OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

Re: OFF

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 13., szerda 14:52

Victor írta:Skacok, nagyon fontos lenne, meghálálnám (korábbi/jelenlegi BME-sek előnyben)!
Írtam egy pü-t. :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2016. január 13., szerda 14:47

Mr. Fostos lassan már mindenhol megveti a lábát :( :lol:
.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2016. január 13., szerda 14:45

Skacok, nagyon fontos lenne, meghálálnám (korábbi/jelenlegi BME-sek előnyben)!
Asszonynak kéne sürgős segítség Digitből (Digitális technika). Leginkább az Assemby nyelvel vannak gondjai, mert az előadó nem magyarázta el neki valami jól, és az ismerőseivel sem jutott előbbre, most már másodszor fut neki a vizsgának.
Ilyesmi feladatokkal gyűlik meg a baja: http://home.mit.bme.hu/%7Ertamas/vimiaa ... goldas.pdf

Ha valaki tudna segíteni, akár Facebookon, akár emailben, még jobb lenne személyesen, annak örök adósa maradok, de akár megbeszélhetünk óradíjat is, csak sikerüljön! :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 12., kedd 23:40

Áhh, utána bocsánatot kellett kérnem és fel kellett hívnom a dékánt, mert különben nem adták volna meg az aláírást statból.

117 diploma milyen állapotban? Csak meglátogatok egy mcdonaldsos kukát, és kiszedem belőlük az újrahasznosított bölcsészdiplomákból készült sajtburi papírokat.

Jajj nekem. :mrgreen: :mrgreen:
Nem illik.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. január 12., kedd 23:35

ziro4vr írta:Hát, a te reakciódat látva, valószínűleg kezet csókoltál volna nekem, minimum. :mrgreen: :lol:
Csak összetépni nem nagy dolog, majd ha megcsinálsz 117 diplomát és utána kiállsz, hogy szar a magyar oktatás, és neked nem kell tőlük ösztöndíj, majd akkor kezet csókolok.

:mrgreen: :lol: :lol:

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. január 12., kedd 23:33

chosenone46 írta:
nmate írta:3,5 éve van hallgatói ösztöndíjszerződés, mármint ez az új fajta. Most futnak/futottak ki az első egyedek.
és az, hogy a képzési idő másfélszeresét le kell dolgozni itthon az még áll? vagyis mi a helyzet akkor, ha lediplomázom de a mesterképzést külföldön akarom csinálni és nem is jönnék haza utána. akkor visszafizetem a képzést?
Lásd: 3. paragrafus
,,az oklevél megszerzését követő húsz éven belül az általa állami (rész)ösztöndíjjal folytatott tanulmányok idejével megegyező időtartamban magyar joghatóság alatt álló munkáltatónál a társadalombiztosítás ellátásaira és a magánnyugdíjra jogosultakról, valamint e szolgáltatások fedezetéről szóló 1997. évi LXXX. törvény 5. §-ában meghatározott biztosítási jogviszonyt eredményező munkaviszonyt, munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyt fenntartani, vagy magyar joghatóság alatt vállalkozási tevékenységet folytatni (a továbbiakban: hazai munkaviszony)"

visszafizetni az adott képzésére tekintettel a Magyar Állam által folyósított magyar állami (rész)ösztöndíjnak – évente a Központi Statisztikai Hivatal által megállapított éves átlagos fogyasztói árnövekedés mértékével növelt - összegét a Magyar Államnak, ha az oklevél megszerzését követően nem tart fenn a 2. pont szerint hazai munkaviszonyt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára IkerCasillas 2016. január 12., kedd 23:37-kor.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 12., kedd 23:33

Hát, a te reakciódat látva, valószínűleg kezet csókoltál volna nekem, minimum. :mrgreen: :lol:
Nem illik.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. január 12., kedd 23:29

Akkor most hős vagy, vagy az oktatáspolitika leggerinctelenebb ellensége? :hmmm:

:mrgreen:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 12., kedd 23:24

Én összetéptem a dékáni hivatal előtt.
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 12., kedd 23:10

Húú, ebben nem vagyok képben. Én nem írtam alá ilyen szerződést.

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2016. január 12., kedd 15:38

nmate írta:3,5 éve van hallgatói ösztöndíjszerződés, mármint ez az új fajta. Most futnak/futottak ki az első egyedek.
és az, hogy a képzési idő másfélszeresét le kell dolgozni itthon az még áll? vagyis mi a helyzet akkor, ha lediplomázom de a mesterképzést külföldön akarom csinálni és nem is jönnék haza utána. akkor visszafizetem a képzést?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. január 12., kedd 15:17

hamesz írta:Nincs valakinek eladó jegye a bécsi Justin Bieber koncertre? 2 darab kéne. De már elkelt az összes jegy. 2016 ősz. (asszonynak kell :mrgreen: )
Megigerted az asszonynak, hogy elmessz vele a szurke 50 arnyalata kovetkezo reszere, de csak akkor, ha cserebe elvisz egy bieber koncertre? :mrgreen:

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 12., kedd 15:09

hamesz írta:Nincs valakinek eladó jegye a bécsi Justin Bieber koncertre? 2 darab kéne. De már elkelt az összes jegy. 2016 ősz. (asszonynak kell :mrgreen: )
Ziro mintha mondta volna, hogy neki van pár, írj neki pü-t.
Egyébként meg nyugi, nem kell magyarázkondod a Szürke 50 árnyalata után :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. január 12., kedd 15:03

Nincs valakinek eladó jegye a bécsi Justin Bieber koncertre? 2 darab kéne. De már elkelt az összes jegy. 2016 ősz. (asszonynak kell :mrgreen: )

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 12., kedd 13:57

sebydani írta:
csababarca írta: Nem tudok ilyenről, csak olyanról hogy x idő után esetleg perkálni kell.
De nem tudom a mostani törvény hogy van, meg Te írtál alá pl hallgatói szerződést? Mert abban lehet szó róla esetleg.
Viszont most még biztos nerm vagy veszélyben.
Amennyire én tudom az a szerződés még nincs olyan régóta érvényben, hogy azóta el lehetett volna végezni egy szakot :hmmm: Persze lehet, hogy nem így van, csak én tudom így.

2012 nyarán, amikor a második egyetemem kezdtem,már alá kellett írni, és most nyáron végeztem vele.
De igen, 2014 nyarán max erőltetett menetben lehetett végezni. :mrgreen:

Maga a probléma szerintem nem "valós", nem évül el egyhamar egy diploma szerintem. :hmmm:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 12., kedd 13:54

nmate írta: Az ízlelőbimbóim viszont sajnos nem. Ilyen szintű elemzést nem tudnék írni a kefirekről, mint alább látható. :-(
:lol: :lol: :lol:
Hasznos cikk volt, a kefírfogyasztási szokásaimat teljesen felforgatja majd! :mrgreen:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 12., kedd 13:50

sebydani írta:Rendben van neked az intelligenciád.
Az ízlelőbimbóim viszont sajnos nem. Ilyen szintű elemzést nem tudnék írni a kefirekről, mint alább látható. :-(

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 12., kedd 13:49

Na én meg 2,5 évre emlékeztem, azért mondtam. :-(
Rendben van neked az intelligenciád.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 12., kedd 13:45

3,5 éve van hallgatói ösztöndíjszerződés, mármint ez az új fajta. Most futnak/futottak ki az első egyedek.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 12., kedd 13:40

csababarca írta: Nem tudok ilyenről, csak olyanról hogy x idő után esetleg perkálni kell.
De nem tudom a mostani törvény hogy van, meg Te írtál alá pl hallgatói szerződést? Mert abban lehet szó róla esetleg.
Viszont most még biztos nerm vagy veszélyben.
Amennyire én tudom az a szerződés még nincs olyan régóta érvényben, hogy azóta el lehetett volna végezni egy szakot :hmmm: Persze lehet, hogy nem így van, csak én tudom így.

Vissza: