dannen írta:
és kit kéne venni aki nem közel 100 millió és a real madridba való? kíváncsian várom, mert én írtam példákat szimpla tehetségekre, akik minimum 50be kerülnek (sané, martial) és még szinte semmit nem mutattak, valamint még náluk is ígéretesebb fiatalokra akik 80-100nál kezdődnek (de bruyne, pogba). nevetheted játékosnak vagy terméknek (látom átment a lényeg), senki nem olyan hülye ma már, hogy ilyen piaci körülmények között 40-50 milla alatt eladja valakinek a játékosát, mikor más 1,5-2szeres árat ad érte, mert megteheti.
mondjuk ilyen alapon a barca is vett egy terméket 100+ért, akiről annyit tudtunk, hogy braziliában csípőre tett kézzel nézik a védők. mára már kezdi messi szintjét súrolni a srác. ha real madrid szintű játékosokat akarunk (főleg előre), igenis fizetni kell, nem tudom miért olyan nehéz ezt belátni, nem egy éve alakult ki ez a helyzet.[/color]
Modric?Varane?Kroos?Isco?Kovacic? Őket hogy-hogy sikerült normális áron leigazolni? Semelyik nem volt 100 millió.
De akár Thiago,Arda Turan,Douglas Costa,Götze,Verratti,Vidal,Rakitic? Őket is az aktuális klubjuk reálisabb áron vette.
Nem csak azok a játékosok vannak ám akiket látsz az interneten.Azt hiszed van 10 játékos akit le lehetne igazolni a Realba?
A Realnak óriási megfigyelő hálózata van.Kapják össze magukat,és igazoljanak megint Marcelot,Varanet,Benzemat stb. Nem kell az aktuális focistát megvenni a színpadról.