El Maestro írta:Messié 250, Neymaré olyan 180-190 millió euró körül mozog, szóval talán még egy olcsó Pogba is beeshet hozzánk.Mike írta:jaja, neymar kivásárlási ára annyi nem?
Igazából más nem is érne meg ennyit...
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Messié 250, Neymaré olyan 180-190 millió euró körül mozog, szóval talán még egy olcsó Pogba is beeshet hozzánk.Mike írta:jaja, neymar kivásárlási ára annyi nem?
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nekem is annyi rémlik. De szerintem a SUN nem egy játékosra értette ezt a 250 milliót. 100-100 Hazardért és Pogbáért, meg 50 valami csere balhtátvédért..Mike írta:jaja, neymar kivásárlási ára annyi nem?
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
jaja, neymar kivásárlási ára annyi nem?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Azért sajnos ez nem egészen így történt, az elnökünk a Neymar ügy miatt mondott le, de a saját emberét nevezte ki választás nélkül, szóval szerintem ne ezt a példát akarjátok követni..Anthony írta:Amennyiben marad a bünti Pereznek mennie kell, ez a Barcánál is megtörtént, itt is az a minimum ha lemond a teljes vezetőség.
Mike írta:van kb két hete leigazolni NeymartBBeno írta:roby carlos ma hoz dontest elvileg
Lehet már meg is kezdte a munkálatot..The Sun | A Real Madrid a futballtörténelem legnagyobb bevásárlását tervezi. Senki sincs biztonságban. Az összeg 250 millió euró. - Madridom.hu
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Ha nem is szemet hunytak, de a Cope szerint hibásak lehetnek, szerintük a spanyol szövetség nem módosította, alakította a szabályokat a FIFA szabályai szerint, ebből (is) adódhatnak a mostani büntetések.Na meg a spanyol szövetség mi a francot csinált, évekig szemet hunytak a dolgok felett, aztán meg jön a bünti a korrupt fifától?
#happyshitting
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
van kb két hete leigazolni NeymartBBeno írta:roby carlos ma hoz dontest elvileg
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
roby carlos ma hoz dontest elvileg. errol van valami bovebb info?
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Lehet nemfog menni Perez de a bünti tuti jön...lehet itt bámilyen fellebezés.
Barca sem úszta meg...mi miért úsznánk?
Barca sem úszta meg...mi miért úsznánk?
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pérez nem fog menni addig, amíg Zidane csillaga fényesen ragyog. Ez szerintem minimum 1 év (ha benne van, hogy megint szezon közben dobbant) de inkább 1,5 év lesz. Bár, ha a kopasz mester valamiért befuccsolna a brigáddal, akkor leszünk igazán nagy bajban, mert se edző, se játékosmozgás. Na akkor biztos elmenekül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az is megérne egy misét, hogy 2005-ös ügyeket vizsgálgatnak, akkor létezett egyáltalán ez a szabályozás?
Na meg a spanyol szövetség mi a francot csinált, évekig szemet hunytak a dolgok felett, aztán meg jön a bünti a korrupt fifától? Csak spanyol klubok hibáztak? Az olasz emberkereskedelemmel minden ok?
Sok itt a kérdés, de nem hinném, hogy sikerülne eltörölni a büntit, és akkor meg nézhetünk ki a fejünkből. Amennyiben marad a bünti Pereznek mennie kell, ez a Barcánál is megtörtént, itt is az a minimum ha lemond a teljes vezetőség.
Na meg a spanyol szövetség mi a francot csinált, évekig szemet hunytak a dolgok felett, aztán meg jön a bünti a korrupt fifától? Csak spanyol klubok hibáztak? Az olasz emberkereskedelemmel minden ok?
Sok itt a kérdés, de nem hinném, hogy sikerülne eltörölni a büntit, és akkor meg nézhetünk ki a fejünkből. Amennyiben marad a bünti Pereznek mennie kell, ez a Barcánál is megtörtént, itt is az a minimum ha lemond a teljes vezetőség.
Őket más miatt vették elő gondolom. Nem megfelelő regisztráció hogy konkrétan mit jelent...amugy a zidane gyerekek kozul hogy serthettunk szabalyt? hat zizouek eleve itt laktak nem a gyerek miatt jottek madridba. pont forditva zizou miatt jartak a korosztalyos real csapatokban. nem ertem ezt
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Egyébként ez a bajnokság kérdés is olyan, h a 2 klub toronymagasan a többi előtt van, a 20. század legjobbjának már megválasztották a madridot, így felesleges visszamenni 25 évet, maradjunk a realítás talaján és nézzek a 21. századot, a bajnoki címek aránya 5-7, hát ez marha nagy különbség, ebből már ki is derül hogy 15 év alatt, összesen 3szor nem a RM/Barca párosból került ki a győztes ez számomra azt fémjelzi, hogy mind2 klubnak egyformán fontos a bajnokság. Márpedig a 21. századból javítsatok ki ha tévedek de minimum 10 évet perez volt az elnök, ez alapján marhaság a kijelentés, hogy Péreznek nem fontos a bajnokság.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
R24, szerintem engedd el, úgyis csak a saját igazát akarja megmagyarázni. Nem fogod tudni meggyőzni, hogy nem gondolja jól.Realista24 írta:Igen, sokan, így nagyjából 50 évvel előzzük meg a Barcások 80%-át ebben a tekintetben.. Az, hogy honnan számoljuk a futball. Elvileg 1928-tól. Ti általában 54-től,
Én két évtizedről beszéltem. Szépen visszamentél 90-ig, amikor négy bajnokságot nyertetek, de akkor ne állj meg ott, hanem menj vissza 85-ig, amikor 5 bajnokságot nyertünk egymás után. Szeretem ezt a Barca matekot.13-at nyertek, megnéztem, 90 óta, hogy pontos legyek.
25 évről beszéltem, a 9 címből kiindulva szerintem te a mostani korszakra gondolsz
Ezt sem értem, 90-ig fektettünk hangsúlyt a bajnokságra, 90től már nem, mert jött Pérez, akinek a marketing a fontos? De hol volt akkor Pérez? Vagy a négy Barca bajnoki cím után már nem volt fontos a Barcának a bajnokság, azért nem nyert három évig vagy kicsit később öt évig?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, sokan, így nagyjából 50 évvel előzzük meg a Barcások 80%-át ebben a tekintetben.. Az, hogy honnan számoljuk a futball. Elvileg 1928-tól. Ti általában 54-től,
Én két évtizedről beszéltem. Szépen visszamentél 90-ig, amikor négy bajnokságot nyertetek, de akkor ne állj meg ott, hanem menj vissza 85-ig, amikor 5 bajnokságot nyertünk egymás után. Szeretem ezt a Barca matekot.13-at nyertek, megnéztem, 90 óta, hogy pontos legyek.
25 évről beszéltem, a 9 címből kiindulva szerintem te a mostani korszakra gondolsz
Ezt sem értem, 90-ig fektettünk hangsúlyt a bajnokságra, 90től már nem, mert jött Pérez, akinek a marketing a fontos? De hol volt akkor Pérez? Vagy a négy Barca bajnoki cím után már nem volt fontos a Barcának a bajnokság, azért nem nyert három évig vagy kicsit később öt évig?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
amugy a zidane gyerekek kozul hogy serthettunk szabalyt? hat zizouek eleve itt laktak nem a gyerek miatt jottek madridba. pont forditva zizou miatt jartak a korosztalyos real csapatokban. nem ertem ezt
en ugyanugy orulok majd annak a bajnoki cimnek is amit akkor fogunk szerezni mikor a katalanokat kizarjak a laligabol
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
13-at nyertek, megnéztem, 90 óta, hogy pontos legyek.Realista24 írta:Úgy gondolod hogy képben vagy a Reallal, pedig nem. Biztos azért volt a Capello fele bajnoki cím is, mert nem fontos a bajnokság. Az hogy hosszú ideje nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnénk, az mar más kérdés. A triplazasra mar igaz lehetne amit írsz, de a bajnokságra nem.
