vasárnap 21:00
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. január 10., vasárnap 20:58
morientes írta:Mondtam èn ilyet?Ez nem feltételezi azt, hogy egyet kell érteni a teátrális és ripacs majomkodásaival, amivel magát járatja le.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 20:53
Mondtam èn ilyet?Ez nem feltételezi azt, hogy egyet kell érteni a teátrális és ripacs majomkodásaival, amivel magát járatja le.
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. január 10., vasárnap 20:25
Ez nem feltételezi azt, hogy egyet kell érteni a teátrális és ripacs majomkodásaival, amivel magát járatja le.morientes írta:Más meg kirakatokat basz be,meg autokat gyujt fel a szolásszabadság nevèben.Meg felszolitja a noket hogy fozzenek,szuljenek oszt kussoljanak.Ezt hivják ugy hogy demokrácia.Magyarországon meg álitolag az van.Álitolag.Mit képzel ez magáról? Széttép egy szerződést?
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 16:22
Más meg kirakatokat basz be,meg autokat gyujt fel a szolásszabadság nevèben.Meg felszolitja a noket hogy fozzenek,szuljenek oszt kussoljanak.Ezt hivják ugy hogy demokrácia.Magyarországon meg álitolag az van.Álitolag.Mit képzel ez magáról? Széttép egy szerződést?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 10., vasárnap 16:12
Pont a pillanaton néztem meg az összefoglalót eddig nem tudtam. Zseniális mennyire hülyék voltak Tipikus vesztes csapat ez a Bengals. A Steelers így is majdnem elbukta, azért az se lett volna kis teljesítmény. Big Ben meg Brown sérülése után szerintem a következő körben viszont már kikapnak könnyedén.ferni írta: Voltak ötleteim mik történhettek, de mikor most megnéztem az ismétlést a meccsről konkrétan nem hittem el amit láttam....
Ez nagyon kemény volt, ennyi idiótát rég láttam egy csapatban...
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. január 10., vasárnap 16:04
Voltak ötleteim mik történhettek, de mikor most megnéztem az ismétlést a meccsről konkrétan nem hittem el amit láttam....András93 írta:Rájuk lehet fogni, hogy fgy-k.poronty írta:Mennyi eszméletlen buta, fejben gyenge játékosa van ennek a Bengals-nek. Meg is érdemlik, hogy kikapnak, ha ilyen sötétek. Rötliburger válla, azért nagyjából rendbe van, de Bell illetve DeAngelo Williams nélkül nagyon nehéz lesz idegenbe.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 10., vasárnap 14:31
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. január 10., vasárnap 14:04
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 10., vasárnap 13:58
Egy gép vagyok.ziro4vr írta: De hogy a túróba tudsz te ilyenkor fórumozni? Én max magatehetetlenül beleesek valami ülő alkalmatosságnak tűnő tárgyba. És még hétkor is kelsz. Mit ittál te, bacardit?
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem