OFF
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: OFF
Faramuci helyzet, a taxisokat kb. mindenki utálja, ám az Uber fő alapja nem más, mint az adóoptimalizálás. Finoman fogalmazva..
Aki a taxis témákon túl akarja felhúzni magát, ajánlom az idióta HR picsák blogjait
Aki a taxis témákon túl akarja felhúzni magát, ajánlom az idióta HR picsák blogjait
Olyan értelemben én is megértem a taxisokat, hogy ha az állam meg a főváros kiállt mellettük, meg hoztak egy rakás törvényt, akkor tegyenek is meg mindent a betartásukért. Vagy az uberrel is számolva úgy változtatni a törvényeken, hogy a rendszer részének tekintik őket, aztán el lehet mondani, hogy x taxis kénytelen lesz új munka után nézni.
Amúgy én is utálom a taxisokat, sokat mondjuk nem velük...
Amúgy én is utálom a taxisokat, sokat mondjuk nem velük...
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
szerintem eleg konnyu felismerniPipita írta:És azt honnan tudják, hogy melyik kocsi "űberes"? Nézik a rendszámát hogy ki vesz fel embereket gyakran és megjegyzik a kocsit-arcot-rendszámot, vagy csak random emberekre rámondják?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Egysejtű idióta vadállatok.h3x0r írta:és tényleghehe írta:szégyen ez a sok taxis bazzeg
majmok.
És azt honnan tudják, hogy melyik kocsi "űberes"? Nézik a rendszámát hogy ki vesz fel embereket gyakran és megjegyzik a kocsit-arcot-rendszámot, vagy csak random emberekre rámondják?
És hogyha én felveszem anyámat a kocsimmal, ahelyett hogy taxival zavarnám el, akkor én egy törvényszegő bűnöző vagyok, és elveszem a taxisok munkáját?
Hihetetlen milyen buta emberek vannak. Megértem, hogy fel vannak háborodva, de talán nem ez a megoldás legideálisabb módja.
"Ez is űberes! Fizessé' adót!"
- h3x0r
és tényleghehe írta:szégyen ez a sok taxis bazzeg
majmok.
Azért emiatt ne morzsoljunk el 1-2 könnycseppet, mert meg kellett csinálniuk 1-2 dolgot... volt ennél már sokkal durvább húzás is, mint ez, amivel telibeszopattak nem 1 embert.hehe írta:annyiban megértem, hogy bajuk van, hogy ugye kötelezővé tették nekik a motyókat az autóba, az átfóliázást, vizsgáztatást, minden szart, meg fix tarifa, stb, és ezek után most itt van egy uber, ami gyakorlatilag teljesen esélytelenné teszi őket.
Örüljenek, hogy a taxikat nem adták oda vmi nagy havernak, mint 1-2 dolgot
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nekem mindegy, pont leszarom a sok faszszopó taxist, nekem/nekünk lenne a legjobb a világon a szabad verseny, hogy 3ezerből odavissza megjárjam csatakrészegen egy pest-debrecent, az lenne a kánaán.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Azt el ne felejtsd, h ők sírták ki ezeknek a dolgoknak a 3/4ét mert, hogy túl olcsó volt az uber.hehe írta:annyiban megértem, hogy bajuk van, hogy ugye kötelezővé tették nekik a motyókat az autóba, az átfóliázást, vizsgáztatást, minden szart, meg fix tarifa, stb, és ezek után most itt van egy uber, ami gyakorlatilag teljesen esélytelenné teszi őket.
de ez mi a facért az állam vagy bárki hibája?
csakis magukat kéne hibáztatniuk.
volt internet 3 éve, 5 éve és 10 éve is, voltak hírek is, lehetett tudni, hogy usában máshol már ilyen forradalom van, ha van olyan taxis, akinek legalább egy fadarabnyi iq-ja lett volna, amint jött az uber be Magyarországra, azonnal megyek át oda.
itt 1-2 egysejtű véglény a szabad verseny ellen tiltakozik, mint egy igazi kazettás magnó egy jó lossless zene ellen
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
annyiban megértem, hogy bajuk van, hogy ugye kötelezővé tették nekik a motyókat az autóba, az átfóliázást, vizsgáztatást, minden szart, meg fix tarifa, stb, és ezek után most itt van egy uber, ami gyakorlatilag teljesen esélytelenné teszi őket.
volt internet 3 éve, 5 éve és 10 éve is, voltak hírek is, lehetett tudni, hogy usában máshol már ilyen forradalom van, ha van olyan taxis, akinek legalább egy fadarabnyi iq-ja lett volna, amint jött az uber be Magyarországra, azonnal megyek át oda.
itt 1-2 egysejtű véglény a szabad verseny ellen tiltakozik, mint egy igazi kazettás magnó egy jó lossless zene ellen
- MesQueUnClub
Ezt hívják ingyen reklámnak. Amúgy erről a South park új évada jut eszembe amikor mind1ik ételkritikus volt, és azzal zsaroltak mindenkit, hogy lepontozzák őket.sebydani írta:Azt érték el vele egyébként hogy aki sose hallott még az Uberről már azt használja App Storeban is legelső helyen van jelenleg az Uber alkalmazása, nem tudom pontosan hol álhatott de valahol 20.-30. hely körül kb.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Azt érték el vele egyébként hogy aki sose hallott még az Uberről már azt használja App Storeban is legelső helyen van jelenleg az Uber alkalmazása, nem tudom pontosan hol álhatott de valahol 20.-30. hely körül kb.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- MesQueUnClub
Nem tetszik nekik, hogy már nem húzhatnak le mindenkit orrba szájba. Nem az Ubert kéne betiltani, hanem ezeket, még az IHM parodizálta őket ki jól, de rámutattak a valóságra.hehe írta:szégyen ez a sok taxis bazzeg
majmok.
az ötlet nem rossz, csak normális logokkal sokkal gyorsabb lenne az egész. most nézni kell hogy melyik városra mutat a tű... na mindegy.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Egy kis futball-kvíz. Ki kell találni, hogy melyik játékos karrierje elevenedik meg a térképen, 2 perc alatt kell a lehető legtöbb pontot összegyűjteni.
#happyshitting
- ___Samy___
Egyenlore meg sehogy, mert csak erdeklodok
Ahhoz meg sokat kene tanulnom, meg egy felsofoku nyelvvizsgat minimum megcsinalni.
De ha van ra kereslet ott is, akkor belevagnek.
Ahhoz meg sokat kene tanulnom, meg egy felsofoku nyelvvizsgat minimum megcsinalni.
De ha van ra kereslet ott is, akkor belevagnek.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Szerintem lenne rá igèny...főleg kollègiumokban nèzz szét vagy dobj pár hírdetést nemtudom hogy tervezed.___Samy___ írta:Pestiektol kerdeznem elsosorban. Van igeny arrafele magantanarkent angolorakat tartani foallasban? Vagy tulsagosan telitett a piac?
Igazából rajtad múlik,ha pár helyen...sulikban vagy ugye.kollegiumokban elterjed hogy jol csinálod jó áron akkor utána mások is menni fognak és kialakulhat egy köröd úgymond.
Mondjuk én Matek tanárt kerestem anno...na azt nehèz találni aki igazán jó...
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- ___Samy___
Pestiektol kerdeznem elsosorban. Van igeny arrafele magantanarkent angolorakat tartani foallasban? Vagy tulsagosan telitett a piac?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
én próbáltam, lófaszt sem ér.fiore írta:próbáltatok már hasonló appot?
2 napja töltöttem le, elég szkeptikus vagyok a dologgal kapcsolatban, viszont nem nagyon tudtam még következtetéseket levonni, mert jelenleg nem sokat alszom, így nem nagyon tudok sehogyan sem vígan felébredni.
Az elmélet, miszerint mély alvásból szánalmasan hulla az ember ha felkel az igaz, csak kérdés, hogy egy telefon mennyire tudja belőni ezeket a fázisokat. Nagyon sok pozitív véleményt olvastam róla (negatívot nem sokat találtam), ami ugye placebo miatt is lehet, de ha használ akkor használ.
Próbáljátok ki, lehet, valakinek megváltozik az élete.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
próbáltatok már hasonló appot?
2 napja töltöttem le, elég szkeptikus vagyok a dologgal kapcsolatban, viszont nem nagyon tudtam még következtetéseket levonni, mert jelenleg nem sokat alszom, így nem nagyon tudok sehogyan sem vígan felébredni.
Az elmélet, miszerint mély alvásból szánalmasan hulla az ember ha felkel az igaz, csak kérdés, hogy egy telefon mennyire tudja belőni ezeket a fázisokat. Nagyon sok pozitív véleményt olvastam róla (negatívot nem sokat találtam), ami ugye placebo miatt is lehet, de ha használ akkor használ.
.