Te miről beszélsz? 1db fiatal kapusról írtam,akit jó lenne beépíteni addig,amíg itt van Keylor.
Egy kapust, hogy építesz be?
HozzászólásSzerző: poronty » 2016. január 16., szombat 17:50
Te miről beszélsz? 1db fiatal kapusról írtam,akit jó lenne beépíteni addig,amíg itt van Keylor.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 16., szombat 17:43
Te miről beszélsz? 1db fiatal kapusról írtam,akit jó lenne beépíteni addig,amíg itt van Keylor.CS0ki írta:
És akkor miért nem csinálják ezt? Miért nem csinálják ezt a többi klubnál sem? Nem akarnak olcsón top játékosokat venni?
Tehát vannak.Köszönöm. Akkor mi lenne a baj,ha ezt megcsinálnánk még egyel ? Túlzás lenne 4db játékos már?palesz77 írta: ó így is vannak beépítésre váró játékosok - Iso, Kova, Varane -, de túlzásba se lehet ezt vinni...
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 16., szombat 17:15
Nyilván ez így működik, és csak a marketing miatt nem kitörésre váró fiatalokat vesztek, semmi egyéb oka nincs.. Megnézném mit szólt volna itt a fórum, amikor a csikó Verratti egy szezonon belül nem egyszer a saját 16-osnál adott el labdát, és teremtett ezáltal helyzetet az ellenfeleknek - sőt, még gólokat is kaptak ebből. Vagy ha MAtS nálatok védene, és a potyái miatt buknátok pontot, kupát. Realnál alapból nem a türelemről szólnak a dolgok, így is vannak beépítésre váró játékosok - Iso, Kova, Varane -, de túlzásba se lehet ezt vinni.. Kapus poszt pont nem olyan szerintem, ahol nagyon szórakozhattok kérdéses igazolásokkal.miro írta:Én semmiről. Nekem nem ez a dolgom/feladatom/munkám..De valószínűleg a realnal van pár ilyen ember aki ezzel foglalkozik..
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. január 16., szombat 17:13
És akkor miért nem csinálják ezt? Miért nem csinálják ezt a többi klubnál sem? Nem akarnak olcsón top játékosokat venni?Én semmiről. Nekem nem ez a dolgom/feladatom/munkám..De valószínűleg a realnal van pár ilyen ember aki ezzel foglalkozik..
HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 16., szombat 16:51
Én semmiről. Nekem nem ez a dolgom/feladatom/munkám..De valószínűleg a realnal van pár ilyen ember aki ezzel foglalkozik..CS0ki írta:
És mi alapján mondod meg, hogy kiből lesz top kapus? Ha ez ilyen egyszerű lenne, senki nem venne drágán játékosokat. Illetve jobbat mondok, a 16 éves tehetség is 50-60 millióba kerülne, hiszen mindenki tudná róla, hogy a világ egyik legjobbja lesz, miért adnák olcsóbban.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. január 16., szombat 16:42
És mi alapján mondod meg, hogy kiből lesz top kapus? Ha ez ilyen egyszerű lenne, senki nem venne drágán játékosokat. Illetve jobbat mondok, a 16 éves tehetség is 50-60 millióba kerülne, hiszen mindenki tudná róla, hogy a világ egyik legjobbja lesz, miért adnák olcsóbban.Viszont mi lenne akkor ha mivel most van egy jó kapusunk,Őt megtartjuk még egy másfél évre,de addig keresünk egy tehetséget,a jövő top kapusát és nem az aktuálist igazoljuk le röhejes áron?
Lehet még többet nyertek volna, ha jobb kapusuk van. Ha lehetőség van erősíteni(itt rengeteg szempont van persze, hogy mit nevezünk erősítésnek) egy csapatrészt, akkor meg kell tenni.Ugy erzem, hogy paran kicsit tulmisztifijaljak a kapus kerdest. A barca Valdessel a kapujaban nyert par bajnoksagot es par blt. Keylor>VV.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. január 16., szombat 16:34
Jó, majd fogok.ziro4vr írta:Majd szólj ha nekünk is lesz olyan csapatvédekezésünk, mint nekik akkor. Viktor Váldezen múlt ott a legkevesebb.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 16., szombat 16:24
Ezt eltudom képzelni igen.Becksy23 írta:Akkor nem lenne csillogás-villogás, nem lenne mezeladás, és nem veregetnék hátba Perez-t a nyugger haverjai a golfklubban.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 16., szombat 16:22
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 16., szombat 16:09
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. január 16., szombat 16:06
HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 16., szombat 15:58
Én ezt értem,és valamilyen szinten egyet is értek.ziro4vr írta:A szezon elején amikor mindannyian istenítettük, akkor világklasszis volt, azóta "visszament" egy sima klasszis szintre. Az a ""baj"" Navassal, hogy ő egy event kapus, tornakapus. A szezon eleje olyan volt neki, mint egy mini világbajnokság, belekerült egy fanatikus állapotba amit 5-6-7 meccsen át hozott is.miro írta: Minek?Mi a baj Keylorral? Mindenki imádta,istenítette a szezon elején,de most már nem jó.
Meg is értem hogy nincs nálunk állandóság,a szurkolók nagy része nem is igényli.
Viszont ő nem egy korszakos kapus, aki szezonokon át hozza a világklasszis teljesítményt, aki elirányítja tartósan a védelmet, aki mentális pluszt jelent a csapatnak és mentális gátat az ellenfélnek. Ha belekerül az említett tornaállapotba, akkor lehoz olyan teljesítményt egy hónapban, aztán utána ki tudja mi történik. Kiváló kapus, de nem lehet vele olyan biztos pontként számolni mint egy Buffon, csúcs Iker, Neuer pl.
A Real Madridnak pedig hosszabb távon nem egy bravúrkapusra, tornakapusra van szüksége, hanem egy meghatározó klasszisra, amilyen már most a két fiatal és amilyen lesz is még 10 évig. Nem halunk bele ha nem lesz most váltás, de ki tudja mikor lesz még esélyünk a jövő top2 kapusa közül az egyik et elhozni. Most mindkettő csapata mélyen van, az edzői háttér sem stabil, az ilyen helyzeteket kell kihasználni, és akkor enyhíthető pl az általad kifogásolt galaktikus átigazolási díj.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 16., szombat 15:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 16., szombat 15:32
Ziro jol megfogalmazta odèbb.Nincs mit hozzátenni.Viszont Keylor magaslatokkal jobb, mint VV...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 16., szombat 15:28
Majd szólj ha nekünk is lesz olyan csapatvédekezésünk, mint nekik akkor. Viktor Váldezen múlt ott a legkevesebb.kelemen.istvan írta:Ugy erzem, hogy paran kicsit tulmisztifijaljak a kapus kerdest. A barca Valdessel a kapujaban nyert par bajnoksagot es par blt. Keylor>VV.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. január 16., szombat 15:19
Viszont Keylor magaslatokkal jobb, mint VV...morientes írta:Mondjuk ugy nem nehèz ha az ellenfèlnèl sosincs a labdakelemen.istvan írta:Ugy erzem, hogy paran kicsit tulmisztifijaljak a kapus kerdest. A barca Valdessel a kapujaban nyert par bajnoksagot es par blt. Keylor>VV.
De amikor aztán odalerultek a kapujához,nem igazán volt a helyzet magaslatán.
Kozepes kapus volt,nagy hibákkal.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 16., szombat 15:19
Valdés mondjuk 1v1-ben az egyik legjobb kapus volt fénykorában - másban nem, de abban remek volt -, a végére meg már a bakijaiból is csak 1-2 volt évente - egyik pont ellenetek, emlékszem. De nem elhanyagolható tény, hogy előtte egy tökéletesen működő csapat is volt közben, nálatok meg a védekezést még igencsak szervezni kell, szóval nagyobb súllyal bír nálatok a kapus személye.kelemen.istvan írta:Ugy erzem, hogy paran kicsit tulmisztifijaljak a kapus kerdest. A barca Valdessel a kapujaban nyert par bajnoksagot es par blt. Keylor>VV.
Nem kell félni, Barca és Schalke is tagadott. Mi majd Dybalát hozzuk pár év múlva..dannen írta:engem nem érdekel, csak nálunk legyen aztán oldjuk meg a fejlődését. nem akarom, hogy a barcában teljesedjen ki
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 16., szombat 15:16
Ez a mentalitás ám, se helye se játék perce nem lenne, de csak azért kell megvenni, nehogy a barcaba menjen.dannen írta:engem nem érdekel, csak nálunk legyen aztán oldjuk meg a fejlődését. nem akarom, hogy a barcában teljesedjen ki
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 16., szombat 15:12
Mondjuk ugy nem nehèz ha az ellenfèlnèl sosincs a labdakelemen.istvan írta:Ugy erzem, hogy paran kicsit tulmisztifijaljak a kapus kerdest. A barca Valdessel a kapujaban nyert par bajnoksagot es par blt. Keylor>VV.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. január 16., szombat 15:07
Ennyi!kelemen.istvan írta:Ugy erzem, hogy paran kicsit tulmisztifijaljak a kapus kerdest. A barca Valdessel a kapujaban nyert par bajnoksagot es par blt. Keylor>VV.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem