Jó, az a csapat.. Hazard és Kroos is előrébb végzett a 2015-ös évben az év középpályása szavazáson, mint Verratti mondjuk. Aztán még itt is panaszkodtatok csak Kroosra, hogy mennyire visszaesett tavaszra, Hazardot meg nem kell ecsetelni szerintem ilyen ősszel. De Ini is csak ősszel volt kirobbanó, a tavasza teljesen átlagos volt, nem teljesen szakmai volt a szavazás, mondjuk úgy..Berti írta:Nem estem túlzásba, mert a jelenlről beszéltem. Múlthéten kapta meg Alves a legjobb jobbhátvéd FIFPROXI díjat vagy mit, és én emiatt voltam kiakadva, hogy úgy ahogyan már 1-2 éve nyomja, szerintem közel sem TOP5 JHV szint.
Alves meg amúgy tavasszal parádés volt, akkor simán top volt, ha nem a legjobb. Azóta ismét visszaesett, de amikor összekapta magát - szerintem javarészt a szeződése miatt, de aztán ki tudja -, akkor azért még odarittyentett egy nagyot tavaly év végén. Alapból egyetértek, hogy 2-3 éve is már nem a jobbik énjét hozza, de ez a fél év kivétel volt most, akkor nagyon odatette.
Carvajal meg szerintem is az egyik legjobb jelenleg. Aki még beugrik, hogy fiatal, és piszok tehetséges, az Aurier. Őt a Barcában is szívesen láttam volna még VB után, de most bízok benne, hogy Vidallal és SR-el számolunk majd ott, ők is bőven megütik a szintet szerintem - még ha top3 nem is lesz egyikből se. Bellerint nem láttam nagyon játszani még, de Coutinho például halálra szivatta szeptemberben - ez de kár hogy nem ment be. Persze mindenkit be lehet néha forgatni, de én még nem láttam olyan jól játszani, remélem nem is ellenünk fogom..