Hihetetlen ez a Thiago-saga, nyár elején kész tényként közölték, hogy a Manchesteré, most azt mondják, hogy akármikor bejelenthetik, hogy a Bayerné, mindeközben Sammer mindent tagad.
Nagyjából elfogadtam már, hogy nem nálunk folytatja (nem volt könnyű...), de akkor most már legyen végre meg a végleges döntés, mert agyvérzést kapok.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aztán úgyis bejelentik a végén, hogy a Madridé.
"Messi doesn't pay tax so CR7 is better"
Mike írta:ennek a nyomoronc médiának megint sikerült felhúznia. Nemnagyon olvasok újságot, inkább itt nézegetem a híreket, de ma kezembe vettem a nemzeti sportot, és hát kár volt. Állítólag Dzekot kinézte magának a barca. A kép alatti szöveg:
Edin Dzeko jófiú - illene a barcelonába
Nem tudtad, hogy a Barçában csak jófiúk játszanak? Morientes említette Albát és Alvest, de ott van még például Busquets és Mascherano is.
Remy írta:Az irritáló az, amikor 2 külföldi csapat meccsel egymással és a kommentátor nem egységesen közvetít.
A legirritálóbb az, amikor a kommentátor mindig attól a csapattól van teljes mértékben elájulva, amelyik éppen az utolsó gólt szerezte a meccsen.