MesQueUnClub írta:Ennek az ég egy adta világon semmi értelmeNagy_Fönök írta:Ha megvennék mindhármat,akkor át lehetne őket nevezni FC Borussia Barcelona City-re.
(BBC????)
Enyhe ittas állapot: ON
HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2016. január 17., vasárnap 21:10
MesQueUnClub írta:Ennek az ég egy adta világon semmi értelmeNagy_Fönök írta:Ha megvennék mindhármat,akkor át lehetne őket nevezni FC Borussia Barcelona City-re.
(BBC????)
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 17., vasárnap 21:05
Ennek az ég egy adta világon semmi értelmeNagy_Fönök írta:Ha megvennék mindhármat,akkor át lehetne őket nevezni FC Borussia Barcelona City-re.
(BBC????)
HozzászólásSzerző: pekedli » 2016. január 17., vasárnap 21:05
Egyébként ja! Áthúzta magát a védőn nálam ez kifelé szabad. Mondjuk a riporterúrnak sem tűnt fel a védő sem reklamált lehet nem értek hozzá... :ĐNagy_Fönök írta:Hát nem tudom,de ha Suárez visszahúzása nem volt szabálytalan,akkor én megeszem a kalapomTheBull6 írta:Grat a bilbaos védőnek, gyorsan eldöntötte a f*szságával a meccset.
Remélem így is X lesz.
HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2016. január 17., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 17., vasárnap 20:57
Igen. A Dortmund meg a City veszélyes ránk nézve a bajnokságban. GGBBRemy írta:
Most ebben mi a rossz? Ennyi erobol akkor Reus vagy Gundogan, Aguero meg az osszes rivalis top klub jatekosa egy jo szot nem kaphatna itt a forumon mert provokalas.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. január 17., vasárnap 20:55
Szerintem nagyon könnyen adta magát a védő, de attól függetlenül egy balf*sz volt, ha visszahúzták ha nem.Nagy_Fönök írta:Hát nem tudom,de ha Suárez visszahúzása nem volt szabálytalan,akkor én megeszem a kalapom
Remélem így is X lesz.
HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2016. január 17., vasárnap 20:52
Hát nem tudom,de ha Suárez visszahúzása nem volt szabálytalan,akkor én megeszem a kalapomTheBull6 írta:Grat a bilbaos védőnek, gyorsan eldöntötte a f*szságával a meccset.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. január 17., vasárnap 20:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 17., vasárnap 20:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 17., vasárnap 20:42
Mindenképpen moziban akarom, viszont arra nem volt időm a hétvégén.ziro4vr írta: Ott elszámoltam inkább háromig. Revenantot nézd meg arról beszéljünk.
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. január 17., vasárnap 20:41
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 17., vasárnap 20:32
Ismerős mondat az elmúlt 3 évből.ziro4vr írta:
Leicester is vezetett, elmúlt. Ez is elfog. "Majd kipukkannak."
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 17., vasárnap 20:17
Ott elszámoltam inkább háromig. Revenantot nézd meg arról beszéljünk.Remy írta: Ja ok. mondjuk filmes topicban is vartam egy reakciot a Rambo meg Rocky 2 hozzaszolasra. De nem irtal semmit.
Leicester is vezetett, elmúlt. Ez is elfog. "Majd kipukkannak."MesQueUnClub írta: A kiscsapat épp 4 ponttal vezeti a bajnokságot, nem figyelünk 1 kicsit oda és be is húzzák.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 17., vasárnap 20:15
A kiscsapat épp 4 ponttal vezeti a bajnokságot, nem figyelünk 1 kicsit oda és be is húzzák.ziro4vr írta:Semmi csak unom az nfl meccset és te ismét felkínáltad a hátad.Remy írta: Most ebben mi a rossz? Ennyi erobol akkor Reus vagy Gundogan, Aguero meg az osszes rivalis top klub jatekosa egy jo szot nem kaphatna itt a forumon mert provokalas.
Na meg azért az atletico nem rivális klub, hanem köpedék most épp rivális kiscsapat.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 17., vasárnap 20:13
Ja ok. mondjuk filmes topicban is vartam egy reakciot a Rambo meg Rocky 2 hozzaszolasra. De nem irtal semmit.ziro4vr írta:Semmi csak unom az nfl meccset és te ismét felkínáltad a hátad.Remy írta: Most ebben mi a rossz? Ennyi erobol akkor Reus vagy Gundogan, Aguero meg az osszes rivalis top klub jatekosa egy jo szot nem kaphatna itt a forumon mert provokalas.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 17., vasárnap 20:11
Semmi csak unom az nfl meccset és te ismét felkínáltad a hátad.Remy írta: Most ebben mi a rossz? Ennyi erobol akkor Reus vagy Gundogan, Aguero meg az osszes rivalis top klub jatekosa egy jo szot nem kaphatna itt a forumon mert provokalas.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 17., vasárnap 20:10
Most ebben mi a rossz? Ennyi erobol akkor Reus vagy Gundogan, Aguero meg az osszes rivalis top klub jatekosa egy jo szot nem kaphatna itt a forumon mert provokalas.ziro4vr írta:Nem semmi provokátor vagy hallod.Remy írta:Haver megint oktat. EB legjobbja lesz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 17., vasárnap 20:08
Nem semmi provokátor vagy hallod.Remy írta:Haver megint oktat. EB legjobbja lesz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 17., vasárnap 20:03
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. január 17., vasárnap 14:17
Volt ott kavarodás rendesen.dannen írta:negredo goal
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem