OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

Re: OFF

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. január 21., csütörtök 9:05

Faramuci helyzet, a taxisokat kb. mindenki utálja, ám az Uber fő alapja nem más, mint az adóoptimalizálás. Finoman fogalmazva..

Aki a taxis témákon túl akarja felhúzni magát, ajánlom az idióta HR picsák blogjait :mrgreen:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. január 19., kedd 14:37

Olyan értelemben én is megértem a taxisokat, hogy ha az állam meg a főváros kiállt mellettük, meg hoztak egy rakás törvényt, akkor tegyenek is meg mindent a betartásukért. Vagy az uberrel is számolva úgy változtatni a törvényeken, hogy a rendszer részének tekintik őket, aztán el lehet mondani, hogy x taxis kénytelen lesz új munka után nézni.
Amúgy én is utálom a taxisokat, sokat mondjuk nem velük...

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. január 19., kedd 12:17

Pipita írta:És azt honnan tudják, hogy melyik kocsi "űberes"? Nézik a rendszámát hogy ki vesz fel embereket gyakran és megjegyzik a kocsit-arcot-rendszámot, vagy csak random emberekre rámondják? :lol:
szerintem eleg konnyu felismerni :mrgreen:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. január 19., kedd 12:04

h3x0r írta:
hehe írta:szégyen ez a sok taxis bazzeg :lol: :lol: :lol:

majmok.
és tényleg :lol:
Egysejtű idióta vadállatok.
És azt honnan tudják, hogy melyik kocsi "űberes"? Nézik a rendszámát hogy ki vesz fel embereket gyakran és megjegyzik a kocsit-arcot-rendszámot, vagy csak random emberekre rámondják? :lol:

És hogyha én felveszem anyámat a kocsimmal, ahelyett hogy taxival zavarnám el, akkor én egy törvényszegő bűnöző vagyok, és elveszem a taxisok munkáját?

Hihetetlen milyen buta emberek vannak. Megértem, hogy fel vannak háborodva, de talán nem ez a megoldás legideálisabb módja.

"Ez is űberes! Fizessé' adót!" :lol: :lol: :lol: :(

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. január 19., kedd 11:50

majmok.
és tényleg :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. január 18., hétfő 19:18

hehe írta:annyiban megértem, hogy bajuk van, hogy ugye kötelezővé tették nekik a motyókat az autóba, az átfóliázást, vizsgáztatást, minden szart, meg fix tarifa, stb, és ezek után most itt van egy uber, ami gyakorlatilag teljesen esélytelenné teszi őket.
Azért emiatt ne morzsoljunk el 1-2 könnycseppet, mert meg kellett csinálniuk 1-2 dolgot... volt ennél már sokkal durvább húzás is, mint ez, amivel telibeszopattak nem 1 embert.
Örüljenek, hogy a taxikat nem adták oda vmi nagy havernak, mint 1-2 dolgot :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 18., hétfő 19:01

nekem mindegy, pont leszarom a sok faszszopó taxist, nekem/nekünk lenne a legjobb a világon a szabad verseny, hogy 3ezerből odavissza megjárjam csatakrészegen egy pest-debrecent, az lenne a kánaán.
Kép
Kép
Kép

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 18., hétfő 18:56

hehe írta:annyiban megértem, hogy bajuk van, hogy ugye kötelezővé tették nekik a motyókat az autóba, az átfóliázást, vizsgáztatást, minden szart, meg fix tarifa, stb, és ezek után most itt van egy uber, ami gyakorlatilag teljesen esélytelenné teszi őket.

de ez mi a facért az állam vagy bárki hibája?
csakis magukat kéne hibáztatniuk.
volt internet 3 éve, 5 éve és 10 éve is, voltak hírek is, lehetett tudni, hogy usában máshol már ilyen forradalom van, ha van olyan taxis, akinek legalább egy fadarabnyi iq-ja lett volna, amint jött az uber be Magyarországra, azonnal megyek át oda.

itt 1-2 egysejtű véglény a szabad verseny ellen tiltakozik, mint egy igazi kazettás magnó egy jó lossless zene ellen :lol:
Azt el ne felejtsd, h ők sírták ki ezeknek a dolgoknak a 3/4ét mert, hogy túl olcsó volt az uber. :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 18., hétfő 18:54

annyiban megértem, hogy bajuk van, hogy ugye kötelezővé tették nekik a motyókat az autóba, az átfóliázást, vizsgáztatást, minden szart, meg fix tarifa, stb, és ezek után most itt van egy uber, ami gyakorlatilag teljesen esélytelenné teszi őket.

de ez mi a facért az állam vagy bárki hibája?
csakis magukat kéne hibáztatniuk.
volt internet 3 éve, 5 éve és 10 éve is, voltak hírek is, lehetett tudni, hogy usában máshol már ilyen forradalom van, ha van olyan taxis, akinek legalább egy fadarabnyi iq-ja lett volna, amint jött az uber be Magyarországra, azonnal megyek át oda.

itt 1-2 egysejtű véglény a szabad verseny ellen tiltakozik, mint egy igazi kazettás magnó egy jó lossless zene ellen :lol:
Kép
Kép
Kép

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 18., hétfő 18:52

sebydani írta:Azt érték el vele egyébként hogy aki sose hallott még az Uberről már azt használja :lol: App Storeban is legelső helyen van jelenleg az Uber alkalmazása, nem tudom pontosan hol álhatott de valahol 20.-30. hely körül kb. :mrgreen:
Ezt hívják ingyen reklámnak. :D Amúgy erről a South park új évada jut eszembe amikor mind1ik ételkritikus volt, és azzal zsaroltak mindenkit, hogy lepontozzák őket. :D :D :D

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 18., hétfő 18:49

Azt érték el vele egyébként hogy aki sose hallott még az Uberről már azt használja :lol: App Storeban is legelső helyen van jelenleg az Uber alkalmazása, nem tudom pontosan hol álhatott de valahol 20.-30. hely körül kb. :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 18., hétfő 18:46

majmok.
Nem tetszik nekik, hogy már nem húzhatnak le mindenkit orrba szájba. :D Nem az Ubert kéne betiltani, hanem ezeket, még az IHM parodizálta őket ki jól, de rámutattak a valóságra. :D

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 18., hétfő 18:39

szégyen ez a sok taxis bazzeg :lol: :lol: :lol:

majmok.
Kép
Kép
Kép

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 18., hétfő 18:01

az ötlet nem rossz, csak normális logokkal sokkal gyorsabb lenne az egész. most nézni kell hogy melyik városra mutat a tű... na mindegy.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2016. január 18., hétfő 17:43

Egy kis futball-kvíz. Ki kell találni, hogy melyik játékos karrierje elevenedik meg a térképen, 2 perc alatt kell a lehető legtöbb pontot összegyűjteni. :)
#happyshitting

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 18., hétfő 9:23

Egyenlore meg sehogy, mert csak erdeklodok :mrgreen:
Ahhoz meg sokat kene tanulnom, meg egy felsofoku nyelvvizsgat minimum megcsinalni.

De ha van ra kereslet ott is, akkor belevagnek.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 18., hétfő 8:44

___Samy___ írta:Pestiektol kerdeznem elsosorban. Van igeny arrafele magantanarkent angolorakat tartani foallasban? Vagy tulsagosan telitett a piac?
Szerintem lenne rá igèny...főleg kollègiumokban nèzz szét vagy dobj pár hírdetést nemtudom hogy tervezed.
Igazából rajtad múlik,ha pár helyen...sulikban vagy ugye.kollegiumokban elterjed hogy jol csinálod jó áron akkor utána mások is menni fognak és kialakulhat egy köröd úgymond.

Mondjuk én Matek tanárt kerestem anno...na azt nehèz találni aki igazán jó... :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 18., hétfő 8:06

Pestiektol kerdeznem elsosorban. Van igeny arrafele magantanarkent angolorakat tartani foallasban? Vagy tulsagosan telitett a piac?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2016. január 18., hétfő 0:31

fiore írta:próbáltatok már hasonló appot?
2 napja töltöttem le, elég szkeptikus vagyok a dologgal kapcsolatban, viszont nem nagyon tudtam még következtetéseket levonni, mert jelenleg nem sokat alszom, így nem nagyon tudok sehogyan sem vígan felébredni. :D

Az elmélet, miszerint mély alvásból szánalmasan hulla az ember ha felkel az igaz, csak kérdés, hogy egy telefon mennyire tudja belőni ezeket a fázisokat. Nagyon sok pozitív véleményt olvastam róla (negatívot nem sokat találtam), ami ugye placebo miatt is lehet, de ha használ akkor használ.

Próbáljátok ki, lehet, valakinek megváltozik az élete. :mrgreen:
én próbáltam, lófaszt sem ér.

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2016. január 18., hétfő 0:22

próbáltatok már hasonló appot?
2 napja töltöttem le, elég szkeptikus vagyok a dologgal kapcsolatban, viszont nem nagyon tudtam még következtetéseket levonni, mert jelenleg nem sokat alszom, így nem nagyon tudok sehogyan sem vígan felébredni. :D

Az elmélet, miszerint mély alvásból szánalmasan hulla az ember ha felkel az igaz, csak kérdés, hogy egy telefon mennyire tudja belőni ezeket a fázisokat. Nagyon sok pozitív véleményt olvastam róla (negatívot nem sokat találtam), ami ugye placebo miatt is lehet, de ha használ akkor használ.

Próbáljátok ki, lehet, valakinek megváltozik az élete. :mrgreen:
.

Vissza: