ziro4vr írta:Hateful 8
Teljesen jó volt ez, nem unatkoztam egy percet se. Cast parádés, jó volt látni pl Madsent egy nem Zs filmben. Viszont amit bánok, hogy Tarantino sztem nem fog már olyan filmet csinálni mint a ponyva.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jackson flashbackjén szakadtam. Nagy állat ez a Quentin. Walton Goggins is parádés volt, Tatum viszont kilógott
Szerintem is nagyon jó film volt, én sem unatkoztam. Egyetlen hibát látok benne, hogy krimiszerű műfajt felvonultatva kimaradt belőle a krimi. Hiába a jó karakterek, a menő szövegek, sokan elégedetlenek lesznek, mert a krimirésze kb. egy tucat NCIS rész bonyolultságával vetekszik, vagy még azzal sem. Olyan, mintha a francia krémesből kimaradt volna a krém. Ezt jobban csinálhatta volna az öreg. A film többi része viszont hibátlan, talán minden idők legdurvább, legmenőbb mészárlását kapjuk (hasonló kategóriájú filmben biztos), a karakterek szórakoztatóak, mindenkinek jut elég idő a vásznon (
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kivéve Tatumot, de az ő karaktere amúgy is színtelen, szagtalan lett), a színészek közül pedig többen parádéznak. Valóban nem ez lett QT legjobb filmje, de így is szerintem az elmúlt egy éves periódus legjobb filmje. Csak a krimi hiánya (egyszerűsége) miatt 9/10.