Ezen felröhögtem..Célszerű lenne egy új fax is, just in case.
Amúgy nem tudom mennyire üt ez most szíven titeket.. Egyedül balbekk, és cserecsatár kéne nektek valamennyire, de előbbit a Danilo-Nacho páros simán megoldja - lehet ők oldották volna meg amúgy is, de tűzoltónak Coentrao is jó lehet -, csatárnak meg most volt pont hír, hogy a Castillából érkezik jövőre valaki, simán benne van, hogy Zizu vele számolt volna alapból is. Egyedül a Karim ügy ami miatt gondok lehetnek nálatok elől, CR és Bale a hírek alapján maradnak, nem hiszem, hogy bármelyikük távozott volna - CR talán, de nagyon nyomták most a "CR marad" szlogeneket, sanszos, hogy van alapja. De ahogy ferni írja itt alattam, még CR kiválása esetén is bőven meg tudnátok oldani. A középpálya meg úgy jó ahogy van, oda alapból nem hoztatok volna senkit szerintem.
A főoldali cikkben amúgy ott vannak a kölcsönjátékosok, ha Pepe annyire tré lesz, még a Zaragozás srácot is vissza lehet rendelni. Legalább különösebb nyomás nélkül lehet mély vízbe dobni, lehet mondani, hogy nincs más opció..
u.i.: Na meg Zidane is jól járt így, transferbanos csapathoz klasszis edzőt hozni.. Necces, így tuti mégtöbb bizalmat kap.