Football Manager
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
Re: Football Manager
na elszórakoztatom magam.
MK Dons - 2011-2012
az előző játékomat, melyben a Las Palmas csapatát treníroztam 3.5 évig, majd a Bayern padjáról nyertem meg mindent, meguntam, úgyhogy gondoltam egy merészet, és egy angol alsóbb ligás csapattal akartam próbálkozni. néztem a negyedosztályt is, de nem találtam nekem tetsző csapatot, úgyhogy az egy szinttel feljebb található MK Dons lett a gárdám. egyértelmű, hogy a feljutást tűztem ki célul. az igazolásokról nem sok szót ejtenék (KÉP), de a kölcsönszerződésekkel itt-ott benéztem, mert április elején járt le pár fiatalnak, de április után már nem lehetett hosszabbítani.. a kupákból sajnos túl korán kiestem, egyedül a 3.-4. osztálynak kitalált st. johnstone-t gyűjtöttem be.
a bajnokságban jól kezdtünk, és végig az élmezőnyben tartózkodtunk, de féltávnál már lehetett sejteni, hogy a Sheffield United-et senki se fogja beelőzni. mi vígan elvoltunk a 2., még simán feljutó helyen, de a tavaszi sérüléshullám, és formaingadozás megadta az esélyt a Charltonnak, hogy megjelenjen lőtávolon belül. szerencsére a szezon végét megnyomtuk, úgyhogy az utolsó fordulóban már tét nélkül léphettünk pályára.
áttekintés
bajnoki táblázat
a csapat kurvagyenge, a mostani kezdőből 1-2 maradhat csak ott a következő szezonban, a többségre a pad, vagy egy másik csapat vár. sztem egyből nem juthatunk fel az első osztályba, kell ahhoz még 1 év, de meglátjuk mire jutunk a nyár folyamán. pénz aligha lesz, jó kölcsönszerződésekkel, szabadon igazolható játékosokkal operálnék, hogy egyrészt a büdzsé ne legyen olyan tragikus állapotban, mint jelenleg, másrészt ha kialakítok egy szilárd alapot, akkor a 3. szezonban már egy olyan csapattal tudok nekifutni, amely nem lesz céltábla a PL-ben. a nézőszámtól jelentős ugrást várnék, mert a mostani 44%-os kihasználtság nem túl acélos, pedig egy ilyen tutiszupi stadion elvárná a teltházat. amúgy érdekes, hogy ugyanezzel a taktikával máshol a fair-play táblázat élén szoktunk végezni, most pedig a 3. legdurvább csapat voltunk.
MK Dons - 2011-2012
az előző játékomat, melyben a Las Palmas csapatát treníroztam 3.5 évig, majd a Bayern padjáról nyertem meg mindent, meguntam, úgyhogy gondoltam egy merészet, és egy angol alsóbb ligás csapattal akartam próbálkozni. néztem a negyedosztályt is, de nem találtam nekem tetsző csapatot, úgyhogy az egy szinttel feljebb található MK Dons lett a gárdám. egyértelmű, hogy a feljutást tűztem ki célul. az igazolásokról nem sok szót ejtenék (KÉP), de a kölcsönszerződésekkel itt-ott benéztem, mert április elején járt le pár fiatalnak, de április után már nem lehetett hosszabbítani.. a kupákból sajnos túl korán kiestem, egyedül a 3.-4. osztálynak kitalált st. johnstone-t gyűjtöttem be.
a bajnokságban jól kezdtünk, és végig az élmezőnyben tartózkodtunk, de féltávnál már lehetett sejteni, hogy a Sheffield United-et senki se fogja beelőzni. mi vígan elvoltunk a 2., még simán feljutó helyen, de a tavaszi sérüléshullám, és formaingadozás megadta az esélyt a Charltonnak, hogy megjelenjen lőtávolon belül. szerencsére a szezon végét megnyomtuk, úgyhogy az utolsó fordulóban már tét nélkül léphettünk pályára.
áttekintés
bajnoki táblázat
a csapat kurvagyenge, a mostani kezdőből 1-2 maradhat csak ott a következő szezonban, a többségre a pad, vagy egy másik csapat vár. sztem egyből nem juthatunk fel az első osztályba, kell ahhoz még 1 év, de meglátjuk mire jutunk a nyár folyamán. pénz aligha lesz, jó kölcsönszerződésekkel, szabadon igazolható játékosokkal operálnék, hogy egyrészt a büdzsé ne legyen olyan tragikus állapotban, mint jelenleg, másrészt ha kialakítok egy szilárd alapot, akkor a 3. szezonban már egy olyan csapattal tudok nekifutni, amely nem lesz céltábla a PL-ben. a nézőszámtól jelentős ugrást várnék, mert a mostani 44%-os kihasználtság nem túl acélos, pedig egy ilyen tutiszupi stadion elvárná a teltházat. amúgy érdekes, hogy ugyanezzel a taktikával máshol a fair-play táblázat élén szoktunk végezni, most pedig a 3. legdurvább csapat voltunk.
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
hentesliga... amúgy sztem az elején direkt ilyen, h elvegye az ember kedvét az egésztől, de pár évvel később már kevésbé gyilkolásszák egymást. mert, mint a képen is látható, nem csak engem szopat a játék. csak marhajó, h ellőttem szinte az összes kölcsönvételi lehetőséget, és sturridge is egy laza négyessel nyitott bajnokin, majd a 3. meccsén levadásszák több hónapra. nem is értem miért nem tudom hazaküldeni, mert sajnos csak 3 hónapra tudtam megszerezni, azt meg pályán kívül tölti...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A játékban szerintem Khedira a legjobb bwm középpályás amúgy,3. éve folyamatosan hozza a 7,5 feletti teljesítményt,alap kezdő nálam. Benzema tényleg flop,de akkor is Higut adtam el,Lewa úgy is hozza a gólokat
keret1
keret2
Erős rotálás van,túl minőségi a keret.
Eddig: 2 bajnokság,1 bl, 1 spanyol kupa,klubvb,1 európai szuperkupa, most még csak tavasz van.
Neymart meg csak úgy megvettem 45 ért,mert 300+ millió volt átigazolásra, Nem tudom,hogy hol lehetne erősödnöm
keret1
keret2
Erős rotálás van,túl minőségi a keret.
Eddig: 2 bajnokság,1 bl, 1 spanyol kupa,klubvb,1 európai szuperkupa, most még csak tavasz van.
Neymart meg csak úgy megvettem 45 ért,mert 300+ millió volt átigazolásra, Nem tudom,hogy hol lehetne erősödnöm
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
http://www.kepfeltoltes.hu/view/130709/ ... es.hu_.png
Villanova
Villanova
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
Másnál is MINDEN meccsen van 1 sérült az első 10-15 percben? Elindítom a meccset, váltok böngészőre, és fél perc múlva 100%, hogy a taktikai képernyő fogad, hogy valakit be kéne hozni.
- oroszisti
Na végül Vidal jött 6+19-ért Mert Wilshire lesérült 2 hónapra Jött még Claise meg Pardo is , jövőre pedig érkezik Kondogbia , ha Essien elment.
Claise amúgy nagyon jónak tűnik , és Özil is sokkal jobb szélen , mint 4-2-3-1ben középen.
Claise amúgy nagyon jónak tűnik , és Özil is sokkal jobb szélen , mint 4-2-3-1ben középen.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
FC Porto
Na, ez is elérkezett. Mivel alig-alig időm volt játszani és sokszor hetekig nem is tudtam, ezért elég sokáig tartott végignyomni az első idényt, még akkor is ha a portugál bajnokság csak 30 fordulós.
Sok helyről hallottam, hogy milyen nehéz idegenben nyerni, mennyire nehéz eltalálni a nyerő taktikát... hát. Így álltam neki a dolognak én is, aztán kiderült hogy egy szó nem igaz ebből véleményem szerint. Lehet azt mondani hogy persze a portugáloknál nem így van, de a nemzetközi színtéren sincs másként. Vagy... nem volt másként.
