Egyéb sportok
Re: Egyéb sportok
Gyerünk, le kell mosni a Seattlet. Ha a Pats a barca a számomra, akkor a Sea az atleti. Szóval gyerünk.
- P. Krisz
Nem lehet véletlen a hogy 2 ms alatt passzol .Marci77 írta:Igen az a fal borzaszto,attol felek,hogy valamikor komolyabban ledaraljak. :P
Addig nem kell aggódni amíg Gronk bírja a bevetést .
Ha már Gronk , Ő Master Chief . :Đ
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Igen az a fal borzaszto,attol felek,hogy valamikor komolyabban ledaraljak. :P
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
Én is, de csak akkor ha az isteni kéz lekerül róla és egy ilyen középszerű falon végre az ellenfél átrohan és darabokra töri. Bíztam a Chiefs védelemben, de csalódást okoztak, mindegy komolyabb csapatok azért még lesznek nekik, valaki majd csak szétcsapja őket.Remelem a Konf. dontot tudom vegre nezni,mert latni akarom mar Brady papat es tarsait.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Remelem a Konf. dontot tudom vegre nezni,mert latni akarom mar Brady papat es tarsait. Gronk rekordot dontott,es meg mennyi lehet vissza neki .. Ezekkel a meccs vegi leolvadasokkal viszont surgosen kell valamit kezdeni.
Cardinalnak meg ahogy lattam az osszefoglalot Fitzgerald lehozta. Ennek orulok,ot birom regota.
Go Cheatriots
Ma nagy meccs lesz,szerintem elorehozott Konf.donto.
A masikon meg kivancsi vagyok,hogy Manning mit tud hozni a nem teljes Steelers ellen..
Cardinalnak meg ahogy lattam az osszefoglalot Fitzgerald lehozta. Ennek orulok,ot birom regota.
Go Cheatriots
Ma nagy meccs lesz,szerintem elorehozott Konf.donto.
A masikon meg kivancsi vagyok,hogy Manning mit tud hozni a nem teljes Steelers ellen..
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A tegnapi két meccsből ítélve a sporik inkább nem dobnak zászlót. Holdingra szinte abszolút nemk.
A Packers D-re meg nem tudom kenni, nem elit, ezt az Arizona O-t ennél jobban nem tudták megfogni, volt két INT is. Ott kellett volna a másodikból pontokat elérni. De erre az O-ra se igazán tudok haragudni, mert rendesen összekapták magukat az utolsó hetekhez képest, pláne, hogy elkapónk szinte nem is volt már Cobb korai kiesése miatt. De Janis és Abbrederis szépen előléptek.
Ami fájó, hogy most már másodszor nézi végi Rodgers a padon, ahogy kikapunk a hosszabbításban, úgy, hogy mindkétszer a végén mentette döntetlenre. (Bár a Seahawks ellen már előtte be kellett volna húzni.)
Az, hogy pár éve behozták, hogy az első FG még nem dönti el a meccset jó dolog, de lehet ezen még lehetne módosítani, valami hasonlót kellene, mint az egyetemi futballban.
Innen nekem már mindegy melyik NFC csapat nyeri meg a SB-t.
A Packers D-re meg nem tudom kenni, nem elit, ezt az Arizona O-t ennél jobban nem tudták megfogni, volt két INT is. Ott kellett volna a másodikból pontokat elérni. De erre az O-ra se igazán tudok haragudni, mert rendesen összekapták magukat az utolsó hetekhez képest, pláne, hogy elkapónk szinte nem is volt már Cobb korai kiesése miatt. De Janis és Abbrederis szépen előléptek.
Ami fájó, hogy most már másodszor nézi végi Rodgers a padon, ahogy kikapunk a hosszabbításban, úgy, hogy mindkétszer a végén mentette döntetlenre. (Bár a Seahawks ellen már előtte be kellett volna húzni.)
Az, hogy pár éve behozták, hogy az első FG még nem dönti el a meccset jó dolog, de lehet ezen még lehetne módosítani, valami hasonlót kellene, mint az egyetemi futballban.
Innen nekem már mindegy melyik NFC csapat nyeri meg a SB-t.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Kár érte.
Az O-fal kellően összeszedte magát. Sajnos +1 WR jól jött volna még meg hát a a defense képtelen volt levenni Fitzgeraldot a pályáról, de ez van.
Kicsit lejtett a hazai pálya a Cardinalsnak, de nem fogom a sporikra, nem az döntött.
A pénzfeldobás meg parádés volt, 0.30-tól.
Az O-fal kellően összeszedte magát. Sajnos +1 WR jól jött volna még meg hát a a defense képtelen volt levenni Fitzgeraldot a pályáról, de ez van.
Kicsit lejtett a hazai pálya a Cardinalsnak, de nem fogom a sporikra, nem az döntött.
A pénzfeldobás meg parádés volt, 0.30-tól.
- András93
És ilyen meccset....
Legyen Aaron "Hail Mary" Rodgers mától a neve.
Palmer meg mondjon hat imát, hogy Fitzgerald a csapattársa...
Legyen Aaron "Hail Mary" Rodgers mától a neve.
Palmer meg mondjon hat imát, hogy Fitzgerald a csapattársa...
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Ahogy idén rengetegszer, nagy előnyről kiengednek a 4. negyedbe, hátha kikapnak...BB idióta módon managelte az idő az biztos. Edelman meg láthatjuk, hogy a legfontosabb ember TB mellett az offense-ben, ha ő ott van másra kevésbé figyelnek. Az meg tényleg rejtély hogyan úszhatta meg a Chiefs a meccset holding nélkül.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- András93
Az mák volt, mekkora lett volna egy INT... Na, mindegy, jobbak voltak. Kevés volt a Chiefs D. Nagyon.
Megpattan két emberen és pont jó. Mintha egy Barca meccset néznék....
- András93
TD nélkül nehéz lesz.
Bradyn is 0 nyomás, simán szétpasszolja a Chiefs-t.
Inkább jöjjön már a Packers meccs, csak aztán ne olyan legyen, mint a legutóbbi Cards elleni.
Bradyn is 0 nyomás, simán szétpasszolja a Chiefs-t.
Inkább jöjjön már a Packers meccs, csak aztán ne olyan legyen, mint a legutóbbi Cards elleni.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
en is anti pats uzemmod bekapcsolva valahogy ugy nezem oket mindig, mintha barca meccset neznek szval go chiefs :Đ
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én nem, de hajrá Kansas
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Én
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- P. Krisz
Gronk .
Ki nézi még ?
Ki nézi még ?
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Los Angeles Rams.
Felkészül a Chargers.
Felkészül a Chargers.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Köszönöm! Ezt eddig nem lattam, igy mar világos!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Olvasd el ezt:tibi18 írta:Jelen esetben mi olyat tett, ami nem elfogadható? Mivel gondolom azt ő is tudja, hogy szövetségi engedély nélkül nem indulhat. Ahogy abból a par soros leírásból lejött, kiment - előzetes engedély nélkül - egy versenyre, majd amikor megkérte az engedélyt a versenyzéshez, megmondták neki, hogy lesz engedély, csak beszélj a szövetségi kapitánnyal. Akit egyébként nem is értettem, hogy kevertek eleve ide, mikor Katinkanak az elejétől fogva a szövetséggel van a baja, nem a szövetségi kapitánnyal.
Es nem, szerintem nem tehet meg mindent.
http://www.nemzetisport.hu/uszas/uszas- ... ha-2460335
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jelen esetben mi olyat tett, ami nem elfogadható? Mivel gondolom azt ő is tudja, hogy szövetségi engedély nélkül nem indulhat. Ahogy abból a par soros leírásból lejött, kiment - előzetes engedély nélkül - egy versenyre, majd amikor megkérte az engedélyt a versenyzéshez, megmondták neki, hogy lesz engedély, csak beszélj a szövetségi kapitánnyal. Akit egyébként nem is értettem, hogy kevertek eleve ide, mikor Katinkanak az elejétől fogva a szövetséggel van a baja, nem a szövetségi kapitánnyal.