Szerintem nem kellene a Barcat felhozni allandoan peldanak, h nem kell feka rombolo a csapatba. Nekik van egy kialakult rendszeruk amelyet mar gyerekoruk ota gyakarolnak(azert ilyen hatekony)...a mostani harmasuk is lassan mar 4-5 eve egy egyutt van, nem a mai szezontol kezdik el ezt a felallast, velunk ellentetben akik mar regota nem jatszottak ilyen hadrendben. Raadasul a Barca kp-jan azert van(volt) ket vilagklasszis jatekosuk. Nalunk ebben a pillanatban jo indulatuan...ha bele veszunk mindent, teknika,taktika,vedekezes stb...talan Modric az és ennyi.TheodoriK írta: Na nekem ez tetszik.
Fék lenne X Alonso? Ugyan...
Talán egyesek kevésnek gondolják középpályára az Alonso-Modric-Illara hármast. Talán az is lesz. De szerintem ha a "csapat" védekezik akkor nem biztos, hogy kevés lesz. Mindenki egy "néger állat" tipusú védőt szeretne középre pedig létezik középpályás védekezés anélkül is sőt foci és létezik ilyen típusú játékos nélkül. Lásd. barca...
Nekem ez a kezdő tetszik. De Özil miatt sokszor ezt nem fogjuk látni.
Ezzel csak arra akarok kijukadni, h taktika kivul minden top csapat hasznal rombolot(kat). Szerintem nekunk is kellene egy, ez a kp nem lesz rossz, de tul acelos sem a BL-ben.
Azt egyebkent most mar soha nem tudjuk meg azt, h Yayaval mennyivel lett volna stabilabb a Barca kp-ja.