Pogba főnyeremény, Kelvin -aki a FIFÁban is egy állat-, nos itt is az... J. Martinezt pedig 5 fillérért is eladnám bármikor....
Nincs időm mindent felsorolni és kielemezni, de az eredmények:
-Bajnokságot nyertem 4 ponttal a Benfica előtt.
-A Szuperkupát még nyáron behúztuk az Academica ellen 3-1-re.
-A portugál kupában végigmeneteltünk, majd a szezon utolsó meccsén a döntőben egy nagyon sima 0-3 a Sporting ellen.
-Ligakupában végignyomultunk és a döntőben 4-0 a Benfica ellen.
-BL csoport: Porto, PSG, City, Nordsjaelland. -> 14 ponttal csoportelsőség. A továbbiak.
Összességében könnyű szezon volt. Valahogy többet vártam nehézségben a játéktól. A taktikám nem volt egetverő, jó... a szezon legelején sokat kísérleteztem, de egyáltalán nem volt nehéz rájönni a dolgokra.
Első igazolásom a következő évre:
Neal Maupay
Na, ez is elérkezett. Mivel alig-alig időm volt játszani és sokszor hetekig nem is tudtam, ezért elég sokáig tartott végignyomni az első idényt, még akkor is ha a portugál bajnokság csak 30 fordulós.
Sok helyről hallottam, hogy milyen nehéz idegenben nyerni, mennyire nehéz eltalálni a nyerő taktikát... hát. Így álltam neki a dolognak én is, aztán kiderült hogy egy szó nem igaz ebből véleményem szerint. Lehet azt mondani hogy persze a portugáloknál nem így van, de a nemzetközi színtéren sincs másként. Vagy... nem volt másként.
Pogba főnyeremény, Kelvin -aki a FIFÁban is egy állat-, nos itt is az... J. Martinezt pedig 5 fillérért is eladnám bármikor....
Nincs időm mindent felsorolni és kielemezni, de az eredmények:
-Bajnokságot nyertem 4 ponttal a Benfica előtt.
-A Szuperkupát még nyáron behúztuk az Academica ellen 3-1-re.
-A portugál kupában végigmeneteltünk, majd a szezon utolsó meccsén a döntőben egy nagyon sima 0-3 a Sporting ellen.
-Ligakupában végignyomultunk és a döntőben 4-0 a Benfica ellen.
-BL csoport: Porto, PSG, City, Nordsjaelland. -> 14 ponttal csoportelsőség. A továbbiak.
Összességében könnyű szezon volt. Valahogy többet vártam nehézségben a játéktól. A taktikám nem volt egetverő, jó... a szezon legelején sokat kísérleteztem, de egyáltalán nem volt nehéz rájönni a dolgokra.
Első igazolásom a következő évre:
Neal Maupay
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
Letöltöttem az fm12-t és elindul a játék, de közvetlenül a főmenü előtt kilép és nem irja hogy mi a hiba. Tudja valaki esetleg h mi lehet a gond?
- oroszisti
Hát már mindjárt vége az előszezonnak , szóval nincs kedvem újra kezdeni
De akkor így lesz szerintem nagyobb csapatok ellen :
-------------Xabi Alonso/Essien(Ball winning Midf)
------Wilshire/Pardo(DPL)----------------Modric/Claise---
És még itt van José Rodriguez , Omar,Alex a 3. vonalnak .
És akkor lehet Kodnogbiát inkább jövőre hozom Essien helyett.
De akkor Khedirát meg Callejont minél előbb passzolnom kell , talán még megy Nacho is
Vidal meg akkor nem jön
Kisebbek ellen meg mehet a :
---------Xabi----Wilshire------------
Özil----------Modric--------------Cr
--------------Benzema
De akkor így lesz szerintem nagyobb csapatok ellen :
-------------Xabi Alonso/Essien(Ball winning Midf)
------Wilshire/Pardo(DPL)----------------Modric/Claise---
És még itt van José Rodriguez , Omar,Alex a 3. vonalnak .
És akkor lehet Kodnogbiát inkább jövőre hozom Essien helyett.
De akkor Khedirát meg Callejont minél előbb passzolnom kell , talán még megy Nacho is
Vidal meg akkor nem jön
Kisebbek ellen meg mehet a :
---------Xabi----Wilshire------------
Özil----------Modric--------------Cr
--------------Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Egyébként ha leszeditek a legújabb(? június 22 talán) ott már jóval több pénzt kaptok a Realnál az elején, ha jól emlékszem 80 milliót és ott van már Carvajal,Casemiro(bár ő lehet amúgy is ott volt) elment már Carvalho, Essien!Isco még nincs sajnos, de már Ancelotti az edző...csak érdekességképpen!
- XIII
- Kedvenc játékosaid: Varane, Iker, Ramos
Hello!
Hosszas dévánkozás után a Cagliari Calcio-ra esett a választásom, velük kezdtem egy hosszasabb karriert.
A keretről annyit, hogy többségében gyenge, de van 2-3 olyan játékos aki kiváló, lehet rá építeni és persze minden csapat őt akarja. Ilyen Astori , Nainggolan és még talán Ibarbo is. Az első szezon céljaként az ő megtartásukat illetve egy erős első 10et tűztem ki. A szezon elég hullámzó volt, helyenként szép sikerek, na és csúnya kudarcok egyaránt. A szezon végére aztán kezdett körvonalazódni a kép: ha az utolsó fordulóban nyerek, akkor meglesz a 6. hely. Ezért a Juventus-t kellett legyőznöm: a már kb. 8 forduló óta bajnok zebrák félig-meddig tartalék csapatát, lazán 2-0ra vertem.
Király, EL-hely! Ja, hogy mégsem. Az egész szezont végigszenvedő Milan, akiket oda-vissza vertünk, a Kupa elhódításával megszerezte a 6. nemzetközi kupa helyet. Így hát jövőre is marad a bajnokság.
Összességében mégis elégedett voltam a csapattal. A szezon embere címet egyértelműen Astori-nak adnám, igazi tanár a védelem tengelyében. Meglepetés emberek: Ariaudo és Sau, előbbi Astori megfelelő párja volt középen, míg utóbbi fiatal kora és fejlettségi szinte ellenére(még nincs a csúcson) 13 gólt és jópár asszisztot jegyzett.
A nyáron megerősítem a csapatot, érkezik ingyen Ospina(verseny Agazzival), a baloldalra Corvalán az argentin bajnokságból, és valszeg Corchia(3+ 15 millió euró(48hónapn át) a jobboldalra. Ezenkívül jött még a Cataniából Alejandro Gomez, a baloldali középpályára. Ebben a szezonban már egyértelműen az első 5-t veszem célba.
Kösz, ha elolvastad.( Kép, ha kell bármiről szólj!)
Hosszas dévánkozás után a Cagliari Calcio-ra esett a választásom, velük kezdtem egy hosszasabb karriert.
A keretről annyit, hogy többségében gyenge, de van 2-3 olyan játékos aki kiváló, lehet rá építeni és persze minden csapat őt akarja. Ilyen Astori , Nainggolan és még talán Ibarbo is. Az első szezon céljaként az ő megtartásukat illetve egy erős első 10et tűztem ki. A szezon elég hullámzó volt, helyenként szép sikerek, na és csúnya kudarcok egyaránt. A szezon végére aztán kezdett körvonalazódni a kép: ha az utolsó fordulóban nyerek, akkor meglesz a 6. hely. Ezért a Juventus-t kellett legyőznöm: a már kb. 8 forduló óta bajnok zebrák félig-meddig tartalék csapatát, lazán 2-0ra vertem.
Király, EL-hely! Ja, hogy mégsem. Az egész szezont végigszenvedő Milan, akiket oda-vissza vertünk, a Kupa elhódításával megszerezte a 6. nemzetközi kupa helyet. Így hát jövőre is marad a bajnokság.
Összességében mégis elégedett voltam a csapattal. A szezon embere címet egyértelműen Astori-nak adnám, igazi tanár a védelem tengelyében. Meglepetés emberek: Ariaudo és Sau, előbbi Astori megfelelő párja volt középen, míg utóbbi fiatal kora és fejlettségi szinte ellenére(még nincs a csúcson) 13 gólt és jópár asszisztot jegyzett.
A nyáron megerősítem a csapatot, érkezik ingyen Ospina(verseny Agazzival), a baloldalra Corvalán az argentin bajnokságból, és valszeg Corchia(3+ 15 millió euró(48hónapn át) a jobboldalra. Ezenkívül jött még a Cataniából Alejandro Gomez, a baloldali középpályára. Ebben a szezonban már egyértelműen az első 5-t veszem célba.
Kösz, ha elolvastad.( Kép, ha kell bármiről szólj!)
Kondogbia!
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Wilshere-t mindenkepp vedd meg annyiert. Brutal lesz a gyerek 1-2 szezonon belul.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- oroszisti
Na én is kezdtem egyet a Madriddal ,mert már meguntam a Milanosat ...
Ugye itt nem kaptam sok pénzt . Eladtam Kakát , CArvalhot és jött Carvajal. Még van kb 10 millám. És ebből kéne megerősítenem a kp-át Modric lesérült 3 hónapra , szóval nem halasztom jövőre , ugye akkor úgy is jött volna Sahin ... De most úgy döntöttem hogy kell egy csere Xabinak , meg Modricnak is mivel normális alternatívája nincs . Ami még probléma hogy 2 taktikám van 4-2-31 és 4-3-3 és nincs normális labdaszerző középpályásom. Na de azt akarom az egészből kihozni , hogy van pár kiszemeltem már sőt , meg is állapodtam már , csak túl jól sikerültek és már nem tudok döntetni
Na a lehetőségek:
Kondogbia:3+9,5M(48 hónap alatt)
Pardo:6+20M(48 hónap alatt)
Claise: 5+9,5M(48 hónap)
Wilshire : 5+14M(48 hónap)
és még próbálkozok Vidalnal egy Khedira+Albiol + 15 M-el , még nem kaptam választ ...
Ha nem jön Vidal, Khedira akkor is menne és talán Callejon is. Az úgy kb + 25 M . Szóval összesen van 30 Millióm ,de nem tudom melyik kettő válasszam.
Ugye itt nem kaptam sok pénzt . Eladtam Kakát , CArvalhot és jött Carvajal. Még van kb 10 millám. És ebből kéne megerősítenem a kp-át Modric lesérült 3 hónapra , szóval nem halasztom jövőre , ugye akkor úgy is jött volna Sahin ... De most úgy döntöttem hogy kell egy csere Xabinak , meg Modricnak is mivel normális alternatívája nincs . Ami még probléma hogy 2 taktikám van 4-2-31 és 4-3-3 és nincs normális labdaszerző középpályásom. Na de azt akarom az egészből kihozni , hogy van pár kiszemeltem már sőt , meg is állapodtam már , csak túl jól sikerültek és már nem tudok döntetni
Na a lehetőségek:
Kondogbia:3+9,5M(48 hónap alatt)
Pardo:6+20M(48 hónap alatt)
Claise: 5+9,5M(48 hónap)
Wilshire : 5+14M(48 hónap)
és még próbálkozok Vidalnal egy Khedira+Albiol + 15 M-el , még nem kaptam választ ...
Ha nem jön Vidal, Khedira akkor is menne és talán Callejon is. Az úgy kb + 25 M . Szóval összesen van 30 Millióm ,de nem tudom melyik kettő válasszam.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Neymar szerzodeseben van egy kivasarlasi zaradek, azt hiszem 70 millio. Ha leakarod igazolni akkor semmi akadalya.Marci77 írta:Ja Neymarért bepróbálkoztam de 40-ért se adták. Mondom akk betolom érte CRt csak úgy erre azt se fogadták el
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- rafael23
FM 2012
Problémám akadt a rezolucióval...Átállitottam nagyobbra és kiirta azt,hogy "not optimum mode, recomended 1360x768 60 Hz".Újrainditottam a gépem,de az se segitett.
Problémám akadt a rezolucióval...Átállitottam nagyobbra és kiirta azt,hogy "not optimum mode, recomended 1360x768 60 Hz".Újrainditottam a gépem,de az se segitett.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
oké.Demes írta:Hát ha valakit el akarsz adni akkor az Benzemát adjad, mert valamiért irtó szenny FM-ben. Higu meg vágja a gólokat.
AZ úgy jó ár. És talán Kheirával le is vihetem.hala_madrid írta:Vidal. 35m€ hozható.
Ja Neymarért bepróbálkoztam de 40-ért se adták. Mondom akk betolom érte CRt csak úgy erre azt se fogadták el
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Hát ha valakit el akarsz adni akkor az Benzemát adjad, mert valamiért irtó szenny FM-ben. Higu meg vágja a gólokat.Arra gondoltam hogy eladom Higut és télen előszeződést kötve nyáron hozom Llorrentét.
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
Vidal. 35m€ hozható.Marci77 írta:Vkp kéne lehetőleg 2. Pogba meg Verratti kilőve,egyik se akar jönni. Zizou De Rossit ajánlotta
Én az FK Krasnodar csapattal kezdtem, 9 meccs 7 győzelem és 2 döntetlen. Elég jó kis csapat van itt jelenleg vezetjük a tabellát, de ha az első ötben végzek már elégedett leszek. Nagyon közül az Anjival a CSZKAval nem játszottam még.
Igazolni nem nagyon volt pénz, csak Jano Ananidzet hoztam kölcsön eddig 7 meccs 4 gól 3 asziszt.
Év végén jövök egy beszámolóval.
Modric - Kroos
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Most nem szeretnék sokat visszaolvasni szóval arra lennék kíváncsi hogy kiket ajánlatok megvételre.
Full kezdő vagyok úgyhogy ezért is kezdtem a Reallal hogy beletanuljak. Majd később jöhet a ZTE
Eddig megvettem: Zouma,Lamela,Tagliomittoménmi,Carvajal.
Vkp kéne lehetőleg 2. Pogba meg Verratti kilőve,egyik se akar jönni. Zizou De Rossit ajánlotta
Carvalho,Albiol,Kaká,Coentrao eladva. Di Mariat is Callejont kéne eladnomn. Vagy tartsam meg őket?
Meg Lopez helyett kéne valaki fiatal jó cserekapus. Jesús meg Adán elment kölcsönbe.
Esetleg egy fiatal csatár jöhet. 2./3. számúnak. vagy Morata jó?
Arra gondoltam hogy eladom Higut és télen előszeződést kötve nyáron hozom Llorrentét.
Full kezdő vagyok úgyhogy ezért is kezdtem a Reallal hogy beletanuljak. Majd később jöhet a ZTE
Eddig megvettem: Zouma,Lamela,Tagliomittoménmi,Carvajal.
Vkp kéne lehetőleg 2. Pogba meg Verratti kilőve,egyik se akar jönni. Zizou De Rossit ajánlotta
Carvalho,Albiol,Kaká,Coentrao eladva. Di Mariat is Callejont kéne eladnomn. Vagy tartsam meg őket?
Meg Lopez helyett kéne valaki fiatal jó cserekapus. Jesús meg Adán elment kölcsönbe.
Esetleg egy fiatal csatár jöhet. 2./3. számúnak. vagy Morata jó?
Arra gondoltam hogy eladom Higut és télen előszeződést kötve nyáron hozom Llorrentét.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!