Illetve kicsit össze vannak keverve a dolgok. Az elmúlt 20 évben mi nyertünk mondjuk hatot vagy hetet most nem tudom pontosan, a Barca? Kilencet? Ez a nagy két évtizedes dominancia? Meg az egycsapatos bajnokság? Vagy ilyen alapon a BL is egycsapatos mert az elmúlt 10 évben ti nyertetek a legtöbbször? A focit nem 20 éve kezdtek, de ezt tudod nagyon jol.
Mindezek mellett elhiszem hogy a Barcanal fontosabb a bajnokság, mert csúnya lemaradásban vannak a legjobbhoz képest.
25 évről beszéltem, a 9 címből kiindulva szerintem te a mostani korszakra gondolsz, pedig Messi meg a többi akkor még tolta kisautót az oviban. Dominancia 2005 után lett, amire te gondolsz.
Egy Kluivert, Rivaldo féle korszak küzdős meccseit sokkal jobb volt nézni, mint ma a kiegyenlítettség miatt. Nem véletlen, hogy a kedvencem egy 3:3-as Barca-Real meccs, nem más.
Én értem hogy a Madrid a 20. század legjobbja volt, de ha nem kapnak rendes elnököt, akinek nem a marketing a lényeg, akkor a 21. századról lemaradnak. Az, hogy honnan számoljuk a futball. Elvileg 1928-tól. Ti általában 54-től, de nem a Barca-ra gondoltam egycsapatos alatt, hanem hehe víziójára értettem, mert a Real Puskásék alatt játszott már egycsapatos játékot.
A BL meg maximum 3 csapatos. Az se nagy élmény, hogy minden évben tudod előre az egyik döntőst. De ez úgy néz ki nem mostanában fog változni a pénz miatt. Ilyen átigazolási eltiltásokkal akarnak kompenzálni a Fifa-nal, pedig csak a pénzeket kéne megfogni, de azt nem akarják, mert akkor nekik is kevesebb jut. Reform kell a focinak.
A németeknél van pénz, azért vannak tele, meg mindig is különös népség volt. Ott nem a tetőponton van a munkanélküliség.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A bundesliga nem "egycsapatos"? Mégis megtelnek hétről hétre a stadionok..
A magyar bajnokság nem "egycsapatos"? Mégis megtelnek hétről hétre a stadionok..,(ja itt nem)
Nem biztos, hogy a "hánycsapatos" a bajnokság dönti el azt, hogy mennyire élvezhető. Szerinted a bayern drukkerek nem örülnek a bajnoki címnek áprilisban?
A magyar bajnokság nem "egycsapatos"? Mégis megtelnek hétről hétre a stadionok..,(ja itt nem)
Nem biztos, hogy a "hánycsapatos" a bajnokság dönti el azt, hogy mennyire élvezhető. Szerinted a bayern drukkerek nem örülnek a bajnoki címnek áprilisban?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Úgy gondolod hogy képben vagy a Reallal, pedig nem. Biztos azért volt a Capello fele bajnoki cím is, mert nem fontos a bajnokság. Az hogy hosszú ideje nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnénk, az mar más kérdés. A triplazasra mar igaz lehetne amit írsz, de a bajnokságra nem.
Illetve kicsit össze vannak keverve a dolgok. Az elmúlt 20 évben mi nyertünk mondjuk hatot vagy hetet most nem tudom pontosan, a Barca? Kilencet? Ez a nagy két évtizedes dominancia? Meg az egycsapatos bajnokság? Vagy ilyen alapon a BL is egycsapatos mert az elmúlt 10 évben ti nyertetek a legtöbbször? A focit nem 20 éve kezdtek, de ezt tudod nagyon jol.
Mindezek mellett elhiszem hogy a Barcanal fontosabb a bajnokság, mert csúnya lemaradásban vannak a legjobbhoz képest.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema