De leginkább a fórumhoz mi köze van.sonic írta:Mi kozuk ezeknek Orban Viktorhoz?N.Tibor írta:Lejött,hogy keresztény vagyok és demokrata?
Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem illik.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Mi kozuk ezeknek Orban Viktorhoz?N.Tibor írta:Lejött,hogy keresztény vagyok és demokrata?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Lejött,hogy keresztény vagyok és demokrata?Berti írta:Orbán Viktor, te vagy az?N.Tibor írta: Na újra megírom,rossz aki rosszra gondol,vagy írhatnám azt is,hogy mindenki magából indul ki.Szép ez a magyar nyelv,mindenre van egy-két mondása.
- P. Krisz
Orbán a dakota közmondások nagymestere . :Đ
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Orbán Viktor, te vagy az?N.Tibor írta: Na újra megírom,rossz aki rosszra gondol,vagy írhatnám azt is,hogy mindenki magából indul ki.Szép ez a magyar nyelv,mindenre van egy-két mondása.
- ziro4vr
Uli bácsi fejét látva mondjuk, szerintem nem is bánta..
Bármennyire is most jól megy nekik, mindig van bennük egyfajta kisebbségi komplexus, aztán próbálkoznak főleg a Reallal szemben.
Bármennyire is most jól megy nekik, mindig van bennük egyfajta kisebbségi komplexus, aztán próbálkoznak főleg a Reallal szemben.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Uli bácsit lehet elővették már párszor, vagyis nekiziro4vr írta:Hát én pl el tudom képzelni Rumeniggéékről. De akkor már Uli bácsit is elővehetnénk még egyszer, vagy ahogy a Kaiserék lezsírozták anno a hazai vb-t..nagy az álszentség meg a mártírkodás a bajoroknál is.
Kétsége ne legyen senkinek, a nagyok ott támadják egymást, ahol tudják.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Hát én pl el tudom képzelni Rumeniggéékről. De akkor már Uli bácsit is elővehetnénk még egyszer, vagy ahogy a Kaiserék lezsírozták anno a hazai vb-t..nagy az álszentség meg a mártírkodás a bajoroknál is.
Nem illik.
Na újra megírom,rossz aki rosszra gondol,vagy írhatnám azt is,hogy mindenki magából indul ki.Szép ez a magyar nyelv,mindenre van egy-két mondása.Berti írta:Szerintem ez full agymenés. Ugyan úgy náluk is van sok fiatal tehetség, akiket talán még jobban is kihasználnak, mint mi. Ha tényleg ez van, hogy valamelyik csapat adta a fülest, akkor én reálisabbnak látom, hogy a Barca szólt oda a FIFAnak szomszéd tehene szituáció miatt.ericco írta: Én pont azt olvastam, hogy a bajoroknál betelt a pohár, hogy a két nagy spanyol klub mindig elhalássza előlük a fiatal tehetségeket. A Barcára pl. Halilovic miatt, ránk pedig Ödegaard miatt orroltak meg.
Szerintem ez full agymenés. Ugyan úgy náluk is van sok fiatal tehetség, akiket talán még jobban is kihasználnak, mint mi. Ha tényleg ez van, hogy valamelyik csapat adta a fülest, akkor én reálisabbnak látom, hogy a Barca szólt oda a FIFAnak szomszéd tehene szituáció miatt.ericco írta: Én pont azt olvastam, hogy a bajoroknál betelt a pohár, hogy a két nagy spanyol klub mindig elhalássza előlük a fiatal tehetségeket. A Barcára pl. Halilovic miatt, ránk pedig Ödegaard miatt orroltak meg.
Van az a mondás,hogy rossz aki rosszra gondól.wZoLee7 írta:Persze, katalán sport A Bayernt szerintem pont nem érdekli, egyszer már írtam, mindenkinél lehetne találni valamit...szóval valószínűleg olyannak érdeke jelenteni aki nem veszíthet, vagy már megkapta a büntetésétA katalán sport szerint a Bayern jelentette fel a Real Madridot az átigazolásokat illetően.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én pont azt olvastam, hogy a bajoroknál betelt a pohár, hogy a két nagy spanyol klub mindig elhalássza előlük a fiatal tehetségeket. A Barcára pl. Halilovic miatt, ránk pedig Ödegaard miatt orroltak meg.wZoLee7 írta:A Bayernt szerintem pont nem érdekli, egyszer már írtam, mindenkinél lehetne találni valamit.
Merci Zizou!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Persze, katalán sport A Bayernt szerintem pont nem érdekli, egyszer már írtam, mindenkinél lehetne találni valamit...szóval valószínűleg olyannak érdeke jelenteni aki nem veszíthet, vagy már megkapta a büntetésétA katalán sport szerint a Bayern jelentette fel a Real Madridot az átigazolásokat illetően.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A baj ott kezdődik, amikor a vezetőségi tagok kezdenek ebbe a játékba. És ez nem ránk jellemző.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Zidane, Messi, C. Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nagy +1 Palesznak.
Piquét már csak a legelfogultabb Barca szurkolók védik. Megmondom őszintén számomra érthetetlen miért kell itt folyamatosan leírni a barcásoknak minden alkalommal 8x, hogy Piqué egy komplexusokkal teli kretén aki a twitteren meg a nyilatkozataiban éli ki magát, szájkaratézik össe-vissza és nem kell egy szavát sem komolyan venni.Ő egy igazi troll, egy igazi Faszkalap, jó nagy F betűvel. De aki annyira szeret megbotránkozni és idegesíteni magát a nyilatkozatain, annak azt ajánlom, hogy készítsen egy Piqué voodoo bábut és kaszabolja szét, hátha az lelki megnyugvást hoz. Ez meg hogy twitteren üzengetnek egymásnak gyerekes szurkálódásokat, ezt hogy lehet egy kicsit is komolyan venni??És ehhez mi köze egyáltalán a csapattársaknak??? Azért mert 1-2 bunkóskodik az már ok arra, hogy leparasztozzuk konstans az egész csapatot? Legyen az Barca vagy Reál, mindkét csapatban vannak bunkók, azért ebben szerintem megegyezhetünk. Szerintem ezek a játékosok, főleg a honfitársak, a válogatott edzésen jót röhögnek egymás twitter üzenetein. Itt meg egy-két embernek elpukkan az ér a fejében.
Alvesről meg annyit, hogy ő is egy bohóc. A nyilatkozata hagyott illemtani kívánnivalókat maga után, ez tény, de egyértelmű hogy Neymár mellett szólt az álláspontja és nem Cr ellen. Ha Lewandowski állt volna a második helyen valszeg ugyanezt eldurrantotta volna. Ez az én véleményem...
Piquét már csak a legelfogultabb Barca szurkolók védik. Megmondom őszintén számomra érthetetlen miért kell itt folyamatosan leírni a barcásoknak minden alkalommal 8x, hogy Piqué egy komplexusokkal teli kretén aki a twitteren meg a nyilatkozataiban éli ki magát, szájkaratézik össe-vissza és nem kell egy szavát sem komolyan venni.Ő egy igazi troll, egy igazi Faszkalap, jó nagy F betűvel. De aki annyira szeret megbotránkozni és idegesíteni magát a nyilatkozatain, annak azt ajánlom, hogy készítsen egy Piqué voodoo bábut és kaszabolja szét, hátha az lelki megnyugvást hoz. Ez meg hogy twitteren üzengetnek egymásnak gyerekes szurkálódásokat, ezt hogy lehet egy kicsit is komolyan venni??És ehhez mi köze egyáltalán a csapattársaknak??? Azért mert 1-2 bunkóskodik az már ok arra, hogy leparasztozzuk konstans az egész csapatot? Legyen az Barca vagy Reál, mindkét csapatban vannak bunkók, azért ebben szerintem megegyezhetünk. Szerintem ezek a játékosok, főleg a honfitársak, a válogatott edzésen jót röhögnek egymás twitter üzenetein. Itt meg egy-két embernek elpukkan az ér a fejében.
Alvesről meg annyit, hogy ő is egy bohóc. A nyilatkozata hagyott illemtani kívánnivalókat maga után, ez tény, de egyértelmű hogy Neymár mellett szólt az álláspontja és nem Cr ellen. Ha Lewandowski állt volna a második helyen valszeg ugyanezt eldurrantotta volna. Ez az én véleményem...
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Piquet nem vedtem, Alvest is azert, mert olyanert volt elkuldve a francba, amit nem is CR-nek mondott - cry szoveg meg multkor. Ha hulyeseget mondanak azt en se szeretem, de amikor nem csinalnak semmit, es az miatt megy az osztas, akkor bepotyogom azert a velemenyem.. A legutolso hsz-em meg nem is roluk szolt mar.TheBull6 írta:Ennek ellenére az elsők között véded Dani Alvest vagy Piquét. Ha még az említett Init vagy Messit védenéd, megérteném, de így.... Elhiszem hogy barcások, ki kell állni értük, de értük sose állnék ki, még ha barcás lennék se.
A kiemelt reszt meg arra ertettem, hogy nem szoktam felkutatni ki mit nyilatkozik. Ha twitteren belefutok elolvasom, de amugy nem izgat, ugyhogy lehet lemaradok jopar megszolalasukrol.
Ennek ellenére az elsők között véded Dani Alvest vagy Piquét. Ha még az említett Init vagy Messit védenéd, megérteném, de így.... Elhiszem hogy barcások, ki kell állni értük, de értük sose állnék ki, még ha barcás lennék se.palesz77 írta: nem foglalkoztatnak ezek a nyilatkozatok engem annyira, mint itt a többséget.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Nem mintha Guti csak azért szólna ilyeneket, mert valakinek már muszáj..lestat írta:Nemkell lesűllyedni de nincs azzal baj ha valaki azért helyre teszi őket.
Meg bosszantó hogy felénk mindenki normálisan kommunikál még ex játékos is lásd Beckham...ezek.meg direkt csinálják a feszkót..meg a saját ünneplésüknél.is velünk foglalkoznak...mintha mi tettünk volna ilyet valaha velük.
Nálunk is vannak olyanok, mint Beckham, Ini pl emlékeim szerint nem szokott semmi rosszat szólni rólatok, aztán ő is elég nagy klublegenda. De Messitől se rémlik semmi ilyen - lehet volt, nem foglalkoztatnak ezek a nyilatkozatok engem annyira, mint itt a többséget.
A végéhez meg ennyit. Gondolom most ez is ki lesz magyarázva, meg hülyének leszek nézve, meg jön majd, hogy mi többet csináljuk, stbstb. Csak arra akarok célozni, hogy nálatok is előfordulnak ezek, csak ahogy Zsombor is leírta, az felett sokkal könnyebben átsiklotok - ez nyilván fordítva is igaz, ilyenek a szurkolók.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
+1Zsombor írta:Én meg úgy vagyok vele, hogy tegyük őket helyre a pályán, aztán utána pofázhatnak nyugodtan, a kutyát nem fogja érdekelni.lestat írta:
Nemkell lesűllyedni de nincs azzal baj ha valaki azért helyre teszi őket.
Règ vártam igy classicot mint most,pedig mèg nem èppen mostanában lesz
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Én meg úgy vagyok vele, hogy tegyük őket helyre a pályán, aztán utána pofázhatnak nyugodtan, a kutyát nem fogja érdekelni.lestat írta:
Nemkell lesűllyedni de nincs azzal baj ha valaki azért helyre teszi őket.