Mozi, filmek
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Mozi, filmek
Nyugodjon Békében! Nagyon szerethető színész volt.
Közben megkapta a Saul fia az Oscar jelölést!
Közben megkapta a Saul fia az Oscar jelölést!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nem is gondoltam volna hogy ilyen idős. Ráadásul pont tegnap fejeztem be a harry potter újranézését. így még szomorúbb.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
knock knock eléggé betegre sikeredett.;D Nem is tudom igazából hova tenni a filmet. Nem tudom eldönteni hogy zseniális vagy egy zsák szar. Lehet valahol a kettő között. A filmen nem unatkoztam, de azért elnevettem magam egy két megvalósításon ami iszonyatosan nagy klisé és szánni való. A film maga meg Hard candy koppintás.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!na meg annyi a filmhez írandó hogy itt a jó egyszer se győz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!na meg annyi a filmhez írandó hogy itt a jó egyszer se győz.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
új Triple 9 trailer. még mindig badass
- sebydani
Sicario
Fúú srácok, ez óriási volt Nem értem a károgókat a filmmel kapcsolatban megmondom őszintén,persze ízlések és pofonok de nekem piszok jó szórakozás volt. Elismerem gyengém a téma, de nagyon élveztem minden percét. Én még örülök is nem pörgött a dolog folyamatosan és záporoztak a golyók, hanem szépen lassan bontotta ki a cselekményt,viszont amikor eldördültek a fegyverek annak súlya volt. Del Toro óriási, plusz nekem külön öröm volt Jeffrey Donovan szereplése, előzetesen nem is hallottam róla, hogy benne lesz ( vagy csak elfelejtettem már?) de kellemes meglepetés volt, a Burn Notice óta kedvelem nagyon a tagot. Kiemelném még a zenét, plusz magát a képi világot. Profi munka. Ilyen egy jó film. Denis Villeneuve ismét betalált nálam, eddig nagyon jó az aránya
Fúú srácok, ez óriási volt Nem értem a károgókat a filmmel kapcsolatban megmondom őszintén,persze ízlések és pofonok de nekem piszok jó szórakozás volt. Elismerem gyengém a téma, de nagyon élveztem minden percét. Én még örülök is nem pörgött a dolog folyamatosan és záporoztak a golyók, hanem szépen lassan bontotta ki a cselekményt,viszont amikor eldördültek a fegyverek annak súlya volt. Del Toro óriási, plusz nekem külön öröm volt Jeffrey Donovan szereplése, előzetesen nem is hallottam róla, hogy benne lesz ( vagy csak elfelejtettem már?) de kellemes meglepetés volt, a Burn Notice óta kedvelem nagyon a tagot. Kiemelném még a zenét, plusz magát a képi világot. Profi munka. Ilyen egy jó film. Denis Villeneuve ismét betalált nálam, eddig nagyon jó az aránya
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az összes együtt, kivéve a 4-est. Na jó nem, mert amúgy nálam sem hibátlan a film, csak éppen pont nem érdekel, mert ugyanazt az élményt kaptam a filmtől, mint a régiektől. Amik szintén nem hibátlanok...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jelenleg azon gondolkodom épp, hogy te az agresszor vagy a hiszékeny balfék vagy e inkább.Remy írta: Nyugi, tudom, hogy mindenki jobban ír, mint én. Nem újdonság. Inkább azt mondd, hogy az új oldaldizájn, hogy tetszik? Bár mindegy, úgyis tudod, hogy új, hiszen ott van a könyvjelzőknél a blog.
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Túl keveset.h3x0r írta:En inkabb arra vagyok kivancsi, hogy mennyit fizettel csababarcanak a reklamert
Amúgy viccen kívül én javarészt ilyenekkel találkozom, de sw fórumokon meg a túlzott ajnározás megy, meg a minden kis jelenet túlgondolása...nah az sem jobb
Nem ismerem ki írta a cikket, de nálam betalált.
Persze vannak szép számmal akik korrekten leírják a negatívumokat, vagy hogy mi nem tetszett nekik.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nyugi, tudom, hogy mindenki jobban ír, mint én. Nem újdonság. Inkább azt mondd, hogy az új oldaldizájn, hogy tetszik? Bár mindegy, úgyis tudod, hogy új, hiszen ott van a könyvjelzőknél a blog.ziro4vr írta:Láttam, de tudom is én mi ott a neved.Remy írta: Cím alatt van a név, hogy ki írta. Tehát, nem.
Különben meg nem mondok semmit, de kicsit megkönnyebbültem, hogy nem te írtad.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Láttam, de tudom is én mi ott a neved.Remy írta: Cím alatt van a név, hogy ki írta. Tehát, nem.
Különben meg nem mondok semmit, de kicsit megkönnyebbültem, hogy nem te írtad.
Nem illik.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Szerző?1.) A lelkes nyáladzó: Ő az, aki minden jeleneten ámul-bámul. Teljesen odavan az ingerek sokszínűségétől, amit parányi agya fel sem tud dolgozni. " ... Jajj istenkém de klassz volt minden"
2.) Az agresszor: Ő az, aki tűzön-vízen át védelmezi a legújabb részt. Mindenkit kioszt, aki bármi rosszat mer rá mondani, mert személyes küldetésének érzi, hogy megvédje szegény milliárdos J.J.Abramst és mindazokat akik szarrá keresték magukat a hozzá hasonló naiv balfaszokon.
3.) A hiszékeny balfék: Ő az, aki minden jelenetben fantasztikumot lát, mindenen tapsol, minden szaron beájul, mindent csodál.
4.) A Star Wars szűz: Ő az, aki még soha nem látott egyetlen részt sem és most total kész van attól, hogy ez micsoda óriási alkotást is látott.
5.) A Star Wars náci: Ő az, aki diktátumszerűen megítéli a Star Wars filmek értékét, hiszen erre nála aztán senki sem hivatott jobban és miután kimondta a verdiktet, miszerint az Ébredő erő csodálatos, kötelességnek érzi, hogy mindenki mást is megtérítsen.
Én ez vagyok,bevallom.Ezért írom hogy nem kellett volna ezt folytatni.Nem tudja már ezt nyújtani nekem,így nem is fogom tudni úgy értékelni.A nosztalgiasznob
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- h3x0r
En inkabb arra vagyok kivancsi, hogy mennyit fizettel csababarcanak a reklamert
- Remy
- Kapcsolat:
Cím alatt van a név, hogy ki írta. Tehát, nem.ziro4vr írta:Remy ezt te írtad?csababarca írta:http://supernaturalmovies.blog.hu/2015/ ... rchetipusa
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Remy ezt te írtad?csababarca írta:http://supernaturalmovies.blog.hu/2015/ ... rchetipusa
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
http://supernaturalmovies.blog.hu/2015/ ... rchetipusa
Star Wars vitához adalék.
Nem tudom, de ezt a filmet szerintem minden igényt kielégítve nem lehetett megcsinálni. Szinte minden fan mást várt, úgy nehéz megfelelni. A fogadtatás viszont inkább pozitív mint negatív, szóval valamit jól csináltak Abramsék. Letették a voksukat, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!főleg az eredeti trilógiának állítanak emléket, a prequelt nagyjából félretették (nem teljesen, de lényegesen több az utalás az eredetire).
Én az összes kritizálót megértem, látom a film úgynevezett hibáit, de az én elvárásaimat teljesítette, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sőt Rey karakterével még túl is szárnyalta.
Engem jobban idegesít a filmet megnézve már többször,hogy túl sok a rejtély
Star Wars vitához adalék.
Nem tudom, de ezt a filmet szerintem minden igényt kielégítve nem lehetett megcsinálni. Szinte minden fan mást várt, úgy nehéz megfelelni. A fogadtatás viszont inkább pozitív mint negatív, szóval valamit jól csináltak Abramsék. Letették a voksukat, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!főleg az eredeti trilógiának állítanak emléket, a prequelt nagyjából félretették (nem teljesen, de lényegesen több az utalás az eredetire).
Én az összes kritizálót megértem, látom a film úgynevezett hibáit, de az én elvárásaimat teljesítette, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sőt Rey karakterével még túl is szárnyalta.
Engem jobban idegesít a filmet megnézve már többször,hogy túl sok a rejtély
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- sebydani
P. Krisz írta:Joe Russo
We have so many characters we're dealing with. We're breaking ground on Avengers: Infinity War. We have a board with 67 characters on it.
Elmentek ti a ...
Lehet beleszámolta a statisztákat is
- h3x0r
Ezert Infinity a film cime.P. Krisz írta:Joe Russo
We have so many characters we're dealing with. We're breaking ground on Avengers: Infinity War. We have a board with 67 characters on it.
Elmentek ti a ...
- P. Krisz
Joe Russo
Elmentek ti a ...
Elmentek ti a ...
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Remy
- Kapcsolat:
Mondjuk már 29 éves. Ennyi erőből lehetne Pratt is kis túlzással. Mondjuk Eastwood bár befuthatott volna máshol, szerintem blockbusterek terén jó lehetne, mert van megjelenése. Viszont Solohoz túl szúrós a tekintete.Zsombor írta:Kövezzetek meg, de szerintem a kis Eastwood jó lenne.
Taron Egerton se lett volna rossz, ha már kicsit idősebbeket nézünk (26).
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots