El Unico írta:Amit kapusposzton muveltunk az elmult evekben,az botrany... Totalis szarsag. Elkuldtuk ingyen Diego Lopezt,aztan elkuldtuk Casillast,Navas mar repulon ult Manchester fele amikor besultunk De Geaval,aztan Navas bizonyitotta ratermettseget,majd ezek utan is ugy fogunk banni vele,hogy eladjuk vagy megtartjuk 2. szamunak,mert nekunk epp De Gea kell,pedig Real Madrid szint. Egy szo mint szaz,nem vagyunk kovetkezetesek es atgondolatlanul hozunk donteseket...
Na éppen, hogy a Navassal való tervezés a nem átgondolt. Nagyon szimpatikus, utáltam amit vele tettek nyár végén, de én az a fajta vagyok aki a csapatot előtérbe helyezi. Kell egy kapus, aki fiatal, top és 10 évig első számú kapusunk lehet. Jelenleg két ilyen játékos megszerzésére is reális esély van. Vagy most, vagy őket már soha. Várhatunk, mehet Navas, de ha éppen a bravúr formájában van, bőven benne van a hiba is.
Említetted Lopezt, még a Milanban sem alkotott maradandót, bár ott senki, de akkor sem játszott jól. Elküldtünk egy teljesen formán kívüli Casillast, aki már az öltözős is kezdte nagyon megosztani. Neki jót tett a váltás, a csapatnak is, nem tudom mi olyan totális szarság ezen. Ahogy már írtam én is haragudtam a vezetőségre azért amit Navassal csináltak, de ha az MU nem szórakozik és létrejön egy Navas-DDG csere, mostanra már mindenki elégedett lenne és jó hosszú ideig szóba sem kerülne a kapus poszt.