OKC bohóc csapat, két ekkora monster-ral illene már odaérni, Clippers köpedelem, remélem ismét lebőgnek. Bulls továbbra sem tud mit kezdeni a Rose esettel,( Buttler-t hagyjuk, fizikum top, kb ennyi), Pacers totál homály, Rockets szintén. Bezzeg a Knicks!!!!!nmate írta:Van egy olyan érzésem, ez később sem lesz másként.Tjacks írta:Curry megint elcsöppent, úgy dobott 39 pontot 8-15 triplával,hogy kiült egy negyedet. Kezdem elhinni hogy rámennek a 72-10re, eddig azt hittem nem lesz még egy csapat aki megcsinálja. Pillanatok alatt változnak az erő viszonyok ezt jól tudom, de papíron a Keleti nagydöntős csak abban bízhat, hogy egy 7 meccses Spurs-Gsw vezéráldozatokkal jár majd. JELENLEG így látom.
OKC nem pálya szerintem, Clippers nem képes konstans jó teljesítményre, a többi zéró. Hámeszék meg most intézték el magukat, azzal kineveztek a Cavsnél egy James-bábot Lue személyében.
Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Van egy olyan érzésem, ez később sem lesz másként.Tjacks írta:Curry megint elcsöppent, úgy dobott 39 pontot 8-15 triplával,hogy kiült egy negyedet. Kezdem elhinni hogy rámennek a 72-10re, eddig azt hittem nem lesz még egy csapat aki megcsinálja. Pillanatok alatt változnak az erő viszonyok ezt jól tudom, de papíron a Keleti nagydöntős csak abban bízhat, hogy egy 7 meccses Spurs-Gsw vezéráldozatokkal jár majd. JELENLEG így látom.
OKC nem pálya szerintem, Clippers nem képes konstans jó teljesítményre, a többi zéró. Hámeszék meg most intézték el magukat, azzal kineveztek a Cavsnél egy James-bábot Lue személyében.
-
Curry megint elcsöppent, úgy dobott 39 pontot 8-15 triplával,hogy kiült egy negyedet. Kezdem elhinni hogy rámennek a 72-10re, eddig azt hittem nem lesz még egy csapat aki megcsinálja. Pillanatok alatt változnak az erő viszonyok ezt jól tudom, de papíron a Keleti nagydöntős csak abban bízhat, hogy egy 7 meccses Spurs-Gsw vezéráldozatokkal jár majd. JELENLEG így látom.
Na hehe. Mehet a szerződés Blattnek?
- nmate
All-Snub:
East - Kyrie (injury), K Love, Isaiah Thomas, H Whiteside, A Horford.
West - Blake G (injury), T Parker, D Jordan, Dirk, D Lillard.
Remélem Kobe addig még egyben marad amúgy, legalább lesz valami hangulata a meccsnek.
East - Kyrie (injury), K Love, Isaiah Thomas, H Whiteside, A Horford.
West - Blake G (injury), T Parker, D Jordan, Dirk, D Lillard.
Remélem Kobe addig még egyben marad amúgy, legalább lesz valami hangulata a meccsnek.
Jó öreg Zinger
Remélem sikerül ezt majd olyan szintre fejlesztenie mint Dirknek azt az egy lábas fadeawayt. Kb lehetetlen blokkolni.
Remélem sikerül ezt majd olyan szintre fejlesztenie mint Dirknek azt az egy lábas fadeawayt. Kb lehetetlen blokkolni.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Lebronékat megalázta a GSW, nem is bírták cérnával...
Talán a védekezés miatt még mindig a Spurs tűnik a legnagyobb esélyesnek, egy Spurs-GSW 7 meccses nyugati döntő mekkora élvezet lenne már!
Persze addig még sok van, még az All Star Game is vagy egy hónap.
Talán a védekezés miatt még mindig a Spurs tűnik a legnagyobb esélyesnek, egy Spurs-GSW 7 meccses nyugati döntő mekkora élvezet lenne már!
Persze addig még sok van, még az All Star Game is vagy egy hónap.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
bízok benne, mert a kedvencem és nagy rosebuzi vagyok
de sajnos tudom, hogy az a terd sose lesz százas
de sajnos tudom, hogy az a terd sose lesz százas
6:18-nál az a tömés...egyik legjobb in game dunk amit valaha láttam.
Sajnálom a fazont, ennél szarabb érzés nem igen van, hogy a jóisten ad egy ilyen tehetséget, és akkor a sérülések miatt nem tudod kihasználni.
Sajnálom a fazont, ennél szarabb érzés nem igen van, hogy a jóisten ad egy ilyen tehetséget, és akkor a sérülések miatt nem tudod kihasználni.
Áram bekötést vállalok [email protected]
- nmate
Mondjuk ezt írtam én is
Tényleg baromi kár azért a térdért. Curry kapaszkodhatna legalább egy kicsit
Tényleg baromi kár azért a térdért. Curry kapaszkodhatna legalább egy kicsit
- Galacticos
Ezt en nem is vitattam. De abbol bulls nem fog megelni mar meg sikereket elerni hogy rose hogy jatszott 3-4eve(!!).nmate írta:Azert Rose 4x magasabban uzte az ipart, nem csoda ha tenyleg biztak benne sokaig. Bar most mar tenyleg latszik ki kore kell epiteni a csapatot.
Butler feltorekvo, duzzad az onbizalomtol es a bizonyitasi vagytol. Nem kerdes hogy a jovoben mivel jar jobban a bulls vagyis kivel.
Es nem rose ellen beszelek, az egesz nba-nek jot tenne ha a regi szinten tudna uzni az ipart rose. De nem fogja.
- nmate
Azert Rose 4x magasabban uzte az ipart, nem csoda ha tenyleg biztak benne sokaig. Bar most mar tenyleg latszik ki kore kell epiteni a csapatot.
- Galacticos
Miben bizol?csabi* írta:butler nagyot játszott, szépen átvette a vezérbika szerepet, de én még azért mindig bízok roseban
Butler jobb nala mar, szerintem nem kerdes h ezt a csapatot ra kene epiteni. Es nem is dol ki kethetente es latszim rajta h bizonyitani akar.
Amit meg az elmult jo egy honapban muvel altalaban akkor amikor nincs rose, az kaprazatos.
En legalabbis mar ra epitenek, eleg evet "pazaroltak" el arra hogy roseban es a jo egeszsegeben biztak.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
butler nagyot játszott, szépen átvette a vezérbika szerepet, de én még azért mindig bízok roseban
- nmate
20 volt neki félidőben, kár hogy kihűlt a keze. Mondjuk kevesebbet is játszott utána.
Grant is jól szállt be, 8 assist. Bár őt lehet cserélni kéne a nyáron.
Grant is jól szállt be, 8 assist. Bár őt lehet cserélni kéne a nyáron.
-
Porzingis 18-10, ebből 9-3 távoli. Van ott önbizalom nah, 26 pont!
- nmate
Ki lesz a cserealap, Calderon? :Đ :ĐTjacks írta:Wall-t elviszik Washingtonból
Viszont Jennings FA lesz
-
Jólvanna. Wall-t elviszik Washingtonból, J.R visszamegy kiegészítőnek, jövőre sima liba.nmate írta:Teljesen esélytelennek tűnik az szerintem, nagyon kiegyensúlyozott most kelet, a rövid pad miatt sanszosan gyengébb is lesz még az alapszakasz vége. Meg kéne ide még egy normális irányító ahhoz, aztán persze pár megbízható kezű ember a padra is.Tjacks írta:Jó szériában Carmelo-ék, utolsó 7 meccsből 5-öt hoztak. Sima PO
- nmate
Teljesen esélytelennek tűnik az szerintem, nagyon kiegyensúlyozott most kelet, a rövid pad miatt sanszosan gyengébb is lesz még az alapszakasz vége. Meg kéne ide még egy normális irányító ahhoz, aztán persze pár megbízható kezű ember a padra is.Tjacks írta:Jó szériában Carmelo-ék, utolsó 7 meccsből 5-öt hoztak. Sima PO